Vikctor Опубліковано: 4 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2025 39 минут назад, MrBeen сказал: 100% лучше добавить в каждою комнату по маленькому сплиту, открытие двери почти ничего не дадут.. З першою думкою погоджуюся, а з другою категорічно ні. Бо маю власний досвід - встановив один кондей 24 у вітальні, потік повітря з якого направлений здебільшого на загальний коридор. В спальнях з відчиненими дверцятами трішки вища температура ніж у вітальні, але в цілому вони аж бігом охолоджуються до комфортного рівня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan Havryliuk Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому хто що може сказати за кондиціонери Haier, а саме за Haier Revive Plus AS20RV-1U20RV та AS20RV-1U25RV хочу встановити собі для спальні 15кв.м та студії 27 кв.м у приватному будинку. Планується використання переважно для охолодження влітку, але й узимку також як додаткове опалення. Або, можливо, хтось порадить щось інше не дуже голосне і з вайфаєм окрім cooper&hunter. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 часов назад, Ruslan Havryliuk сказал: для спальні 15кв.м Кондиционер в маленькой спальне, так себе идея. Лучше один поставить в гостиной/холле и держать дверь в спальню открытой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan Havryliuk Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому спальня знаходиться через коридор метрів 6, не думаю що вистачить одного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, Ruslan Havryliuk сказал: спальня знаходиться через коридор метрів 6, не думаю що вистачить одного І не думайте. Мені вистачає на дві спальні з аналогічними умовами, але нащо вам в то вірити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan Havryliuk Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Дякую за відгуки, тоді порадьте де краще встановити та який кондиціонер? планувався для початку в кімнаті 1 і 2, потім також і в інших де є притоки. У будинку встановлено ПВУ з рекуператором, сині крапки – це приток, червоні - витяжка. Вікна високі під стелю, тому над ними кондеціонер не встановити. Чи можливо все це охолодити одним кондиціонером? Який краще купити та де встановити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, Ruslan Havryliuk сказал: Дякую за відгуки, тоді порадьте де краще встановити та який кондиціонер? планувався для початку в кімнаті 1 і 2, потім також і в інших де є притоки. У будинку встановлено ПВУ з рекуператором, сині крапки – це приток, червоні - витяжка. Вікна високі під стелю, тому над ними кондеціонер не встановити. Чи можливо все це охолодити одним кондиціонером? Який краще купити та де встановити? Я не продаю та не встановлюю кондиціонери й тому вказувати який вам встановити й де не стану. Можу лишень написати що встановив в себе 24 купер/хантер в місці яке позначив на ескізі. Приміщення 4 та 5 (воно єдине насправді) охолоджуються дуже швидко, а спальні 7, 10 та 12 через коридори 3 та 9 може на півгодини довше й температура в них на градус вища. Але мене це повністю влаштовує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз