viksel Опубліковано: В неділю в 07:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:46 (змінено) Що це за червона коробочка ?Це одне ціле з електронним реле чи воно окремо?Не бачу дротів від нього..Підключіть двигун на пряму до розетки і качайте!Якщо проблема в ньому він нагріється і згорить,або піде в захист якщо на ньому є термодатчик.Якщо ні це реле тиску. Змінено В неділю в 11:20 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: учора в 07:51 Поділитись Опубліковано: учора в 07:51 В 19.07.2026 в 10:46, viksel сказал: Що це за червона коробочка ? Спойлер Він же написав: "В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: учора в 07:57 Поділитись Опубліковано: учора в 07:57 3 минуты назад, 90BCO сказал: Він же написав: "В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху." Дякую,пропустив..Значить порада підключити те, що на випадок вибуху, вже також була)).Дальше радити вже нема що. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 27 минут назад, viksel сказал: Дальше радити вже нема що. Я би конденсатор перевірив під кришкою НС. Вони г..но повне наразі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: учора в 09:23 Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 (змінено) 57 минут назад, 90BCO сказал: конденсатор перевірив під кришкою Ну можливо, але тоді двигун не буде стартувати...Хоча ті однофазні двигуни я з них балдію)),там декілька типів,з постійно включеним конденсатором,з двома конденсаторами один з яких відключається..Ще сильно не вникав бо в мене переважно все 380 вольт,але декілька однофазних також маю і 90 відсотків проблем з запуском або під час роботи гріється це міжвиткові замикання і шукати дальше нема сенсу.В данному випадку електронне реле і захист в ньому по току і можливо по напрузі,підключення механічного,що на випадок ядерки)), покаже в чому пробема. Змінено учора в 09:23 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз