Фрай Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Дуже заважала винограду Ваніла, тут тобі і тінь і зайвий споживач а коли зробив шпалеру для нього то восени минулого року взагалі прибрав з того місця у компанію до родичів Пересадив, обкарнав половину гілок і навіть не очікував, що вже у цьому році вона мене здивує ) Та рослини як і люди відчувають ваше відношення і вміють віддячити. ) така краса перед вікнами дає зранку гарний настрій Рожеві хмаринки на кущик лягли, У ковдрі зеленій дрімають. А то не хмаринки, то літа дари, Гортензії так розквітають. І серце відкрилось у радості цій, Пірнає до літа в обійми, Та душу тримає той сум в кулаці, Не знаєш чи сонце ще зійде. А хмарки земні зашептали на мить Про світле, без грому майбутнє. Змінено 14 годин тому користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Фрай, краса неймовірна. Ось де ви пропали, в краю гортензій)) Є в цій рослині щось чарівне: її неймовірна стійкість і одночасно легкість і тендітність 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Nic-олаевна сказав: Фрай, краса неймовірна. Ось де ви пропали, в краю гортензій)) Дякую, дійсно, гортензія неймовірна рослина і мені подобається з ними експериментувати, результат приємний. Але буду чесним, збирати колекцію почала дружина, бо я не одразу зрозумів красу деяких сортів. На відміну від павоній гортензії довго милують око і кожна по-своєму приваблива. О! Як інколи нам мало Необхідно для душі... Комусь світу пів замало... Комусь квітку би в руці... Марія Боєчко B92734B7-DC26-4357-B8C1-0DBE970C8FCB_1_201_a.heic 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз