МАМАЙ Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 А що вже не існують гілки для байдужих? Чи там важко провести провокацію або написати донос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Может, незанятому населению и достаточно всяких сказок. Карту мира видели? І карту бачив, і шкільний підручник з правознавства, і в інших місцях читав про визначення поняття "держава". Не знаю я, до чого тут незайняте населення і казки, однак якимось чином в центрі Європи на родючих чорноземах таки виникла держава, культура і звичаї котрої суттєво відрізняються від сусідніх. Добавлено через 8 минут Гы...Издеваетесь? В Португалии работорговля запрещена окончательно только в нач.20 века Учитеся пользоваться Гуглой Вот просвещенные эувропейцы В 1935 г. генерал Италии Эмилио Де Боно провозглашает отмену рабства в Абиссинии 1936:Великобритания отменяет официально рабство в Северной Нигерии Для неуважних: Хазаро-іудейський каганат - останній форпост работоргівлі в Європі Про Африку і негрів я нічого не писав. Якщо є свідчення, що Португалія або якась інша країна світу збирала в Європі данину у вигляді юнаків та дівчат з метою продажу на Близькосхідних або ще якихось ринках - прошу в студію. Закріпачення і продаж кріпаків в російській імперії звичайно можна прирівняти до работоргівлі, але це не було систематизовано на державному рівні. Добавлено через 14 минут Где я такой бред озвучил? Речь шла об одном(1) селе. Розчарую Вас. Навійть його вони не заснували. Добавлено через 3 минуты Новый, более точный гимн украины, автор к сожалению не известен : Ні. Мені більш довподоби цей, хоч і доволі давній: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qseft Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Ох догавкаєшся: не подобається - чемодан, вокзал... Ну писал не я Но все комплексы отражены идеально точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Ну писал не я Но все комплексы отражены идеально точно. Чиї комплекси? Власні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qseft Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Ні. Мені більш довподоби цей, хоч і доволі давній: Ну от этого по крайней мере мухи не дохнут, может быть судьба независимой Украины тоже была бы недолгой, но в целом пооптимистичнее. Добавлено через 54 секунды Чиї комплекси? Власні? Думай, Decor, думай... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Думай, Decor, думай... Зважаючи на те, хто найбільше любить писати про антів та укрів, Ви просто виклали віршик про комплекси власні, та свого найближчого оточення. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edalmas Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Когда закончится нефть... Добавлено через 12 минут "Ну, слава Богу, демократии конец..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Не дай Бог у них закончится газ. Ведь тогда эта орда нагрянет к нам. Своё создавать не хотят, без газа жить не умеют, даже историю украли у нас. А мы, тем не менее, платим за их газ фантастические деньги и живём.;) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edalmas Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 А это уж совсем по теме топика... "После о случившемся нам долго будут врать..." 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Когда закончится нефть... Цікаво, коли закінчиться путін. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edalmas Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Не дай Бог у них закончится газ. Ведь тогда эта орда нагрянет к нам. Не переживайте, коллега. Топлива ведь не будет, а пехом им идти не к лицу... Сверхдержава все-таки.:D А там еще и Поднебесная под боком... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Не переживайте, коллега. Топлива ведь не будет, а пехом им идти не к лицу... Сверхдержава все-таки. А там еще и Поднебесная под боком... Я Ваш оптимизм не разделяю. Поднебесная с Востока надавит и поползут к нам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Я Ваш оптимизм не разделяю. Поднебесная с Востока надавит и поползут к нам. Більшість із них ой як не схожа на qseft і компанію. Повертатися ж їм в Україну не тільки в сиру землю з затонулого "Курська". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edalmas Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Я Ваш оптимизм не разделяю. Поднебесная с Востока надавит и поползут к нам. Надеюсь, тамошние неадекваты перегрызут друг друга, а хороших людей мы примем с радостью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Поднебесная с Востока надавит и поползут к нам. Та куди вони там поповзуть. Вони он на плацкарту з України ніяк не назбирають, та і під китайським каблуком москалям якось зручніше буде - може китайці навчать їх, що гроші можна заробляти не лише продаючи газ та нафту, а і працюючи мозоком та руками. Тож за те, що з-за Уралу москалі попруть, я не хвилююсь. У москву і її околиці китайці не полізують, будьте певні - мешканці москви, - чеченці, дагестанці, азербайджанці, - не віддадуть своє рідне місто китайському інтервенту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Та куди вони там поповзуть. Вони он на плацкарту з України ніяк не назбирають, та і під китайським каблуком москалям якось зручніше буде - може китайці навчать їх, що гроші можна заробляти не лише продаючи газ та нафту, а і працюючи мозоком та руками. Тож за те, що з-за Уралу москалі попруть, я не хвилююсь. У москву і її околиці китайці не полізують, будьте певні - мешканці москви, - чеченці, дагестанці, азербайджанці, - не віддадуть своє рідне місто китайському інтервенту. 5 колонна (совєцькиэ микрочиновники, историки & педагоги и псевдоукраинці) вылезла в эфир. .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 5 колонна (совєцькиэ микрочиновники, историки & педагоги и псевдоукраинці) вылезла в эфир. .. Це Ви так свою появу у цій гілці анонсуєте? Добавлено через 9 минут Ваш. Ваш гарант. Як і обіцяв, хто нам вибрав гаранта. Я розумію, що гарант не виправдав Ваших очікувань, але ж треба бути чесним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Це Ви так свою появу у цій гілці анонсуєте? Ну, должна же быть показательная порка - дабы граждане отделяли/разделяли зёрна от всяких соловьёв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 должна же быть показательная порка Ну да, ну да, "показатєльная порка" - чисто совковий метод, його і досі практикують у країні духовності та танчиків? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Тема ЗАКРЫТА, выводы сделаны. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення