Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Консервационная (помещение такое :))

AndyAntonov

Рекомендовані повідомлення

На рахунок соковижималок. Прошлого року мучались "побутовою" соковижималкою - невдячна це справа. Цього року яблука вродили добре, тому плануєм скористатись промисловим підходом - завозиш мішки з яблоками і забираєш сік в каністрах, посуда своя.

 

Можливо як коспромісний варіант

Хе, соковыжималки разные бывают. Такую — ...

але ціна не маленька.

 

 

Стосовно сушилок. Планую на лоджії пристроїти (ссылка устарела). Але вдалось купити тільки б-ушну і з Києва, їх випуск чомусь припинили, хоча аналогів так і не знайшов.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не вышло. Хотя было сахара больше ягоды.

 

странно:( всю жизнь моя бабушка. а теперь я делаем перекрутку свежих ягод. ягоды перетираю блендером. затем сахар 1:2, перемешиваю деревянной ложкой и даю ночь постоять (чтобы сахар разошелся). затем раскладываю в чистые сухие банки (сушу в духовке и даю остыть), закрываю капроновыми крышками и в холодильник. все отлично стоит.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так Вы перетирали. А в описанном рецепте — просто засыпка сахаром. Не вышло. :(

Можливо як коспромісний варіант… але ціна не маленька.

Так. Але ж побутова не набагато дешевша. Стосовно сушарок на великий обсяг: у Вінниці виробляють сушарки «Садочок». Тема по сушаркам на нашому форумі.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Стосовно сушарок на великий обсяг: у Вінниці виробляють сушарки «Садочок». Тема по сушаркам на нашому форумі.

За підказку дякую. Те що побачив серед сушарок Садочок - немає аналога по габаритам, щоб повісити на стіну і ціна аналога по обєму-потужності олучаєтсья в 2-2.5 раза більшою ніж придбав свою.

 

П.С. Модератор може перенсти повідомлення про сушки у відповідну тему?

 

Добавлено через 3 минуты

Так. Але ж побутова не набагато дешевша.

Побутову простеньку колись "нажив". А ще пробували користуватись спец насадками на мясорубку як ручну так і електричну - продуктивність більша ніж у звичайної побутової, і ступінь віджиму можна трохи регулювати.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Міксери- м блендери- соковижималкі....

Я коли роблю вино користуюсь старим дубовим пресом - там установка така що розгортається на землі, кілочки забиваються і т.д. Зате заряжаєш - зразу відро, сік давииться через ричаг гвинтовим пресом через мішковину - жмих - сухий як порох..... Оце РІЧ!

хоча це звичайно тільки для великих об"ємів.....

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...