Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) про головну помилку людини у спілкуванні з мавпою , яка лише удає з себе людину👍 Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 15 хвилин тому, Бездомный сказав: про головну помилку людини у спілкуванні з мавпою , яка удає з себе людину👍 А ще коли вона буде казати "Я дуже хочу жити в будинку, займатися квітами, городом" - то це зовсім не означає, що вона буде цим займатися і навіть що вона цього хоче ) Просто ці фрази вона останнім часом дуже часто чула від подружок і сестри і вони застрягли в голові і крутяться там на автоматі. )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 5 часов назад, vadimv сказал: А ще коли вона буде казати "Я дуже хочу жити в будинку, займатися квітами, городом" - то це зовсім не означає, що вона буде цим займатися і навіть що вона цього хоче ) Просто ці фрази вона останнім часом дуже часто чула від подружок і сестри і вони застрягли в голові і крутяться там на автоматі. )) а ще будуватися примушує хибна установка про "син - дім - дерево" , яку хлопчику серуть в голову з кожної праски а хлопчика тереба навчати базовим чоловічим завдання - посадити тестя , построїти тещу , і лише після того - можна присвятити себе вихованню сина . казка Г.Х.Андерсена - Кресало - шедевр на всі часи . Собаки хватают судей, королевскую стражу, а также самого короля и королеву, и подбрасывают их высоко в воздух. При ударе о землю те разбиваются вдребезги . После этого солдат сам становится королем. Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) У любовницы : ты любимый , а у жены: тварь ты мне должен. Вот что штамп делает . Женятся исключительно лохи . Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому www.bbc.com/ukrainian/articles/crk5pxzne2lo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз