Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, vadimv сказал:

Існує нша думка: "Хто здох - той лох" (с)

Але ж Іісус ( насправді - апостол  Павло , та його криша - Сенека ) переміг попри страту ( стратили й Іісуса , й Павала , й Сенеку )

на  відміну від   примітивних  мавп з піхвою , які визнають виключно силу , чоловіки визнають цінність ідеї , концепції , як такої.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

піхвота -  звжди  піхвота:lol::lol:

Посилання на коментар

31 минуту назад, vadimv сказал:

Існує нша думка: "Хто здох - той лох" (с)

а як  тоді  потрапити  в Вальхаллу ?:crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Посилання на коментар

:lol:

Посилання на коментар

:lol::lol:

Посилання на коментар

дирява  бздящща ставридою  піхвота - точно люди ?:lol::lol:

Посилання на коментар

піхвота - не люди 

Посилання на коментар

порванка  -  то порванка , як не її  не крути

Посилання на коментар

Бездомний, я канєшно сильно вибачаюсь, але скіко в вас було сексуальних партньоров, щоб з висоти вашого опита молодьож могла впітувать зьорна істіни?:))

Посилання на коментар

Я вас може засмучу, але я бачив безліч тупих нікчем, у яких було сотні жінок. А впітивать там взагалі було нічого.

Посилання на коментар

22 години тому, ozor сказав:

"Девочки ведь вообще мальчиков не любят, если честно. Бывает, что мальчик нравится и подходит по параметрам. Оо-у, но это не любовь…" (с)

Ну і трохи про перебірливих:

Вы собираетесь купить себе новые брюки. Некоторые покупатели пытаются найти самый лучший товар, и никак не меньше. Они заходят в универмаг, примеряют одни брюки, чтобы посмотреть, как они сидят, а затем примеряют другие в поисках чего-то самого лучшего. После бесконечных примерок в одном универмаге они направляются в соседний, где все повторяется заново. Затем наступает черед всех бутиков на главной улице, в которых может быть что-нибудь стоящее. Незадолго перед закрытием магазинов они совершают покупку, но все равно испытывают чувство неуверенности: действительно ли они приобрели лучшие брюки? А вдруг можно было найти что-то лучшее в магазинах в другой части города? Максимализм может служить причиной несчастий тех, кто хочет иметь слишком много. Приложения к смартфонам и сайты сравнительного шопинга еще больше усиливают желание совершать более выгодные сделки или обладать идеальным товаром.
Альтернативой максимализму является разумная достаточность: поиск товара, который достаточно хорош, не будучи при этом самым лучшим. В конце концов, в неопределенном мире не существует способа найти самое лучшее. Даже если вы случайно его получите, вы все равно не будете об этом знать и, возможно, продолжите поиски чего-то еще более хорошего.

Только представьте себе, что каждый будет проявлять максимализм в поиске работы или спутника попутчика жизни. Это неизбежно станет рецептом личной катастрофы.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22.10.2019 в 18:41, vadimv сказав:

А еще бывало, что ходишь вот так вот в плаще невидимки (без кольца), а потом какая-нибудь особь женского пола в разговоре узнает, что ты женат и она сразу так "Так почему же ты сволочь такая кольцо не носишь сразу не сказал! Это ж совсем другое дело! Поехали на нудисткий пляж! ;)"

www.instagram.com/reels/DcZgtWWRGRP/

Посилання на коментар

Я, років чотири, після розлучення, особливо настирним, показував штамп у паспорті, що я жонатий. Дієвий метод. Дії, тоді ще не вигадали.

• Хаха 1
Посилання на коментар

В 23.08.2026 в 17:48, Dmitriy_S сказал:

Бездомний, я канєшно сильно вибачаюсь, але скіко в вас було сексуальних партньоров, щоб з висоти вашого опита молодьож могла впітувать зьорна істіни?:))

пан Коцький вірить в нітакусь ?

та тут така кунсткамера  типажів перед очима проходить , що навіть добре , що з ними в одному ліжку не побував.

сусід по дому - відставний  розведос 70 річний , підтягнутий , в гарній формі.

п'ять разів у шлюбі . зараз - знов  сам . 

гарна воєнна  пенсія . квартира в відносно новому домі - з пандусом , ліфтами отіс , е.т.с. - тобто смальцю на ньому достатньо - нажориста дичина.

поїхав до  воєнного  санатарію - закохвся , знайшов "останню любов" на 17 років молодшу .

Я чув їх спілкування - з її боку - самі шаблонні слова "редфлаги" маніпіляторки - продавчині  монетизаторки зтухлого ставидного бзда  - мотивація , самооцінка .....е.т.с.:pozor: я йому тикнув носом -  Ромео  нічого чути не хоче , токує , як глухар на току .  

Так , як він - краще , чи що?:crazy:

Посилання на коментар

18 часов назад, vadimv сказал:

"Девочки ведь вообще мальчиков не любят, если честно. Бывает, что мальчик нравится и подходит по параметрам. Оо-у, но это не любовь…" (с)

кохання , як щось сакральне  - то взагалі вигадка .

кохання - то тимчасовий  психічний розлад , під тиском гормонів . 

виживаєт сильнейший (с)

сказала Білка , коли  відсмоктала  собі четвертого чоловіка в сусідки  по поверху  

• Дякую 1
Посилання на коментар

12 часов назад, ozor сказал:

www.instagram.com/reel/Db297liqewG/?igsi=MXNvcnNpdDNxejF4OA==

а вона йому що ? 

пісю за її бажанням  та виклювані мізки ? 

одружуються виключно лохи . 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...