ros2010 Опубліковано: 18 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2011 (змінено) все вышесказанные мнения переварил, еще раз перелистал тучу прожектов, кое у кого кое-что подсмотрел ;) и вуаля (сразу два варианта): Идея та же: максимальная функциональность и самая простая конструкция (без выступов, угловатостей и т.п) и использование самого ценного, что есть на участке - его видовых качеств! Сам понимаю, что проекты далеко еще не идеальны, поэтому вновь обращаюсь к вам, коллеги недостаток первого варианта: - узкая комната на 1 этаже (хотя она как запасная, гостевая) - длинная и узкая (наверное будет темно) входная группа - тамбур и коридор - гардероб все еще далеко от входа (не самый первый)... недостаток второго варианта: - сложность размещения лестницы, даже ни придумал как и куда... короче нужна помощь зала! ;) Змінено 18 липня 2011 користувачем ros2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarac_ Опубліковано: 19 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2011 ИМХО. Самі перші варіанти мені більше сподобались. Компактний будинок з нормально освітленим холом. Якщо топкова планується в гаражі і котел на газу, то необхідно перед нею зробити тамбур. Добавив би вихід з кухні в гараж, щоб зимою не бігати в тапочках по вулиці. Середню стіну між кімнатою та с/у на 1-му поверсі зробив би в один рівень з стіною кухні. Відстані між стінами відразу підігнати під стандартні плити перекриття, якщо перекривати плануєте плитами. На рахунок посадки будинку на ділянці, зверніться в місцеву архітектуру, вони Вам розроблять будівельний паспорт, в якому будуть вказані всі необхідні параметри по привязці будівлі. До того ж він необхідний, щоб почати будівництво і щоб це не було самовільною забудовою. І ще, при планування бажано врахувати, щоб площа Вашого будинку разом з гаражем була не більше 300м2, це, згідно нового законодавства, значно спрощує процедуру початку будівництва та здачі обєкта в експлуатацію. Гараж не повинен перевищувати 40м2. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ros2010 Опубліковано: 19 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2011 ИМХО. Самі перші варіанти мені більше сподобались. Компактний будинок з нормально освітленим холом. І ще, при планування бажано врахувати, щоб площа Вашого будинку разом з гаражем була не більше 300м2, це, згідно нового законодавства, значно спрощує процедуру початку будівництва та здачі обєкта в експлуатацію. Гараж не повинен перевищувати 40м2. Дякую за Вашу думку, я так розумію Ви знаєтеся на таких питаннях..., а чи можливо юридично будинок та гараж оформити як дві окремих будівлі (які просто "приклеєні"), оскілки крім ліміту на спрощене оформлення будівництва до нас наближається і податок з будинків, який планується стягуватись з перевищенням чи то 200 чи то 250 м.кв. тобто є будинок, який не перевищує ліміт - я за нього не плачу, а є невеличкий гараж за який я буду справно платити, але ж то зовсім інша площа (може гараж ще і не зданий в експлуатацію... 8-) ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet73 Опубліковано: 16 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2012 В какой стадии Ваши проэкты? Уже нарисовалось что-то определенное или еще думаете? Сообщайте, интересует. Кстати, по поводу предыдущих представленных - первые были действительно лучше (по моему мнению). Из недостатков - как мне кажется: 1) слишком маленькие с/у. Насколько реально там разместить кроме унитаза и умывальника хотя бы душевую кабинку? А со стиралкой как? Мы себе планируем с/у не меньше, чем 2*2, и то, боюсь, маловато будет... 2)Ступеньки на лестнице - последняя специально под углом? Думаете, ходить 5-7-10-20 раз в день удобно будет? 3) Тамбур для входа в 2 комнаты - не жалко полезную площадь делать бесполезной? Я попыталась бы уйти от таких решений. 4) Мне кажется, не лучший вариант делать гардеробную узкой и длинной, лучше уж короткой и широкой (со стороны входа) Предложения - ищите еще решения, листайте разные проэкты - может, где-то что-то подсмотрите, переделаете так, как вам нравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ros2010 Опубліковано: 12 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 почерпнул много интересных и полезных советов, и вот, что в результате стоится (1 этаж). Damiani спасибо за объединение кухни и гостинной в результате из этих двух помещений будет выход на террасу и двор. второй этаж аналогичный, но вместо кухни и гостиной две жилые комнаты единственный минус, который я вижу - удаленность канализации кухни от с/у Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ros2010 Опубліковано: 26 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 Нужна помощь зала Ура! Пришло время заказывать окна но вот стою на очередном раздорожье... Коллеги, помогите с выбором. понятно, что фасад в данном случае голый, и у меня пока нет даже представления каким его делать, но все же какие окна симпатичнее? С какими будет легче работать в будущем, в смысле отделки фасада... Раз два три Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 я б вибрав варіант 2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 не понял, как форма окон будет влиять на отделку фасада, а выбрал бы классический вариант - со сплошной фрамугой ,двустворчатые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз