Offroad Опубліковано: В четвер в 05:23 Поділитись Опубліковано: В четвер в 05:23 Якось Ви знецінили в моїх очах своє перше повідомлення. Прошлый век, надо только автомат, неадекватно дорогая цена, на порядок лучше... Краше б написали - Я ними займаюсь, зупинився на Owon бо _аргументи або навіть переваги з огляду від ШІ_ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В четвер в 11:23 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:23 Для мене згадка про Owon спрацювала. Подивився що у них є в асортименті з вимірюванням стартового струму і замовив CMS101 на алі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В четвер в 12:27 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:27 В 04.11.2012 в 23:36, ws4 сказал: FLUKE 17B, для бытового использования вполне пойдет. Цена ок 100 баксов Пост от 2012 года... alltestua.com.ua/ua/p913386267-multimetr-fluke-17b.html 👹 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 12.02.2026 в 07:23, Offroad сказал: Якось Ви знецінили в моїх очах своє перше повідомлення. Прошлый век, надо только автомат, неадекватно дорогая цена, на порядок лучше... Краше б написали - Я ними займаюсь, зупинився на Owon бо _аргументи або навіть переваги з огляду від ШІ_ Я ими не занимаюсь, а пользуюсь. Раньше были у меня только Юниты, сейчас попробовал Овон. Постоянно в работе 120-й и клещи 101-е. Один самый простой оказался лишним и его продаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 43 хвилини тому, aleksey02 сказав: Постоянно в работе 120-й и клещи 101-е. О! А та бага в CMS101 про яку всі блогери бідкаються вам не заважає? Та де він підвисає при переключенні на осцилограф? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз