Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

162 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

17 минут назад, vadimv сказал:

не в курсі, що бувають недоприводні Model S )

Ну да мистер очевидность именно так и по другому ни как :lol: это же не у меня заднеприводная Тесла С была без пневмоподвески на которой я два года ездила, откуда мне знать то )), а то я думаю чего передние колеса не подгребали оказывается вот оно как недопривод был :lol:.

Вадюшка то чем все же у повелителя всевозможных благ цивилизации дело с электро-приводом ворот закончилось, удалось поднакопить или не столь важный гаджет все же был, куда важнее старенький ноутбук который в том сарае из профнастила не подалеку от "раритетного" рукомойника в качесве музыкального центра использовался???

Валим вы хоть себе самому то не врите, "алигарх" как ни как в прошлом в глазах соседей )).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, seksinika сказав:

с рукомойником в мечтах о электро-приводе ворот за 300 евро вы явно преуспели,

Більше того, вчора з'ясувалось, що в того "алігарха" і рукомийник то був не його, бо вигадав нову версію свого бомж-стайлу. Вже каже, що майна в Україні немає і продавати йому нічого, бо той курник в Сумах належить його дружині. Я так розумію разом з тим антуражем бесідки. А купу цегли у Франіку  він казав, що сину залишив. То він нас тут, всіх власників електричок, обізвав чи назвав (без різниці) "ніщебродами" і хочу підкреслити, що нічого не казав, що то він перейшов на наші особистості, як він любить тут про це згадувати, коли за нього мова заходить.  То його критерій життєвих досягнень, це зранку збігати в Лідл за хамоном та схомячити його під пальмою.

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Для того что бы переходить на личности, как минимум должна быть личность а с этим как бы как и со всем остальным дела обстоят), вопрос на сколько еще "котлетки" хватит год/два/три а дальше то что.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, seksinika сказав:

это же не у меня заднеприводная Тесла С была без пневмоподвески на которой я два года ездила, откуда мне знать то ))

Тут кроме вас (которая никогда не ездила на Model Y) еще экспертки имеются, которые пересели с Model S на Model Y, ни сном ни духом не зная, что оказывается бывают недоприводные Model S. 

а то я думаю чего передние колеса не подгребали оказывается вот оно как недопривод был :lol:.

И оказывается, что передне-недоприводный Лиф едет лучше задне-недоприводной Теслы С

2 години тому, allanek сказав:

То він нас тут, всіх власників електричок, обізвав чи назвав (без різниці) "ніщебродами" і хочу підкреслити, що нічого не казав, що то він перейшов на наші особистості

Ніщеброди (які зайняті тим, де б нахаляву зарядитися) - це цільова аудиторія недомобілів. Саме так це було сказано. Якщо хтось сприйняв це на свій особистий рахунок - то його проблеми.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

30 минут назад, vadimv сказал:

Тут кроме вас (которая никогда не ездила на Model Y) 

И окахывается, что передне-недоприводный Лиф едет лучше задне-недоприводной Теслы С

Ніщеброди (які зайняті тим, де б нахаляву зарядитися) - це цільова аудиторія недомобілів. Саме так це було сказано. Якщо хтось сприйняв це на свій особистий рахунок - то його проблеми.

Вадя, то что все таки с моторчиком то на ворота ))?

Не не ездила, не пойму чего оно вас так подбрасывает :lol: я на МС езжу за +- полтос )).

Переднеприводной Лиф вообще зимой в снегу красавчик !

Не им не надо этим заниматься, они просто это делают в момент когда такие как вы последний ... без соли доедают на пролежанных матрацах.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, seksinika сказав:

Вадя, то что все таки с моторчиком то на ворота ))?

А что с моторчиком? В чем проблема? Без моторчика электричка не едет?

Не не ездила, не пойму чего оно вас так подбрасывает

А че там непонятного - для эксперта ж самое главное - не пробовать устриц, рассказывая, что все остальные должны их пробовать.

я на МС езжу за +- полтос )).

И чё?

Переднеприводной Лиф вообще зимой в снегу красавчик !

При том, что не стоит +- полтос 

Не им не надо этим заниматься

Так в том и отличие нищебродов, что они это делают чисто из нищебродства.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, vadimv сказал:

А что с моторчиком? В чем проблема? Без моторчика электричка не едет?

А че там непонятного - для эксперта ж самое главное - не пробовать устриц, рассказывая, что все остальные должны их пробовать.

И чё?

При том, что не стоит +- полтос 

Так в том и отличие нищебродов, что они это делают чисто из нищебродства.

У меня проблем с ним нету, проблема была у вас когда вы на форуме расписывали о том как бы хорошо было его иметь у вас же в дома на ваших воротах, ну я так понимаю в "олигарха" так бюджет на это и не выделился, 300 евро потратить это же не на форме вбрасывать )).

Это вы глядя в зеркало я так понимаю вывод сделали, годами то топить про электрички вообще ни одной не имея занятие знатное, пустозвон вы еще и без моторчика ))

И ни че, а че :lol: ?

Если Ска под полтос то она полноприводная, на пневме которая меняет не только высоту но и жесткость, запоминает локацию где ей машину поднять), при чем делает это как принудительно так и автоматически итд, имеет кучу вспомогательных настроек в том числе и "мягкий старт" то Лиф ей проигрывает, ваш внедорожный унитаз если что то тоже )).

Вы путаете возможность с нищебродсвом), в любом случаи так значительно лучше чем ныть на весь форум о том как мечтаешь о элекро-приводе ворот в собственном доме по причине не как иначе чем собственной ущербности и ущербности созданной самостоятельно вокруг себя, ни о чем вы Вадим как и ваши вбросы. 

Посилання на коментар

26 хвилин тому, seksinika сказав:

вы на форуме расписывали о том как бы хорошо было его иметь у вас же в дома на ваших воротах

Цитату в студию. 

топить про электрички вообще ни одной не имея

А разве, чтобы узнать, что они не едут 1000 км и заряжаются по часу - это че, надо обязательно иметь?

Если Ска под полтос то она полноприводная

Толку с того. Некоторые властелины полноприводных жалуются, что им стремно ездить зимой, бо она нормально не управляется.

ваш внедорожный унитаз если что то тоже ))

Что "тоже"? На Кинбурн не доезжал, что ли?  

так значительно лучше

Ессно, значительно лучше заряжаться на бесплатной муниципальной зарядке, купив при этом недомобиль за +- полтос. В этом жеж вся суть.

ныть на весь форум о том как мечтаешь о элекро-приводе ворот

Цитату в студию.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

вопрос на сколько еще "котлетки" хватит год/два/три а дальше то что.

По великому рахунку не думаю, що когось цікавить, що буде з форумним блазнем. Якби воно не смерділо тут вкидами, та постійно торочило, що електрички це "недомобілі" і не виглядало при цьому навіть не смішним( це б було добре для нього), а звичайною шмарклею, бо його життя так і виглядає, наче шмаркля на асфальті( гидотно), то хто б з ним взагалі спілкувався. Звісно, якщо це знущання, за яким він сюди ходить, можна назвати спілкуванням.

Вы путаете возможность с нищебродсвом)

Він, взагалі, не розуміє значення того, що тут вкидає. Тому йому здається, що когось це зачіпає. І не розуміє, що хтось живе собі, як вважає за потрібне і дивиться на все це, як на вибрики пришелепкуватого. Ніка, скажіть, вам не все одно, хто на чому їздить, або хто що будує і взагалі, чому хтось приймає рішення, які дозволяють спокійно спланувати своє життя так, як собі планував чи мріяв? Мені все одно. А ось цій шмарклі ні, бо воно лузер і все чим може себе заспокоїти, то прийти в тему та обгавкати і електрички, і їх власників. Як казав відомий персонаж мультику :"Жалкое зрелище"(с). Але воно преться сюди знову і знову та отримує нагадування про це "зрелище"(с) знову і знову. 

Той випадок, де б він не був, в Сумах під орками чи десь під пальмою, завжди буде "жалкое зрелище"(с)

Если Ска под полтос то она полноприводная, на пневме которая меняет не только высоту но и жесткость, запоминает локацию где ей машину поднять), при чем делает это как принудительно так и автоматически итд, имеет кучу вспомогательных настроек в том числе и "мягкий старт"

Зараз воно зробить вигляд, що не бачило цього. Тут же про "калічні ручки" нічого нема. Ви його і так вже добили ногами цією повно приводною С-кою з пневмопідвіскою. Підтверджую, все так, все може . Останній раз це робили, коли на початку навали виїжджали з лісу не звичною асфальтованою дорогою, а по лісу, практично, без дороги, то дійсно, пневмопідвіска дуже допомогла.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

еще экспертки имеются, которые пересели с Model S на Model Y,

Ні-ні, експерД тут тільки один, той , якому лайно- ролики на голову падають, поки він в вікіпедії читає про електрички, а я так собі,кілька років просто  їжджу на електричці, ще і віддаю перевагу пасажирському сидінню. Тож на почесне звання "експерДа" не претендую. Куди мені тягатися з таким "велетнем", що куди не плюнь, він в тому і експерД.

2 години тому, vadimv сказав:

ни сном ни духом не зная, что оказывается бывают недоприводные Model S. 

Я ж вже пояснювала це. Бачу, що "накрило" добряче, тож поясню ще раз. Дуже повільно, по літерам. Для слабенького розумом. Навіщо мені знати про те, на чому я не їздила і не збираюсь? От я не збиралась на Жужуки їздити, хоч Васабі і віршик про нього казав, то і не засмічувала свої знання про це "відро". Я б і досі про нього нічого не знала, якби пришелепкуватий блазень форуму не бігав по всім темам та не розповідав, яка гарна в нього автівка. Зацікавилась лише тому, що не могла зрозуміти, чому форум дружньо насміхався над цим твердженням. Почитала та зрозуміла, що іншої реакції бути і не могло.

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, allanek сказав:

Навіщо мені знати про те, на чому я не їздила і не збираюсь?

Дійсно, навіщо їздячи на Model S, щось там знати про Model S.

48 хвилин тому, allanek сказав:

Ніка, скажіть, вам не все одно, хто на чому їздить, або хто що будує

Звісно ж не все одно, інакше б вона не питала про машину і не лазила по темах у пошуках фоток.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Дійсно, навіщо їздячи на Model S, щось там знати про Model S.

Кажу ж, слабенький розумом. Навіщо тому, хто купує автівку сьогоднішньої дати випуску, знати якою вона була того року випуску, яку купувати нема наміру.  Вже не кажу про те, навіщо пришелепкуватому блазню форуму колупатись в електричках, на яких йому ніколи не їздити в якості власника, хоч повно приводних, хоч ні. Схоже, що і на тест-драйвах теж не їздив, бо такі дурниці може писати виключно шанувальник вікіпедії

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Звісно ж не все одно, інакше б вона не питала про машину і не лазила по темах у пошуках фоток.

По-перше, теми на то і відкривають, щоби ними цікавились. Це тільки в будівельника курника винятковий випадок- спочатку відкрити тему, потім закрити коментарі в ній. Хто ще на таке здатний:pozor:?

По-друге,  я легко можу зараз замінити "вона" на "він" і спитати:" Навіщо форумний блазень збирає мої цитати, починаючи з 2017 року?" А може ще і раніше, бо це тільки те, що я знаю, бо, коли почув, що я продала будинок та виїхала з України назавжди, розмахував ними, наче ганчіркою, та пускав пузирі і в істериці бубонів про те, що вона (про мене) обіцяла нікуди не їхати з України. І що це робиться? Як так можна?

Все, на сьогодні досить спілкування з пришелепкуватим Ж-)

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, allanek сказав:

Навіщо форумний блазень збирає мої цитати, починаючи з 2017 року?

Там жеж справжній кладєзь мудрості: "в общем. У меня нет привычки хамить.", "самое страшное оружие- переход на личности.  Неважно, есть там правда или нет. главное, чтобы с хамовитым напором.", "Таки, типичный ватник- отсутствие аргументов заменяем хамством."

І з практичним розділом: спочатку пишемо "Я никуда не собираюсь выезжать из Украины" і "Я не собираюсь "переобуваться" и не собираюсь покидать Украину.", а потім переобуваємося і покидаємо.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Цитату в студию. 

А разве, чтобы узнать, что они не едут 1000 км и заряжаются по часу - это че, надо обязательно иметь?

Толку с того. Некоторые властелины полноприводных жалуются, что им стремно ездить зимой, бо она нормально не управляется.

Что "тоже"? На Кинбурн не доезжал, что ли?  

Ессно, значительно лучше заряжаться на бесплатной муниципальной зарядке, купив при этом недомобиль за +- полтос. В этом жеж вся суть.

Цитату в студию.

Вперед в поиск в своей же теме про недодом с недобесодкой по сумами, там и цитата если конечно "олигарх" не подтер).

Так кроме вас та 1000км. и ни кому не нужна то.

Это я не знаю о ком вы, у меня что Х что С прекрасно с этим справлялись.

Какой Кинбурн и при чем тут он вообще если мы о зимней езде общаемся Лиф vs Тесла vs ваш 8 летний доходяга 4х4, ну так до Теслы ни Лиф ни вам "недоолигархомобиль" не дотягивает! 

Конечно, это вроде как вам бензин б муниципальный выдали :lol: вопрос в том что мне дали, а вас как всегда и отовсюду послали :lol:.

Самая первая строка в этом сообщении!!!

Посилання на коментар

Ну от знову 😂.  Так, я продала будинок і виїхала з України. Але до чого тут ця істерика з "переобулась" то ніяк не второпаю. Схоже, що там в голові зовсім бардак, бо "виїхала" не дорівнює "переобулась".

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Я вообще не пойму каким образом на Y можно было куда то выехать, еще и с Украины, тут чудак один недообладатель собственного жилья пишет что вообще только вокруг дома выезжать на такой машине можно и то с удлинителем в багажнике, даже не знаю кому верить мегаэкспеРду или тому кто смог так далеко добраться)?

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, seksinika сказав:

Вперед в поиск в своей же теме про недодом с недобесодкой по сумами, там и цитата если конечно "олигарх" не подтер).

Підтверджую, бо читала це. І не так, щоб давно це було. Бо мені стало цікаво, що ж там ще є в тій темі, крім "чудового" фото з рукомийником.  Там чи в іншій темі начебто "шмаркля на асфальті" хвалилася, що купила та поставила той привід на ворота. Я ще подумала- ось тобі і маємо, бігає по всьому форуму та булькає щось про життя на островах в океані, а тут чи то нема грошей, чи то жаліє задля особистого комфорту, на таку дрібницю.

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, seksinika сказав:

Вперед в поиск

Что и требовалось доказать

Так кроме вас та 1000км. и ни кому не нужна то.

Конечно не нужно - именно поэтому ж запас хода пишут в первой строчке ) 

Это я не знаю о ком вы

Ролики с жалобами властелинов были в теме. 

Какой Кинбурн и при чем тут он вообще

При том, что езда по снегу - то фигня по сравнению с ездой по песку. Ни одна ваша недоделка не доехала бы туда.  

Конечно, это вроде как вам бензин б муниципальный выдали

Как малообеспеченным )

Посилання на коментар

11 хвилин тому, allanek сказав:

"виїхала" не дорівнює "переобулась".

А "не собираюсь покидать" не дорівнює виїзду ))

Посилання на коментар

11 хвилин тому, seksinika сказав:

Я вообще не пойму каким образом на Y можно было куда то выехать, еще и с Украины

Очень неспешно, заряжаясь по часу через каждые 300 км.

Чужим бусом (своим ходом) - оно конечно быстрее, да?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, allanek сказав:

Підтверджую, бо читала це. І не так, щоб давно це було.

Цитату в студію 

8 хвилин тому, allanek сказав:

хвалилася, що купила та поставила той привід на ворота

Взагалі якісь марення вже пішли. Після пігулок?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Что и требовалось доказать

При том, что езда по снегу - то фигня по сравнению с ездой по песку. Ни одна ваша недоделка не доехала бы туда.  

Как малообеспеченным )

Верно, вообще ни во что вас не ставлю ни как собеседника ни как личность ни как того кто совет дать может, просто формный троль!!!

Ага, расскажите о опыте своих поездок районному психиатру как вернетесь на Родину, на Испанского "котлетка" не пропустит, Вадик ваша машина просто драчимото по сравнению с Теслой имею ввиду полноприводную Ску последнего рестайла, что по песку что по чему угодно, просто УГ.

Точно, главное что бы они себе это могли позволить и было куда применить.

П.С. А вообще с нетерпением жду вашего возвращения на Родину ))!!!

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

А "не собираюсь покидать" не дорівнює виїзду ))

В 2017 ще не збиралась. В 2024 році зібралась і покинула, не здриснула, кинувши майно, а продала будинок, спокійно зібрала речі, ті, що збиралась взяти з собою, закрила всі свої справи і виїхала з країни назавжди. Гадаю, що в 60+ я маю право вирішувати де та як мені доживати своє життя. Вже казала, що краще не розкривати пельку в мій бік. Бо то я в 2017 році могла казати, що я не звикла хамити і це було правдою, а починаючи з 2022 року, після початку навали, можу запросто це робити з тими, кого вважаю "шмарклями на асфальті".

Цікаво, воно тисне на "скаргу" до модераторській ? Якщо так, то там вже гора скарг на мене повинна бути.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, seksinika сказав:

по сравнению с Теслой имею ввиду полноприводную Ску последнего рестайла

Кстати, фашист-аутист явно позаимствовал огрызок руля с Мессершмитта:

image.png.58d9295aed101dbd839d753b7d4d8170.png

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...