vladest Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 Для всех обиженых, считающих что они содержат РЕСы и энергосистему в целом, прошу прокоментировать: www.epravda.com.ua/news/4ab88f64af493/ Рес покупает ел.ен. по 41,3 коп, на наряжении 330 Кв, транспортировав и преобразовывав её продает Вам её по 24,36 коп, т.е. с рентабельностю -16,96 коп/кВт. При этом Вы считаете что РЕС Вам что то обязан и Вы его содержите ? Люди-одумайтесь, я в шоке что так деградирует нация. если я буду платить гривню за киловатт это решит мои проблемы? кстати, по чем РЭС продает энергию предприятиям? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 кстати, по чем РЭС продает энергию предприятиям? ????? Извините, какое это имеет отношение к Вам ? Вы что владелец предприятия ? Тут вроди речь идёт об обиженных РЕСами частных потребителях, считающих что они содержат РЕСы, а те им по жизни обязаны. Почему Вы обратно пытаетесь искать козла отпущения который должен оплачивать все Ваши хотелки ? Вам интересен тариф для промышленности, он зависит от напряжения к которому подключено предприятие (чем оно ниже-тем выше тариф), максимальный составляет 70,15 коп/кВт. И тут не рынок-дороже продавать нельзя !!! Конечно, Вы удивитесь, но сверхпроводник пока не изобрели поэтому есть ещё тех. потери ел.ен. в сетях при её транспортировке и преобразовании и они в идеале на новом оборудовании составляют порядка 13-15%, и это прямой убыток РЕСа+налоги+затраты на содержание техники+з/п+комисси банкам за прием платежей+....... Вот и считайте рентабельность, а считать тут нечего с сентября 9 обленерго выставлены на продажу,купили-0. Да глупые бизнесмены видать не могут оценить приемуществ, может Вы им подскажите ? Да и при чём тут это, давайте о обиженном населении, обьясните за что РЕСы ему так обязаны ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 Да и при чём тут это, давайте о обиженном населении, обьясните за что РЕСы ему так обязаны ? перечитайте закон, ссылку на который вы мне прислали я уже устал повторять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akhavr Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 ????? Извините, какое это имеет отношение к Вам ? Вы что владелец предприятия ? [...] Вам интересен тариф для промышленности, он зависит от напряжения к которому подключено предприятие (чем оно ниже-тем выше тариф), максимальный составляет 70,15 коп/кВт. От тільки не треба мені розповідати що при промисловому підключенні РЕС дійсно постачає якісну електроенергію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 От тільки не треба мені розповідати що при промисловому підключенні РЕС дійсно постачає якісну електроенергію До чого тут промислове підключення ? Ви та Вам подібні останні 3 сторінки закидають що вони є рятівниками РЕСу, що їх мають носити на руках і годувати пряниками, бо якби не вони....... Будь-ласка економічно обгрунтуйте, чому Ви вважаєте себе рятівниками РЕСів, і вважаєте що вони мають з Вами носитися як з писаною торбою. Чому ? Як би Ви вчинили на їхньому місці ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akhavr Опубліковано: 5 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2009 До чого тут промислове підключення ? Якщо я підключусь як юрособа і буду платити за промисловими тарифами - у мене буде електроенергія, що відповідає стандартам??? З якого бодуна вона з'явиться рівно на тому ж трансформаторі - Ви ж самі про фізику в кожному другому дописі згадуєте? Ви та Вам подібні останні 3 сторінки закидають що вони є рятівниками РЕСу, що їх мають носити на руках і годувати пряниками, бо якби не вони....... Не свистіть будь-ласка? Я всього-навсього хочу щоб угоди, які зі мною укладають монополісти - виконувались. В тому числі і угоди з РЕСом. Будь-ласка економічно обгрунтуйте, чому Ви вважаєте себе рятівниками РЕСів, і вважаєте що вони мають з Вами носитися як з писаною торбою. Чому ? Вибачайте, але це питання Ви задали Вашій власній галлюцінації. Я нічого потібного не стверджував і так не вважаю. Як би Ви вчинили на їхньому місці ? Що б я зробив, будучи власником РЕСу? З фінансової точки зору - тут же б його і продав: геморою більше ніж грошей. Але, думаю, Ви мали на увазі варіант дій, коли продаж неможливий... Цікава задача... Приблизно так (список дій зроблений на колінці і мінімум на 50% є маячнею): 1. зробив би публічною інформацію про топологію мережі, стан її технічних засобів (трансформаторів, підстанцій і т.п.), їх завантаженність і рівень оплати 2. перевірив би чи дійсно (1), що за наявних бізнес-умов (вхідні тарифи, вартість передачі, продажна ціна, поточні витрати) надавати якісні послуги не можливо із-за фіксованості тарифів і вбитого стану мережі 3. якщо у (2) відповідь - так, то повідомив би про це листом кожного свого абонента, вказавши як на системні проблеми (для вирішення яких потрібні скоординовані дії на рівні від району і до всієї країни) , так і на конкретні проблеми - вироблений ресурс конкретного ТП або перевантаженість його або ще яка фігня 4. використав би по максимуму зворотній зв'язок від (3) і залучив би всю допомогу, яка б була мені запропонована В двох словах - то поговорив би з клієнтами. Якщо вважати їх людьми і не повертатись до них жопою, то можна створювати речі, які до того вважались неможливими. Surprise? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Якщо я підключусь як юрособа і буду платити за промисловими тарифами - у мене буде електроенергія, що відповідає стандартам??? Підпрємства, колгоспи, магазини і т.д. здебільшого підключені по напрузі 10 кВ і вище, мають свої підстанціі, кожна з яких ( 100% ) має можливість регулювання вихідної напруги в широкому діапазоні, що дозволяє виставити ту напругу, яку вважають за потрібне, займає це не більше 3 хв. 3. якщо у (2) відповідь - так, то повідомив би про це листом кожного свого абонента, вказавши як на системні проблеми (для вирішення яких потрібні скоординовані дії на рівні від району і до всієї країни) , так і на конкретні проблеми - вироблений ресурс конкретного ТП або перевантаженість його або ще яка фігня Візьменмо оптимальний варіант сказали Вам ТАК. Говоримо (читайте цей форум), діалог виходить супер. Вас, як і Вам подібних нічого не не цікавить, Ваша позиція максимально проста, "я нічого не знаю, мене нічого не хвилює, я так хочу, я плачу аж по 30 грн/міс - Ви мені по жизні зобовязані, бо я так хочу" Тут хтось писав про Китайців, так от проблема саме в тому що ми українці і ми тупо і наполеглево відмовляємося розуміти елементарні речі віддаючи перевагу сласним меркантильним інтересам. (Моя хата з краю-а ви там хоть поздихайте). Це був оптимальний варіант. Давайте розглянемо реальний-Вам сказали НІ, тарифи підняти не дозволили, ну і ? Ваші дії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Ви та Вам подібні останні 3 сторінки закидають що вони є рятівниками РЕСу, що їх мають носити на руках і годувати пряниками, бо якби не вони....... цитату, пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Вас, як і Вам подібних нічого не не цікавить, Ваша позиція максимально проста, "я нічого не знаю, мене нічого не хвилює, я так хочу, я плачу аж по 30 грн/міс - Ви мені по жизні зобовязані, бо я так хочу" своими перекручиваниями фактов вы начинаете утомлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 цитату, пожалуйста Пожалуйста, из последних, дальше аналогичные и не только ваши. ты мне, как индивид, нифига не должен. так же как и я тебе а вот РЭС должен. обеспечить качество электропитания. а за это я ему должен заплатить деньги. и пеня неайпод, как РЭС будет добиваться качества питания - менять ТП, провода, искать тех, кто потребляет выше нормы Кого искать ? Вы первый я второй и т.д., ведь только стиралка берёт больше 2 кВт. РЕС продаёт населению за ел. ен. по цене ниже её закупки. Потребление промышлености упало, население растёт постоянно. Вы, мы и т.д. для РЕСа убыточны, и требовать в таком случае ещё "халяв"-глупость. Ни один закон не обязывает РЕС делать за свой счет перестройку сетей по желанию потребителя, ни один. Ни логически, ни экономически такие поступки не обоснованы. Я не понимаю с чего Вы взяли что Вам ОБЯЗАНЫ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Я не понимаю с чего Вы взяли что Вам ОБЯЗАНЫ ? закон почитай, угу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Кого искать ? Вы первый я второй и т.д., ведь только стиралка берёт больше 2 кВт. вы прекрасно понимаете, что в современном мире предлагать потребителям 1.3 квт при том, что только стиралка хавает 2 - издевательство. но с все равно с бараньей упрямостью продолжаете гнуть свою линию и не хотите пальцем о палец ударить, чтобы исправить ситуацию. в первую очередь для себя. Кто нибудь из РЭС выступил хоть с одной законодательной инициативой? Например до 1.3 кВт по текущим тарифам, а все, что выше - коммерческий тариф. И изобретать ничего не надо, газ так и оплачивают. Но вам, очевидно, пофиг. Бабло собрали, попилили, отрапортавали и гори все синим пламенем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 закон почитай, угу? А самому слабо ? "Енергопостачальник бере на себе зобов'язання надійно постачати Споживачеві електричну енергію у необхідних йому обсягах відповідно до потужності _______ кВт " "При цьому загальна потужність не може бути вищою за потужність, передбачену технічними умовами чи технічними характеристиками електромережі споживача. Споживач може внести пропозиції щодо зміни зазначеної у договорі величини електричної потужності. У разі відмови енергопостачальник надає споживачеві обгрунтовану письмову відповідь. " У Вас есть утюг, стиралка, бойлер, кофеварка и т.д., посмотрите их мощность, и подумайте кто что обязан. Если всё таки Вам, то потрудитесь обьяснить где взять денег на удовлетворение всех Ваших хотелок. Тариф - убыточен, мне что за свои Вам строить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 вы прекрасно понимаете, что в современном мире предлагать потребителям 1.3 квт при том, что только стиралка хавает 2 - издевательство. но с все равно с бараньей упрямостью продолжаете гнуть свою линию и не хотите пальцем о палец ударить, чтобы исправить ситуацию. в первую очередь для себя. Как ? Посоветуйте. У меня з/п мизерная, есть своя семья, я что должен Вам за свои удовлетворять Ваши хотелки, извините даже если так то з/п не велика и ничего не решит. Кто нибудь из РЭС выступил хоть с одной законодательной инициативой? РЕС не ВР и НЕ наделен законодательной инициативой. (см. Конституцию) Например до 1.3 кВт по текущим тарифам, а все, что выше - коммерческий тариф. Повторюсь в 125 раз, РЕС тарифы не устанавливает !!!! Их устанавливает госсударство. Да наш брат за копейку удавится и до последнего будет орать что ему всё должны БЕСПЛАТНО. У нас мышление не адекватное и это подтверждает эта ветка. Мы все знаем как раздавать, НО НИКТО НЕ ДУМАЕТ ГДЕ ВЗЯТЬ ТО ЧТО МЫ ЗНАЕМ КАК РАЗДАТЬ. Ведь только у нас можно услышать утопические заявления типа: "Подымем пенсии и соц. выплаты, но при этом снизим налоги" Бред полный-но у нас это считается нормой, мы разучились думать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 А самому слабо ? "Енергопостачальник бере на себе зобов'язання надійно постачати Споживачеві електричну енергію у необхідних йому обсягах відповідно до потужності _______ кВт " "При цьому загальна потужність не може бути вищою за потужність, передбачену технічними умовами чи технічними характеристиками електромережі споживача. Споживач може внести пропозиції щодо зміни зазначеної у договорі величини електричної потужності. У разі відмови енергопостачальник надає споживачеві обгрунтовану письмову відповідь. " У Вас есть утюг, стиралка, бойлер, кофеварка и т.д., посмотрите их мощность, и подумайте кто что обязан. Если всё таки Вам, то потрудитесь обьяснить где взять денег на удовлетворение всех Ваших хотелок. Тариф - убыточен, мне что за свои Вам строить ? о5 25 у меня мощность прописана 5квт я включаю потребителей на 5 квт и получаю 180 вольт теперь идите снова курить закон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Да наш брат за копейку удавится и до последнего будет орать что ему всё должны БЕСПЛАТНО. вы лжете. это все ваши галлюцинации Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 вы лжете. это все ваши галлюцинации К сожалению это реальность нашей жизни. Причем не только в энергетике, а повсеместно. Кто умел думать в 30-х уничтожили, остались так шаровики-затейники. "здесь суставы вялы а пространства огромны здесь составы смяли чтобы сделать колонны одни слова для кухонь другие для улиц здесь сброшены орлы ради бройлерных куриц и я держу равнение даже целуясь" Наутилус Помпилиус — Скованные одной цепью Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akhavr Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Підпрємства, колгоспи, магазини і т.д. здебільшого підключені по напрузі 10 кВ і вище, мають свої підстанціі, кожна з яких ( 100% ) має можливість регулювання вихідної напруги в широкому діапазоні, що дозволяє виставити ту напругу, яку вважають за потрібне, займає це не більше 3 хв. А якщо немає підстанції? Ви плакались що всі біди тому що РЕС дотує побутового споживача. Якщо я готовий платити як юрособа - на тому ж самому підключення - що, фізика поміняється? РЕС як був неспроможний виконати свої зобов'язання, так і залишается таким., скільки грошей йому не плати. Висновок - проблема не в грошах, а в організації. Візьменмо оптимальний варіант сказали Вам ТАК. Хто сказав? Ви взагалі зрозуміли що там було написано? Говоримо (читайте цей форум), діалог виходить супер. Вас, як і Вам подібних нічого не не цікавить, Ваша позиція максимально проста, "я нічого не знаю, мене нічого не хвилює, я так хочу, я плачу аж по 30 грн/міс - Ви мені по жизні зобовязані, бо я так хочу" miki, не тупіть. Бо складається враження що це Вас, і інших РЕСоподібних нічого не не цікавить, Ваша позиція максимально проста, "я нічого не знаю, мене нічого не хвилює, я так хочу, ми з Ваших грошей нічого не отримуємо, а за електрику Ви мені по жизні зобовязані, бо я так хочу" Тут хтось писав про Китайців, так от проблема саме в тому що ми українці і ми тупо і наполеглево відмовляємося розуміти елементарні речі віддаючи перевагу сласним меркантильним інтересам. (Моя хата з краю-а ви там хоть поздихайте). Ви щойно надзвичайно влучно описали саме себе. Можливо в Вашому оточенні дійно практично всі такі. Я ж знаю багато людей, які і собі ціну знають і в будь-який момент готові вкластись в спільну мету. Це був оптимальний варіант. Давайте розглянемо реальний-Вам сказали НІ, тарифи підняти не дозволили, ну і ? Ваші дії. RTFM, я вже сказав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 А якщо немає підстанції? Давайте я продам квартиру й куплю Вам підстанцію. Ви думаєте Вас це влаштує ? Запевняю - НІ ? Ви скажете: "Підстанція це добре, от аби мені ше купили купу елктроприладів, і за ел.енергію хтось платив." Ми ж українці-це особливість нашого менталітету. Наша хата скраю-і цілуйте нас в ..... бо ми є і цього достатньо. Ваша позиція максимально проста, "я нічого не знаю, мене нічого не хвилює, я так хочу, ми з Ваших грошей нічого не отримуємо Ні отримаємо надприбуток, купуємо по 40 продаємо по 20. При цьому споживач-обіжений. Я ж знаю багато людей, які і собі ціну знають і в будь-який момент готові вкластись в спільну мету. хто хотів вже давно вклав, і зрозумів, що з нашим народом каші не звариш, оскільки більшість халявщиків, які звикли що за них хтось зобовязаний все робити. Тому навряд чи буде вкладати ще, оскільки шана одна-все рівно завжди мало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akhavr Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Давайте я продам квартиру й куплю Вам підстанцію. Ви думаєте Вас це влаштує ? Запевняю - НІ ? Ви скажете: "Підстанція це добре, от аби мені ше купили купу елктроприладів, і за ел.енергію хтось платив." Ми ж українці-це особливість нашого менталітету. Наша хата скраю-і цілуйте нас в ..... бо ми є і цього достатньо. Знов за рибу гроші, miki - я зрозумів вже що Ваша хата скраю. Ні отримаємо надприбуток, купуємо по 40 продаємо по 20. При цьому споживач-обіжений. Давайте я буду платити по 55? Чи по 74? Але Ви будете виконувати умови угоди, в т.ч. і по фінансовим санкціям за неякісне електропостачання? хто хотів вже давно вклав, і зрозумів, що з нашим народом каші не звариш, оскільки більшість халявщиків, які звикли що за них хтось зобовязаний все робити. Тому навряд чи буде вкладати ще, оскільки шана одна-все рівно завжди мало. Ви марите: * Ви не знаєте цих людей, не знаєте чим вони роблять і на які спільні цілі працюють * також Ви не знаєте який у мене ліміт потужності по підключенню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Мне многие пишут в приват с подобными проблемами, я офигеваю от киевских цен на установку ТП, я так понял они выходят за 100. Поэтому если Вы не против-я буду отправлять их к Вам, как человеку реально ставящему ТП за 50. Я искренне верю что Вы именно такой конкретный всесторонне грамотній и подтвердите свои познания на практике, людям поможите и сами подзаработаете. Спасибо на добром слове, но, всё таки: 1. Я НЕ занимаюсь установкой ТП. Я зарабатываю на продаже болтов, анкеров и строительной химии. Я просто привёл пример ТП «за 50000 грн.». Это ТП на 160 кВА. 2. Ранее Вы утверждали, что с пользователей ТП «за 50000 грн.» можно собрать платежей на 50 грн. в месяц. Поскольку я человек ленивый, я не буду давать здесь ссылок на эти утверждения, но только за последние три дня их было несколько в этой ветке. 3. Исходя из написанного в пп.1, 2, Вы будете продолжать настаивать на том, что пользователи КТП-160/10/0,4 потребляют э/э на 50 грн. в месяц, или всё-таки признаете, что гоните? Для справки: наш небольшой магазин-склад потребляет э/э на 2-2,5 тыс. грн. (возможно, 2-2,5 тыс. кВт*ч, могу уточнить, ну, тогда на 1-1,25 тыс. грн.) ежемесячно. При этом у нас нет нагрузки более 20-25 кВт (10 кВт — освещение), даже если включить все электроприборы одновременно (как оно и есть на самом деле). Т.е., к одной такой КТП можно подключить 5-6 потребителей, аналогичных нам. Наш арендодатель уже год занимается вопросом установки своей КТП-160/10/0,4. Пока что всё увязло в бумажной волоките. Причём надёжно так увязло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 3. Исходя из написанного в пп.1, 2, Вы будете продолжать настаивать на том, что пользователи КТП-160/10/0,4 потребляют э/э на 50 грн. в месяц, или всё-таки признаете, что гоните? Я не собираюсь ни на чём настаивать. Цены чётко регламентированы госсударством Все обленерго покупают по: www.epravda.com.ua/news/4ab88f64af493/ Продают обиженному населению по 24,36 коп, т.е. почти в два раза дешевле. Если уйти от "я так хочу", и вспомнить математику, несложно понять что экономический эффект от таких продаж МИНУСОВЫЙ, не важно дарить Вам ТП или нет, и не важно подключены к ней только Вы или ещё миллион Вам подобных. Попробую ещё на болтах: Вы покупаете в Харькове болты по 10 грн, приехав в Киев Вас антимонопольный обязал их продавать по 6. Вы от безисходства продаетё себе в убыток по 6. Тут приходит Ваш прототип и пытается Вас переубедить, что коль Вы продаёте болты, то обязаны за 6 грн не только кило болтов но и доставить их в Васильков, как-это Ваши проблемы, главное "на халяву", Вы же болтами торгуете-вот и доставьте мне к порогу. Вы естественно в шоке от такой наглости, но стоп, Вы же сами так считаете. На болтах понятней ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 На прямо заданный вопрос Вы не ответили. Слив засчитан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miki Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 На прямо заданный вопрос Вы не ответили. Слив засчитан. На болтах тоже не понятно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2009 Нет! Я задал вопрос. Ответы аналогиями, причём криво-косыми (конкурентный рынок сравнивать с естественной монополией — ещё та анлогия) я ответами не считал, не считаю и считать не буду. Собственно можете не утруждаться отвечать. Мне надоело читать эти Ваши измышления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз