Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

162 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, Gonchik сказав:

В Україні згоріло три ай-пейси

Всього лише. 

4 хвилини тому, Gonchik сказав:

Нафіга їх утилізовувати, якщо

краще в Україну привезти

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, vadimv сказал:

Всього лише. 

краще в Україну привезти

Якщо б не пересікався з вами довги роки на форумі, то подумав би що маю справу з мільйонером 🙂 

• Хаха 4
Посилання на коментар

7 годин тому, Игорь Long сказав:

маю справу з мільйонером 🙂 

То ж треба ретельно вираховувати копієчки на кілометр і кілометри до розетки )

Посилання на коментар

41 минуту назад, vadimv сказал:

То ж треба ретельно вираховувати копієчи на кілометр і кілометри до розетки )

Не вмієте чи в Валенсії євро як дощ, само зверху на вас падає ? Коли вже пересідаєте на отой мерс дизельний? 🙂  

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Игорь Long сказав:

Не вмієте?

Це нудно ) 

1 година тому, Игорь Long сказав:

Коли вже пересідаєте на отой мерс дизельний? 🙂  

Навіщо? )

Там жеж вібрацій і шуму більше ніж в "ацтої" від фашиста-аутиста ))

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Навіщо? )

Там жеж вібрацій і шуму більше ніж в "ацтої" від фашиста-аутиста ))

А навіщо іншим рекомендуєте? Чи всі ваші пости тут аби поганяти пустоту ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Игорь Long сказав:

А навіщо іншим рекомендуєте?

Де я його рекомендую? ) Цитату в студію

20 хвилин тому, Игорь Long сказав:

Чи всі ваші пости тут аби поганяти пустоту ?

Ганяють пустоту тут ті, хто пише не по темі.

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 часов назад, vadimv сказал:

Десятки електричних Jaguar I-Pace відправили на звалище

Ну блин открыли Америку через Форточку И-Пейс это глючная машина и те кто хоть немного пытаются разобраться перед тем как купить это знают.

Посилання на коментар

7 часов назад, vadimv сказал:

В общем, выглядит это все как изощренный мазохизм при возможности ездить на дизельном GLC 220D...

Якщо це не рекомендація замінити електричку на дизельний мерс, то що це ?

З вами дискутують, бо ви шукаєте різне гімно ( чи може воно саме до вас тулиться ? Хз..) по всьому інету і тягнете сюди... люди відкрили гілку поспілкуватися про власну експлуатацію електричок, розповісти про + та - своїх авто, поділитися власним досвідом, дати поради тим, хто їх побажає.... і тут ви зі своїми какашками 🙂 ...якщо вам електричка не потрібна, то навіщо ви з якоюсь маніакальною впертістю лізете в кожну нову тему про електроавто ?

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, seksinika сказал:

Ну блин открыли Америку через Форточку И-Пейс это глючная машина и те кто хоть немного пытаются разобраться перед тем как купить это знают.

Британцы по линии надёжности никогда первыми не были... напарник купил в 2003г Ленд ровер в салоне АВТ Бавария ( тогда ещё они их продавали ), на 56к км на двигателе пробило прокладку ГБЦ, человек больше 150 не гонял и тусовался больше по городу... приехала новая головка блока, поменяли, поехал дальше, никто отзывную компанию не объявлял 🙂

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Игорь Long сказав:

Якщо це не рекомендація замінити електричку на дизельний мерс, то що це ?

Це констатація того факту, що люди маючи дизельний мерс, з невідомої мені причини поперлися за півтори тищі кілометрів на "ацтої", який треба заряджати кожні 250 км.

10 хвилин тому, Игорь Long сказав:

люди відкрили гілку поспілкуватися про власну експлуатацію електричок, розповісти про + та - своїх авто, поділитися власним досвідом, дати поради тим, хто їх побажає.... і тут ви зі своїми какашками 🙂 ...якщо вам електричка не потрібна, то навіщо ви з якоюсь маніакальною впертістю лізете в кожну нову тему про електроавто ?

Яку "нову"? ) Ця гілка не використовувалася 10 років з 2014 року. ))

Якщо вам тут нецікаво - існує інша гілка

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Якщо вам тут нецікаво - існує інша гілка

Мені цікаво тут отримувати корисну інфу, а не всі какашки світу, яки ви сюди маніакально тягнете... судя по вашому бану, я не один в такому бажанні.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Игорь Long сказав:

Мені цікаво тут отримувати корисну інфу

Так я ж не проти - отримуйте ) Натисність кнопочку "Ігнорувати" - і буде вам щастя ))

1 хвилину тому, Игорь Long сказав:

я не один в такому бажанні.

Я не збираюся не публікувати те, що мені здається корисною інфою, в угоду чиїмось бажанням. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Є люди які вміють слухати та прислухатися, а є твердолобі... що ж , так влаштован наш світ 🙂

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

То ж треба ретельно вираховувати копієчи на кілометр і кілометри до розетки )

Вы все уже высчитали, в результате имеем то что имеем, главное с высоко поднятой головой 😂

Посилання на коментар

51 минуту назад, Игорь Long сказал:

Британцы по линии надёжности никогда первыми не были... напарник купил в 2003г Ленд ровер в салоне АВТ Бавария ( тогда ещё они их продавали ), на 56к км на двигателе пробило прокладку ГБЦ, человек больше 150 не гонял и тусовался больше по городу... приехала новая головка блока, поменяли, поехал дальше, никто отзывную компанию не объявлял 🙂

У меня ВОГ был 2008 ну такое себе) но нравился.

Посилання на коментар

Ладно по делу) придет правда хозяин Жузуки расскажет как надо было), а я решила на 8 марта к маме в Умань съездить и выбрала для этого BMW i3s тут вот как бы я понимаю, что при наличии Теслы которой хватило бы на одном заряде Киев-Умань-по Умани-Киев и еще бы и осталось километров 100 затея была так себе 🤣 но хотела посмотреть на что можно реально рассчитывать если ехать на нем далеко(Вадик далеко это не в Валенсию), результат как бы удивил я думала расход по трассе будет больше.

1333360764__viber_2025-03-09_20-01-42-997.thumb.jpg.438e3686030b7177134d80f6f79415f3.jpg

По городу расход +- 10кВт на 100км., я на спор укладывалась в 7кВт но на i3 а не i3s.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

:lol:

Та там в предыдущий раз вообще масковый лай был )

Посилання на коментар

3 години тому, seksinika сказав:

Хорошо не на SX-4 был то).

Как это было на SX-4 (на двухполосной трассе): неск раз во время опережения "красная шкода" точно так же включала поворот и выруливала влево прямо перед носом. Дело решалось резким торможением и откатом назад.

Почему так не получилось у того чувака с теслой - то вам виднее. То ли ускорение у перфоманса слишком быстрое, то ли шины были слишком "гладкие" (ну как жеж, надо жеж снизить сопротивление качению и сэкономить), то ли он их перекачал (что-то я сомневаюсь, что 3,1 - это паспортное давление), то ли у него (или у автопилота) совсем хреново с реакцией.

Главное, что по остальным пунктам возражений нет )

3 години тому, seksinika сказав:

По городу расход +- 10кВт на 100км., я на спор укладывалась в 7кВт но на i3 а не i3s.

Без климата небось )

Посилання на коментар

5 хвилин тому, seksinika сказав:

Ну и😂?

Именно для таких серьезных музыкальных произведений и делают серьезные аудиосистемы )

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 часов назад, vadimv сказал:

Как это было на SX-4 (на двухполосной трассе): неск раз во время опережения "красная шкода" точно так же включала поворот и выруливала влево прямо перед носом. Дело решалось резким торможением и откатом назад.

Почему так не получилось у того чувака с теслой - то вам виднее. То ли ускорение у перфоманса слишком быстрое, то ли шины были слишком "гладкие" (ну как жеж, надо жеж снизить сопротивление качению и сэкономить), то ли он их перекачал (что-то я сомневаюсь, что 3,1 - это паспортное давление), то ли у него (или у автопилота) совсем хреново с реакцией.

Главное, что по остальным пунктам возражений нет )

Без климата небось )

Ну а как иначе то решать, если оно не едет).

Почему так получилось у того чувака я не в курсе, однозначно стечение обстоятельств + тупизм водителя передней машины не увидевшего идущую на обгон машину + то что передняя машина дрыщь на котором таки лучше не спешить на обгон идти, тесла тут вот ну ни как ни при чем) как и автопилот который не включен, за шины то вам тоже в коменты на Ютуб нужно что бы не гадать, лично у меня на машине таки что ваш Жузуки вообще ехать перестанет если на него такие поставить), паспортное давление опять таки в моей машине 2.9.

Конечно без климата, я не вижу смысла в его использовании при температуре воздуха 15020 градусов, вот вы положа руку на сердце в своем АвтомобильЧИКе кондиционер при таких температурах включаете :lol: и если да то как оно происходит греете или охлаждаете, климата то как такового нету?

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...