Бездомный Опубліковано: учора в 06:16 Поділитись Опубліковано: учора в 06:16 (змінено) поки читав , ледь не блювонув філіжанка гарної кави врятувала Змінено учора в 11:33 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 06:32 Поділитись Опубліковано: учора в 06:32 (змінено) 16 хвилин тому, Бездомный сказав: ледь не блювонув гарна кава врятувала Ну от, а ви кажете футбол... Де ви ще знайдете такі емоції Змінено учора в 06:32 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:41 Поділитись Опубліковано: учора в 06:41 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Де ви ще знайдете такі емоції Посадити двох дівок на гідроцикл - одну попереду, другу позаду - і гоцати по хвилях ) після того скинути їх у воду і хай самі добираються до берега )) Замість гідроцикла можна використати мотоцикл, авто, літак, яхту etc. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 07:00 Поділитись Опубліковано: учора в 07:00 (змінено) Что за оказия , Создатель , бьіть взрослой дочери отцом https://www.youtube.com/watch?v=JKevkDfwszE Змінено учора в 07:10 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 09:13 Поділитись Опубліковано: учора в 09:13 2 години тому, vadimv сказав: Посадити двох дівок на гідроцикл - одну попереду, другу позаду - і гоцати по хвилях ) після того скинути їх у воду і хай самі добираються до берега )) Замість гідроцикла можна використати мотоцикл, авто, літак, яхту etc. ) Я знав, що у цій темі збочинці. Але ж не настільки:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 10:36 Поділитись Опубліковано: учора в 10:36 (змінено) В 12.12.2013 в 17:53, Alexandrxxl сказал: Мне все попадались одинаково плохие И самое плохое что все пытались навязать мне свое мнение, да пусть моё мнение трижды неправильное - но я имею на него право! але ж не у всіх є цицьки 85 D , дупка XS , фугурка у формі клепсидри .... та ще й щоб дресуванню піддавалася таку поки знайдеш ....якщо взагалі знайдеш Змінено учора в 11:12 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:53 Поділитись Опубліковано: учора в 10:53 14 хвилин тому, Бездомный сказав: але ж не у всіх є цицьки 85 D , дупка XS , фугурка пісочний годинник .... та ще й щоб дресуванню піддавалася таку поки знайдеш ....якщо взагалі знайдеш як каже моя жінка, розумних - розумним, а мене - тобі. так що спочатку працюйте над собою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 11:14 Поділитись Опубліковано: учора в 11:14 (змінено) 37 минут назад, US7IGN сказал: як каже моя жінка, розумних - розумним, а мене - тобі. так що спочатку працюйте над собою розумна баба - то оксюморон розумних баб не існує в Природі , в Природі існують мудрі баби бабська мудрість має слово синонім - терпіня Змінено учора в 11:31 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:29 Поділитись Опубліковано: учора в 12:29 (змінено) Как сказала Раневская — Деньги - это грязь ! Но какая лечебная ! Змінено учора в 12:34 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:34 Поділитись Опубліковано: учора в 12:34 (змінено) левиці в прайді / баби в гареми , та яка різниця ? все , як в звірів ? Змінено учора в 12:40 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:31 Поділитись Опубліковано: учора в 15:31 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:36 Поділитись Опубліковано: учора в 15:36 кому зарплату отдавать, кто тебе мозг грызть будет? Как это пришел домой и без скандала, никто не решает что тебе есть и главное пить? Не чувак так не пойдет. Срочно в ЗагС за бабой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:50 Поділитись Опубліковано: учора в 15:50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 17:54 Поділитись Опубліковано: учора в 17:54 Було про розкаблучення? www.instagram.com/reel/DOkckd7guw0/?igsh=MWx2Z3pybHJiN2QydQ== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Було про розкаблучення? www.instagram.com/reel/DOkckd7guw0/?igsh=MWx2Z3pybHJiN2QydQ== Зняття порчі ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) виявляється , каракали залипають по рижим котам Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 12 часов назад, US7IGN сказал: Було про розкаблучення? www.instagram.com/reel/DOkckd7guw0/?igsh=MWx2Z3pybHJiN2QydQ== це шедевр ✌️ .... я племіннику книгу новсьолова підігнав - розпочав процес розлучення , як тільки прочитав . каже , я її більше їбати не хочу , тільки п.и.здити . вже розлучився відносно давно - понад рік тому . вона його , звісно , обскубла - дві квартири , два авта ... але , знала б вона , скільки майна пролетіло повз неї 🤣 від того моменту зкинув понад десять кіло , грає у великуй теніс - на ветеранських турнірах купу кубків виграв своє краще життя . з татом помирився (свого часу дурна мати розлученка його з ним розсварила ) . матусі дурі висказав все , що до неїї має. тільки жити почав . з.і. вживання бабою слова "мужик" - ред флег. Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 23 часа назад, Бездомный сказал: будь який , навіть найдорожчий аматорський спорт - безкоштовно . тут ви перегинаєте. яхтинг, альпінізм 10тисячників, пілотована авіація, та певно ще є багато хобі -"устриць" які спробувати пересічному українцю не доведеться ніколи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 11 часов назад, vadimv сказал: Зняття порчі ) смішно , та не до сміху - бабИ дійсно масово користуються приворотними зіллями , та послугами чаклунів та вророжок , на які витрачають скажені гроші Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 7 годин тому, Бездомный сказав: тю.... я племіннику книгу новсьолова підігнав - розпочав процес розлучення , як тільки прочитав . каже , я її більше їбати не хочу , тільки п.и.здити Та ви просто кудєснік і маг. Рідня, певно, вся в захваті від цієї магії. Треба задуматись про велику сцену. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, karlito сказал: тут ви перегинаєте. яхтинг, альпінізм 10тисячників, пілотована авіація, та певно ще є багато хобі -"устриць" які спробувати пересічному українцю не доведеться ніколи. так то воно так . але в місті Дніпро існує крейсерський яхт клуб ( представники якого навіть олімпійське золото свого часу вигравали ) , і яхтинг спробувати , за наявності бажання , не така вже й недосяжна мрія . принаймні - для дніпровских . Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Та ви просто кудєснік і маг. Рідня, певно, вся в захваті від цієї магії. Треба задуматись про велику сцену. ну там фрукт вже дозрів до розлучення й без мене , але , ще не усвідомлював того . нища хабалка шзн вісім років старанно крутила демоверсію , щоб переїхати з найобишем на багаті села - для неї шлюб був нев'єбєнним левел-апом ( все як мріяли тут ланусіки з бєлоснєжками ). коли вона на радість дурі його мамі народила , а він взяв шлюб , вони побачили зовсім іншу істоту , яку вони не знали . просто я допоміг йому розлучитися осознано , з повним розумінням того , що сталося , без почуття провини , яку нав'язувала йому піхвомразь , що проблема - не в ньому . що то не він лайно , а просто він вступив у лайно , яке його ще й винуватить. Він лише спитав - де ти був раніше ? На що я відповів - я весь час був поряд , але ти не звертався , а я не ліз з власної ініціативи , щоб не нашкодити . Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: принаймні - для дніпровских Дніпропетровскі, завжди могли дозволити собі трохи більше за інших. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Дніпропетровскі, завжди могли дозволити собі трохи більше за інших. насправді - закрите ракетобудівне місто Дніпро завжди було поділене на гебню , якої при ракетному виробництві та суміжних закладах була сила силенна ( в тому числі - в на перший погляд - самих несподіваних закладах , типу університету ) , якій можна було майже все , та всіх інших , яким можна було приблизно нічого - тобто стільки ж , скільки й переважній більшості пересічних радянських пролів. Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 11.01.2015 в 18:16, Витэк сказав: А нельзя как то чтобы без ненависти... Ну, чтобы любовь и до конца... Нельзя. "Любовь приходит и уходит, а кушать хочется всегда" © 13.01.2015 в 18:24, Игореха сказав: Если уж философствовать... то откуда же мне знать, достиг я этого баланса, или нет, если не попробовать еще разок? 😉 😄 Вдруг новые грабли лучше предыдущих ) 27.01.2015 в 10:55, Sass сказав: Твердая уверенность, что тебя никто не посмеет обидеть, это очень и очень важно для девочки. Она - будущий центр и очаг будущей семьи. Точно, полная безнаказанность порождает полную безответственность и беспредельную вседозволенность. 27.01.2015 в 17:55, Dorik K сказав: А вот что делать с невесткой , которая сковородкой и всякими прочими предметами дубасит сыночка ?:D В дурку сдать 16.03.2015 в 22:39, Игореха сказав: Цитата люди всегда выбирают друг друга по внешности. И женщины тоже? Я считал что это сугубо наша мужская "фишка" )) Пипец наивный ) 16.03.2015 в 22:57, bambino сказав: А вчера и меня в тот театр потащили. Посмотрел я на того короля (тут он был парикмахер) - фигня. Но девки говорят, что королем он был с бородой и в белом костюме. Вот и пойми теперь, что их завело. Look, money & status короля ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз