Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

качество кабельной продукции на отечественном рынке

igorrius

Рекомендовані повідомлення

Все что Вы написали и описали, выскажу одним предложением - "не нужно открывать Америку через форточку". Все затраты по ввозу товара, а именно импорта КПП, даже на этой ветке форума расписаны от и до.

Так всі бачили ці +хз %, і чому в Вас така ціна на кінцевий продукт!

Так це все офіційно, і т.д., можливо Вам воно треба) В нас люди "бідніші", і якщо я їм дам 2 однакові бухти, і скажу ця 2,5К/грн, бо я поплатив імпорти/мита, а ось ця за 1,7К/грн, бо її "привіз" мій кум за 15у.е., як думаєте, продам я коли небуть 1ий взірець? :crazy:)

 

И то, что есть белые импортеры, серые и черные - это тоже всем известно.

Ось коли будуть тільки "білі", тоді наш виробник, якісної продукції, зможе відповісти імпорту й думати продаватись там...))

 

Вот например neoteh пожаловался, что ему подняли ставку за бухту кабеля от 5 у.е. до 15 у.е. У меня, например, ввоз подорожал только на 5% дополнительного налога по "борьбе с импортом". Разницу сечем?

Я не жалівся, а пояснював, що "гола" ціна на європейський кабель "там", так само просіла, як і на вітчизняний продукт!!

 

В чому різницю?))

Що, якщо оплатити все по "білому" +5% додатково (біля 5у.е. на 3х2,5), ми отримаємо продукцію на 40-60% дорожчу, ніж купити її по "сірому" з піднятими (10у.е./100м) ?)

 

Да, никто не будет отрицать, что там существует жесткая защита своего рынка.

Якщо продавати туди поки ніхто не планує/не може, тоді для чого виробнику, будь-чого, вкладувати купу грошей для вирішення цього?)

если наши товары:

а) не соответствуют международным стандартам

б) не инспектируются общепризнанными органами

в) не застрахованы надежными компаниями

з.и. Це таке, як побудувати в моєму місті салон Bugatti, й навозити туди 100ю машин :lol:))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

это же надо так было суметь хранить кабель

ага, и фото на фоне бычков тоже еще надо суметь сделать. Юра не умеете правильно подать информацию))Стыдно должно, бегом убирать территорию))

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А вот что происходит с тонкопроволочными жилами - это очень хороший пример

 

На противовес скажу: неделю назад сделал переноску из провода похожего на фото. Он стоял на станке привезенного из Германии. Станок восемдесят какого то года производства, тоесть ему уже лет 30. Зачистка провода показала медь как будто вчера с завода. Изоляция вполне эластичная, что наружная оболочка, что оболочка жил. Все концы провода на станке были обжаты гильзами.

То же самое показывают совковые провода снятые с бытовой техники (типа ПВ3 с теликов мафонов итд).

А потемнеть медь может по нескольким причинам: температурное воздействие при наличии кислорода, химическая актичность среды, или просто длительное хранение при наличии кислорода (т.е. зачищенные концы в обычных условиях). Сомневаюсь чтобы хим свояства меди зависили от страны где ее делают, Менделеева на них нет :D Если это медь...

Если такое потемнение было действительно посреди бухты, возможно это результат проверки кабеля под нагрузкой (возможно на заводе?). Гдето посредине было самое тонкое-уязвимое место, где и произошел самый сильный разогрев.

Но и с другой стороны, если это оксиление произошло не в местах соединения а посреди кабеля, то на электропроводность это практически не повлияет (уменьшение на доли процента всего. Слой окиси измеряется еденицами микрон). При этом окисление такое не является прогрессирующим. Слой окиси возьмет на себя функции защиты от кислорода. Обратите внимание на медные крыши. Каким бы тонким лист меди не был, "проржаветь" такой крыше нереально.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Если такое потемнение было действительно посреди бухты, возможно это результат проверки кабеля под нагрузкой (возможно на заводе?). Гдето посредине было самое тонкое-уязвимое место, где и произошел самый сильный разогрев.

.

исключено, говорю Вам как человек, знакомый с производством.

Для информации: кабель под нагрузкой не проверяют, только испытательным напряжением, ну и окисление провода РЕ - он то точно к нагрузкам никакого отношения не имеет.

а) либо действие внешней агрессивной среды;

б) либо воздействие УФ-лучей на заранее зачищенный участок.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

з.и. не потрібно виривати з контексту, й все буде гуд)

100500ий раз повторюю,

ЗЗЦМ кращий кабель в Україні, за співвідношенням ціни/якості! (Поки-що, як мінімум)

з.и. Так ВВГ в ЗЗЦМа через плетену ізоляцію, не може претендувати на номінацію, але це ж не вся продукція...)

Я особисто з нього, продаю -

80% - ВВГ-П, ВВГнг-П, ВВГнгд-П

15% - ШВВП, ПВС

5% - ВВГ, ВВГнг

Тобто ви торгуєте шнурками і на цьому робите висновок що "ЗЗЦМ кращий кабель в Україні, за співвідношенням ціни/якості! (Поки-що, як мінімум)"? )))))))))))

А я тут розпинаюсь про Премії, Можливості виробництва та Дисципліну менеджменту якості... пан Firetuf в свою чергу про вітчизняні, німецькі і міжнародні стандарти та нюанси з невідповідністю наче й відповідних міжнародним... :lol:

Я Вам так скажу - при нормальному завантаженні виробництва розрахованого на кабелі перетином до 240мм.кв і вище, або наприклад телефонії, LAN та ін., "шнурки" будуть коштувати як в Одескабель. От тоді й поговоримо про співвідношення ціна/якість, в інших ситуаціях маємо або привабливу ціну або Пакт. А от чому ціна приваблива і де та межа за якою починається Пакт - лише перетином мідної жили та "споживацькими характеристиками" не визначити.

 

Якщо Ви побачили слово "кабель", і в Вас асоціація тільки з круглим, з заповнювачем, то тут або CYKY-J Draka/prakab/nkt або NYM ЗЗЦМ, кращі за співвідношенням ціни/якості) Ще був колись nexans NYM, заробітчани возили здавали, але мені тепер страшно таку "європу" продавати, здам його на мідь, як трохи подорожчає :D Кажуть, на російському форумі, що Nexans GmbH знає за такі випадки(що їх кабель "плаче" в стінах), й охоче відшкодовує всім завданих збитків :lol:)

Повірте, мої асоціації зі словом "Кабель" набагато ширші за CYKY та NYM.

І до речі, досить брати за основу випадок 4-5-річної давнини, система менеджменту якості на нормальному виробництві то вже давно перетравила і зробила всі відповідні заходи для унеможливлення повторення у майбутньому. Взагалі те що цей інцидент трапився і набув такого розголосу саме в Росії - питання до росіян і особливостей менталітету місцевих продаванів та виробників.

 

Це так розуміти, коли налаштовані на щось середнє, переконувати довго не потрібно! Коли готові купити найдешевше "сміття", тоді треба багато часу/нервів... Та й то не завжди допоможе, підуть візьмуть якесь невідоме "чудо" й чхали вони й на ЗЗЦМ й Інтеркабелі з Одесскабелями разом взяті!)) Де "європа", я думаю пояснювати не потрібно :D))) Якось так)

Так все ж таки визначтесь - треба довго переконувати брати ЗЗЦМ замість гаражу чи не треба? Бо по Вашому тепер обидва варіанти дійсні, в залежності від вектору дискусії, а якщо серднє, то це же "не краще по співвідношенню ціна/якість", принаймі з огляду якість, безпеку та стандарти і тим більш їх відповідність міжнародним нормам. Бо ВВГ тим більш ШВВП 3х4 заздалегідь не може бути кращім по співвідношенню ціна якість, крапка.

 

Я прекрасно розумію Вашу і Firetuf-а точку зору) Все наше "гуано", все закордонне, супер хороше, яке б воно там не було :D

Що це за шматок ***на?)))

- Це черговий приклад який демонструє що справа не тільки в дисципліні та особливостях менталітету місцевих виробників але й продаванів! Впевнений, до TDK Kabel Ви навіть не думали звертатись ;)

 

Ціна 20грн/м була коли мідь вартувала більше, як сьогодні, і курс був 26 грн)) Це було давно, але й ціна 5800 за мідь, теж була давно))

Ціна 20 грвень була на протязі лише одного тижня і Ви по ній рахуєте середню за більш ніж пів року? :lol:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

- Це черговий приклад який демонструє що справа не тільки в дисципліні та особливостях менталітету місцевих виробників але й продаванів! Впевнений, до TDK Kabel Ви навіть не думали звертатись

Energo76 - такие понятия, как ISO или OHSAS, чужды нашему оппоненту и его почитателям. Не стоит "перейматися". Всему свое время, наступит кирдык и базарам, и продаванам, и дротокрутам... а пока, будем "разминаться" на полях форума.:x

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

То, что вы показали на фото - это же надо так было суметь хранить кабель, что все жилы окислились? И так равномерно! На 100% кабель хранился в воде. Говорите посреди барабана такая беда? Брехня!!! И любой технарь всем докажет, окись будет либо по всей длине, либо в начале/конце кабеля и это никак не зависит от производителя, будь-то ЗЗЦС, будь-то Priysmian. Да и самого барабана я, что-то не вижу...

Я не впевнений, що то окислення!!! ПОСЕРЕДИНІ барабану! Хочете Ви в то вірити, чи ні! І любому технарю плюну між очі, хто скаже, що то було і в початку і в кінці барабану) Це просто брак, неналежна якість))

Зберігався на барабані з аналогом ПВ3 1х50, який до цих пір лежить змотаний на барабані в заводській плівці)) Скажу більше, кінець LEONI 1х50 зачищений 2роки тому, він лише трохи втратив блиск, але і через 100років не буде виглядати, як цей TKD...)

1н барабан порубав по 100м... Продав бухтами, все гуд)

З іншого різав потихеньку(десь 400+відрізав)... Поки не дойшов до того, що бачите на фото! Решту змотав, з кінця ще відрізав метрів 400, нормального! А цей кусок(сама середина між 450-600) залишився, ріжу малими кусками, й одразу чищу інший кінець))

Барабана Ви не бачите, бо давно кабель змотаний і проданий, а цей кусок так, залишок, який не дуже є бажання й продавати...)))

з.и. Я був почистив метрів 20, весь чорний, всі 4 жили...

з.и.и. Якби порізав по 100, було б 2 бухти, кожна з одним поганим кінцем)))

 

p.s.: по фото. Сравнение кабеля от ЗЗЦС с кабелем от TKD KABEL - в зачОт. Еще минус пару прОцентов на закупку. Вот еще бы красную жилу в фотошопчике перекрасить....

Жила ідеального кольору, при таких самих умовах й техніці, якою велась зйомка, й Ваша Draka була б точно такого кольору)) Це "біда" недешевих телефонів, в яких є "фотоапарат"... Та ще й виробники "чешуть", що через 1-2роки зеркалки почнуть вимирати :crazy:))

Це "баланс білого", й так далі...) Є ж фотки на хороший фотоапарат, чомусь колір жил не викликав питань...)) Вони точно такі, нічого не змінилось, не хвилюйтесь!

 

Добавлено через 1 минуту

ага, и фото на фоне бычков тоже еще надо суметь сделать. Юра не умеете правильно подать информацию))Стыдно должно, бегом убирать территорию))

то я й накурив :crazy:)) Територія прибирається щодня))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

то я й накурив )) Територія прибирається щодня))

Вам бы еще место предусмотреть свое для курения, а то не туда кинете и (тьфу-тьфу по деревяшке) кабелями уже торговать не прийдется

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

- Це черговий приклад який демонструє що справа не тільки в дисципліні та особливостях менталітету місцевих виробників але й продаванів! Впевнений, до TDK Kabel Ви навіть не думали звертатись ;)

Чесно скажу, навіть і не задумувався))

Тепер думаю, що відсудив би собі якогось гольфа)) Коли тут експерти кажуть, що то нереально і т.д.) Я як натрапив на ту чорноту, якби викликав експерта незалежного + з заводу, барабан їх, не перемотуваний, кінець ідеал, середина - кака))

Тепер би казав, що німці знають зробити брак, але відшкодовують бабки))

А тепер просто буду казати, що німці наробили браку, і їм всерівно, коли і де буде горіти їхній кабель :crazy:

 

Ціна 20 грвень була на протязі лише одного тижня і Ви по ній рахуєте середню за більш ніж пів року? :lol:

середня ціна по міді не так само взята?))

 

з.и. постараюсь відповісти на решту, згодом...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Честно говоря настолько черный провод я видел всего один раз - это был какой то доисторический провод от совкового утюга. Почерневший он был больше всего со стороны утюга, дальше не зачищал -выкинул.

і їм всерівно, коли і де буде горіти їхній кабель

Это почернение практически никак на проводимость кабеля не повлияет. Разве что сосздаст трудности в зачистке конца, если есть необходимость его использовать. Но а с другой стороны, это конечно же брак.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я не впевнений, що то окислення!!! ПОСЕРЕДИНІ барабану! Хочете Ви в то вірити, чи ні! І любому технарю плюну між очі, хто скаже, що то було і в початку і в кінці барабану) Це просто брак, неналежна якість))

брак чего? брак каким образом?

Показанный кабель на фото, "собирается" из отдельных, независимых жил. Жилы разматываются с разных барабанов (сколько жил - столько и отдельных барабанов) и "наливаются" облочкой. По вашей теории, у всех жил, повреждение медных проволок, началось на одной длине? Да это просто физически невозможно, даже теоретически. А мы тут уже гордо плевать технарям собираемся.

Брак, рекламация - это неотъемлемая часть любого производства. Для этого и существует ISO 9001.

 

 

Жила ідеального кольору, при таких самих умовах й техніці, якою велась зйомка, й Ваша Draka була б точно такого кольору)) Це "біда" недешевих телефонів, в яких є "фотоапарат"... Та ще й виробники "чешуть", що через 1-2роки зеркалки почнуть вимирати ))

Це "баланс білого", й так далі...) Є ж фотки на хороший фотоапарат, чомусь колір жил не викликав питань...)) Вони точно такі, нічого не змінилось, не хвилюйтесь!

я то и не волнуюсь, да и не нужно за меня беспокоиться. Ок?

"Зачэм так нэкарашо на фотоапарат гаваришь?" Я очень отчетливо вижу серо-стальной цвет кабеля, желто-зеленый окрас жилы РЕ, оранжевые коробки с белыми крышками, недокурок (бычок) естественного цвета. Очередной фейк, точнее, очередной "брехунець проскочив".

 

Я категорически против выяснения каких-либо отношений на этой ветке. Эта ветка - Качество КПП, его и давайте обсуждать - аргументированно, толково, грамотно.

 

Вам бы еще место предусмотреть свое для курения, а то не туда кинете и (тьфу-тьфу по деревяшке) кабелями уже торговать не прийдется

ага, и сертификат ЗЗЦС на пожаробезопасность своих кабелей уже не поможет.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

прокуренные кабели перестают быть галоген-фри :lol:

(на правах шутки)

Змінено користувачем jenkins
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

брак чего? брак каким образом?

Показанный кабель на фото, "собирается" из отдельных, независимых жил. Жилы разматываются с разных барабанов (сколько жил - столько и отдельных барабанов) и "наливаются" облочкой. По вашей теории, у всех жил, повреждение медных проволок, началось на одной длине? Да это просто физически невозможно, даже теоретически.

Я десь так і думав, але може щось на заводі пішло не так) або то робили коли була повінь в Германії, затопило на лінії, рішили далі робити))) або звільнили німця і він шприцом кожну жилу чимось пошкодив))) Я не знаю, чому, як, хто винен, але я бачу, що продукція неналежної якості, відрізняється від своїх "побратимів", навіть без гордого напису PB-free, тому вважаю, що це брак!

 

А мы тут уже гордо плевать технарям собираемся.

Я сказав, при яких умовах))

 

я то и не волнуюсь, да и не нужно за меня беспокоиться. Ок?

"Зачэм так нэкарашо на фотоапарат гаваришь?" Я очень отчетливо вижу серо-стальной цвет кабеля, желто-зеленый окрас жилы РЕ, оранжевые коробки с белыми крышками, недокурок (бычок) естественного цвета. Очередной фейк, точнее, очередной "брехунець проскочив".

пфф, на фотці з ЗЗКМ-ом, бичка, коробки і т.д. немає) це інше фото) Чи Ви думаєте, що айфон на "мануалі" всі фотки зробив?)) з.и. коробка теж не така помаранчева в житті, і ж/з не такий ж/з, як в житті)))

з.и. Я ж не "зажав" чорний німецький кабель, хоч і продавав його) Можете не сумніватись, що й поганий взірець ЗЗЦМа, Draka, prakab-а виставлю, якщо такий попадеться!

 

Я категорически против выяснения каких-либо отношений на этой ветке. Эта ветка - Качество КПП, его и давайте обсуждать - аргументированно, толково, грамотно.

:beer:

ага, и сертификат ЗЗЦС на пожаробезопасность своих кабелей уже не поможет.

В ЗЗЦМ-а навіть прозорий целлофанчик (упаковка) НГшний:lol: і не дуже горить від бичків, не те що картонна Draka, хоча за димоутворенням мабуть "зробить" целлофанчик :crazy:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Забавно читать, как продаваны рекламипуют импорт. А на нашу продукцию плюют.

ЗЗЦМ делает хороший кабель.

Не скажу за мелочь.

Но взрослые ( 35-180мм) все гуд.

Да импортные имеют плюсы. Но не такие что прям усрись но купи.

ИМХО

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Забавно читать, как продаваны рекламипуют импорт. А на нашу продукцию плюют.

ЗЗЦМ делает хороший кабель.

Не скажу за мелочь.

Но взрослые ( 35-180мм) все гуд.

Да импортные имеют плюсы. Но не такие что прям усрись но купи.

ИМХО

+100500 :beer:

"Да импортные имеют плюсы. Но не такие что прям усрись но купи."

В закладки!!!

з.и. з дрібними так само)

 

 

Це думка більшості, цієї теми -

В нього немає сертифікатів, якогось там зразку, що в свою чергу не відповідає тим самим нормам, що в свою чергу значить, що це "гуано", і просто не може бути якісним :crazy:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Делали както ремонт шефу. Ну и нас напрягли делать электрику.

Покупал ВВГпнг ЗЗЦМ. Скажу так. Мне понравился. Мягкий. Хорошо чистится. Когда мегерили, все очень хорошо.

Проверили сечение, не усеченка.

А там время покажет.

ИМХО

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Energo76 - такие понятия, как ISO или OHSAS, чужды нашему оппоненту и его почитателям. Не стоит "перейматися". Всему свое время, наступит кирдык и базарам, и продаванам, и дротокрутам... а пока, будем "разминаться" на полях форума.:x

 

Это точно. Впрочем я как бы и не переживаю за них, более того - пытаюсь подготовить их нервную систему к неминуемому заходу "европейского кабеля", не зависимо от страны происхождения, вместе с европейскими и американскими инвестициями/объектами... а на этом поле "плачущий" Nexans и прочие именитые группы своего не упустят. И если разобраться, большинство продаванов и дротокрутов по настоящему даже представления не имеют о том как на самом деле способны работать эти компании и их операторы на рынке, как и то что убеждать покупателя купить дешевле и тем более хуже - дорога в никуда!

Сейчас просто ситуация еще не совсем благоприятна - война, уряд, рыгформы... и тем не менее этого не миновать, как и изменений в стандартах, порезки на металлолом и распродажи на запчасти непривлекательных для Групп и неимеющих возможности самостоятельно устоять кабельных заводов, до последнего игнорирующих необходимость пересмотра подхода к производству и продвижению продукции/решений, ухода от "собирательно - ВВГ", соответственно перевооружения, отказа от некачественного сырья и т.п. :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ЗЗЦМ делает хороший кабель.

хороший, но стоить он должен куда более дешевле чем сейчас.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

хороший, но стоить он должен куда более дешевле чем сейчас.

та тут фіг поймеш)) 1ні кажуть, що дуже дешевий, має бути дорожчий, бо доллар в космосі, інші дешевший, я не знаю навіть :crazy:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Чесно скажу, навіть і не задумувався))

Тепер думаю, що відсудив би собі якогось гольфа)) Коли тут експерти кажуть, що то нереально і т.д.) Я як натрапив на ту чорноту, якби викликав експерта незалежного + з заводу...

А ще якби були документи на той барабан, та доказова база умов зберігання на шляху до Вас і у Вас... якби, якби ;)

 

 

середня ціна по міді не так само взята?))

- Ні. Такої відповіді достатньо щоб почати рахувати перед тим як доводити? ;)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Це думка більшості, цієї теми -

В нього немає сертифікатів, якогось там зразку, що в свою чергу не відповідає тим самим нормам, що в свою чергу значить, що це "гуано", і просто не може бути якісним :crazy:

 

І ця більшість абсолютно має рацію. Кабельно-провідникова продукція це технічний виріб, який в обов'язковому порядку повинен відповідати чітким нормам. Норми ці не нові, велосипед придумувати не треба. Є ж давно ГОСТи, ДСТУ на всі найбільш вживані типи кабелів. І коли на типовому кабелі написано не ДСТУ/ГОСТ а якесь супер секретне ТУ то одразу виникає думка що тебе уже надурили, ще до того як ти купив. Це як колбаса в якій немає м'яса, і сметана без молока. Там є якісь ТУ, а молока і м'яса нема. Чи можна такі речі називати продуктами? Я от сумніваюсь. І різниця між нашими проводами і імпортними лише в тому, що купуючи імпортний відомий бренд питання якості автоматично відпадає, оскільки вона дійсно контролюється ще на заводі, а не десь там комусь на лапу дав і ок.

Якщо якість дійсно підтверджена державними випробтвуваннями і мають сертифікат відповідності не на папері а на практиці - питань нема - можна сміливо купувати і використовувати і не хвилюватись що з ним щось станеться.

Це все відноситься в принципі до будь- якої продукції, не тільки кабелів, і не акцентую увагу на якомусь конкретному заводі.

 

І насправді ж людям/проектантам не потрібні сертифікати як шматок паперу. Любям потрібно щоб продукція відповідала тим параметрам які вказані в документації. І це не являється примхою, це життєва необхідність, оскільки електрика це точна наука, яка грунтується на розрахунках. Це те ж саме що купити калькулятор зроблений по ТУ, який при додаванні 2+2 видасть 3.96 результат. Може в деяких випадках це і не має жодного значення, але в більшості це критично.

В продажі є кімнатні термометри спиртові, але на їх ціннику написано не термометр а "сувенір" - і це є чистою правдою, оскільки в такого виробу немає ані клссу точності ані сертифікату нічого. Це просто шматок пластмаси скла та спирту. А от сертифікований термометр такий самий коштує втричі ато і в десятеро дорожче. Різниця в тому, що сувенір показує щось, можливо приблизне температурі. Термометр показує температуру з точно відомою похибкою.

То може краще буде якщо всякі сумнівні проводи, що не відповідають держ стандартам теж іменувати сувенірами (я не іронізую) - тоді і не буде всіх цих сперечань. І люди які будуть купляти кабелі будуть розуміти, що в одному випадку вони купляють виріб що має право називатися кабелем, а в іншому - суміш металлу і пластмаси, що нагадує провід? Так само як міліція називає зброю до того як вона пройшла перевірку: "предмет схожий на пістолет". Буде продаватись "предмет схожий на провід" і справжній провід. І не буде більше тотального розводу покупців КПП.:beer:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Это точно. Впрочем я как бы и не переживаю за них, более того - пытаюсь подготовить их нервную систему к неминуемому заходу "европейского кабеля", не зависимо от страны происхождения, вместе с европейскими и американскими инвестициями/объектами... а на этом поле "плачущий" Nexans и прочие именитые группы своего не упустят. И если разобраться, большинство продаванов и дротокрутов по настоящему даже представления не имеют о том как на самом деле способны работать эти компании и их операторы на рынке, как и то что убеждать покупателя купить дешевле и тем более хуже - дорога в никуда!

Сейчас просто ситуация еще не совсем благоприятна - война, уряд, рыгформы... и тем не менее этого не миновать, как и изменений в стандартах, порезки на металлолом и распродажи на запчасти непривлекательных для Групп и неимеющих возможности самостоятельно устоять кабельных заводов, до последнего игнорирующих необходимость пересмотра подхода к производству и продвижению продукции/решений, ухода от "собирательно - ВВГ", соответственно перевооружения, отказа от некачественного сырья и т.п. :)

:lol:

Ви думаєте, що вмовити клієнта - середнього українця, який навіть не розуміє, чи він ще "середняк", чи він вже за "межею бідності" купити щось європейське, дуже хороше, так само просто, як європейця?:crazy:) Мені здається, що ми живемо в різних країнах... В нас місто красиве, всі щось стараються робити, заробітки, "мутки", будівництва, та й то не так весело, як раніше, й багато з "топ" брендів просто "пиляться" на полицях магазинів!

Я купив вікна rehau geneo, були колись "топ"-ом, тепер хЗ, так вони в сумі, вартували 10 середніх зарплат в моєму місті)) тепер це 40 зарплат!

декілька точок по "rehau" пропали)) Я думаю, Ви розумієте в якому напрямку ми йдемо))

Не рівняйте Європу і нас! В мене багато сусідів, друзів, які живуть в Германії, які приїздять сюди щороку, крім дешевого бензину, алкоголю, тютюну, нічому вони більше не раді))

Вмовити німця на авто, яке вартує 10 його зарплат, і "нашого" бюджетника, якому на той самий автомобіль треба 250 зарплат неоднаково просто! :crazy:

з.и. А перестройки бувають, я ще декілька років тому продавав тільки європейський кабель, тепер все не так) Завтра буде по 15ому)

Якось то буде, не переймайтесь так, за мою нервову систему, коли до нас зайде "європейський кабель" :lol: Якщо нічого не зміниться, то швидше "вийде", як "зайде", а якщо будуть зміни на краще, то наші заводи, перелаштуються/поглинуться/злиються і так далі :D

Може Ви судите по якихось "мегаспорудах", може там все не так, сперичатись не буду, я до того нічого не маю, я так по дрібненькому... :crazy: А так по інвесторам, щось непомітно великої черги на кордонах, поки-що принаймні))

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Забавно читать, как продаваны рекламипуют импорт. А на нашу продукцию плюют.

ЗЗЦМ делает хороший кабель.

Не скажу за мелочь.

Но взрослые ( 35-180мм) все гуд.

Да импортные имеют плюсы. Но не такие что прям усрись но купи.

ИМХО

 

забавно - это когда человек, гордо взявший себе свое второе имя ник ведущей немецкой компании и критикует кого-то за отношение к импорту. Вот уж точно забавно. :lol: Ах да, совсем забыл, котлы это же вам не шнурки...

Это я продаван? Тот кто первый в Украине, и заметьте за свои деньги, получил сертификаты на пожарную безопасность кабелей? По "козе" которых выдаются все последующие сертификаты по сегодняшний день? :fool:

 

к информации, еще одного "специалиста" в области КПП: кабелей в 180 мм, пусть даже и кв., не существует. Есть общепринятые величины в КПП. Делать такие ошибки - это как вместо "е" писать "и". Учите матчасть.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Это я продаван?

ну как бы да:oops:

отакой бывает реакция народа когда людей к хорошему приучаешь:beer:

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

забавно - это когда человек, гордо взявший себе свое второе имя ник ведущей немецкой компании и критикует кого-то за отношение к импорту. Вот уж точно забавно. :lol: Ах да, совсем забыл, котлы это же вам не шнурки...

Это я продаван? Тот кто первый в Украине, и заметьте за свои деньги, получил сертификаты на пожарную безопасность кабелей? По "козе" которых выдаются все последующие сертификаты по сегодняшний день? :fool:

 

к информации, еще одного "специалиста" в области КПП: кабелей в 180 мм, пусть даже и кв., не существует. Есть общепринятые величины в КПП. Делать такие ошибки - это как вместо "е" писать "и". Учите матчасть.

 

Тысяча извинений. 185мм.кв.

Пусть мой ник Вас не вводит в оману.

Я еще в институте учился в далеких 90-х. И выбрал этот ник по причине того, что с ним не было проблем регица. Он всегда свободен.

Но скажу Вам так.

ЗЗЦМ делает хороший кабель. Проблем с ним не было пока.

Змінено користувачем VIESSMANN
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...