Offroad Опубліковано: В четвер в 05:23 Поділитись Опубліковано: В четвер в 05:23 Якось Ви знецінили в моїх очах своє перше повідомлення. Прошлый век, надо только автомат, неадекватно дорогая цена, на порядок лучше... Краше б написали - Я ними займаюсь, зупинився на Owon бо _аргументи або навіть переваги з огляду від ШІ_ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В четвер в 11:23 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:23 Для мене згадка про Owon спрацювала. Подивився що у них є в асортименті з вимірюванням стартового струму і замовив CMS101 на алі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В четвер в 12:27 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:27 В 04.11.2012 в 23:36, ws4 сказал: FLUKE 17B, для бытового использования вполне пойдет. Цена ок 100 баксов Пост от 2012 года... alltestua.com.ua/ua/p913386267-multimetr-fluke-17b.html 👹 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому В 12.02.2026 в 07:23, Offroad сказал: Якось Ви знецінили в моїх очах своє перше повідомлення. Прошлый век, надо только автомат, неадекватно дорогая цена, на порядок лучше... Краше б написали - Я ними займаюсь, зупинився на Owon бо _аргументи або навіть переваги з огляду від ШІ_ Я ими не занимаюсь, а пользуюсь. Раньше были у меня только Юниты, сейчас попробовал Овон. Постоянно в работе 120-й и клещи 101-е. Один самый простой оказался лишним и его продаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 43 хвилини тому, aleksey02 сказав: Постоянно в работе 120-й и клещи 101-е. О! А та бага в CMS101 про яку всі блогери бідкаються вам не заважає? Та де він підвисає при переключенні на осцилограф? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 часов назад, delic сказал: О! А та бага в CMS101 про яку всі блогери бідкаються вам не заважає? Та де він підвисає при переключенні на осцилограф? Глюков таких я на них не видел. Из неудобного: кнопка включения и она же переключения режимов, таймер выключения нельзя настроить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз