Миколайчик Опубліковано: учора в 19:19 Поділитись Опубліковано: учора в 19:19 (змінено) 1 час назад, andrey_ka сказал: ПС.. Дурних питань не буває , бувають дурні відповіді. Якось дивно що ви це написали, бо ви даєте відповідь самому собі у цьому пості. Але лайкнув. А з роками я бачу, що ви теж не зрозуміли. 2020 рік йде після 2018 року, тому норма у 2020 році не може мати вимоги відмінити попередні стандарти до листопада 2018 року. Це просто у перекладі з Європейського стандарту залишилась фраза, бо європейський стандарт приймався у 2017 році. Змінено 23 години тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 59 хвилин тому, Миколайчик сказав: А з роками я бачу, що ви теж не зрозуміли. 2020 рік йде після 2018 року, тому норма у 2020 році не може мати вимоги відмінити попередні стандарти до листопада 2018 року. Це просто у перекладі з Європейського стандарту залишилась фраза, бо європейський стандарт приймався у 2017 році. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 часов назад, andrey_ka сказал: ІМХО . Ну не може людина яка знається на клеях цього не знати. Або стверджувати , що 3К1 не можна використовувати для підлог (простих підлог). Коли ви писали ахінею, то це було ще терпимо, місцями навіть кумедно. Але коли ви вдаєтесь до відвертої брехні - то це вже занадто. Тому з цього моменту вас для мене не існує. І я щиро сподіваюсь на взаємність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 10 хвилин тому, Миколайчик сказав: Коли ви писали ахінею, то це було ще терпимо, місцями навіть кумедно. Але коли ви вдаєтесь до відвертої брехні - то це вже занадто. Тому з цього моменту вас для мене не існує. І я щиро сподіваюсь на взаємність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, andrey_ka сказал: Я не стверджую, що не можна. Я не рекомендую використовувати. Змінено 11 годин тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, Миколайчик сказав: Я не стверджую, що не можна. Я не рекомендую використовувати. Цитата Апну трохи тему своїми рекомендаціями по використанню клеїв для плитки, основаними на ДСТУ і рекомендаціями спеціалістів і виробників. ІМХО. Або хрестик або труси. ПС.. Якщо для вас важлива гра слів , то прошу вибачення за не коректно зроблений висновок оснований на ваших словах. Для мене рекомендація спеціаліста тотожна забороні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз