Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) поки читав , ледь не блювонув філіжанка гарної кави врятувала Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, Бездомный сказав: ледь не блювонув гарна кава врятувала Ну от, а ви кажете футбол... Де ви ще знайдете такі емоції Змінено 10 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Де ви ще знайдете такі емоції Посадити двох дівок на гідроцикл - одну попереду, другу позаду - і гоцати по хвилях ) після того скинути їх у воду і хай самі добираються до берега )) Замість гідроцикла можна використати мотоцикл, авто, літак, яхту etc. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Что за оказия , Создатель , бьіть взрослой дочери отцом https://www.youtube.com/watch?v=JKevkDfwszE Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 години тому, vadimv сказав: Посадити двох дівок на гідроцикл - одну попереду, другу позаду - і гоцати по хвилях ) після того скинути їх у воду і хай самі добираються до берега )) Замість гідроцикла можна використати мотоцикл, авто, літак, яхту etc. ) Я знав, що у цій темі збочинці. Але ж не настільки:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) В 12.12.2013 в 17:53, Alexandrxxl сказал: Мне все попадались одинаково плохие И самое плохое что все пытались навязать мне свое мнение, да пусть моё мнение трижды неправильное - но я имею на него право! але ж не у всіх є цицьки 85 D , дупка XS , фугурка у формі клепсидри .... та ще й щоб дресуванню піддавалася таку поки знайдеш ....якщо взагалі знайдеш Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: але ж не у всіх є цицьки 85 D , дупка XS , фугурка пісочний годинник .... та ще й щоб дресуванню піддавалася таку поки знайдеш ....якщо взагалі знайдеш як каже моя жінка, розумних - розумним, а мене - тобі. так що спочатку працюйте над собою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 37 минут назад, US7IGN сказал: як каже моя жінка, розумних - розумним, а мене - тобі. так що спочатку працюйте над собою розумна баба - то оксюморон розумних баб не існує в Природі , в Природі існують мудрі баби бабська мудрість має слово синонім - терпіня Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Как сказала Раневская — Деньги - это грязь ! Но какая лечебная ! Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) левиці в прайді / баби в гареми , та яка різниця ? все , як в звірів ? Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому кому зарплату отдавать, кто тебе мозг грызть будет? Как это пришел домой и без скандала, никто не решает что тебе есть и главное пить? Не чувак так не пойдет. Срочно в ЗагС за бабой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз