988888 Опубліковано: 11 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2018 Хоч через телефон, хоч через пошту (і те, і те підтверджено) після підтвердження видалення: Ошибка Учетная запись заблокирована ПС досі смішно Может денех им дать :D? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2018 youtu.be/MqcgX2J6nwA Как руферы неудачно покатались на крыше лифта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 11 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2018 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 13 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Уже соцмережі підхватили 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 П'яний священник московського патріархату заплутався в дзвонах і ,сам того не бажаючи, відкрив фестиваль "мінімал техно" біля Лаври. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Michael_A Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Соседи купили ружье! Похоже с карооке пора завязывать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Якось ,в одному дитячому садочку, діти масово і раптово почали матюкатись.Вихователі в шоці,батьки також.Почали розбиратись в який час це сталось.Виявилось що саме в той день два солдати з поряд розташованої військової частини ремонтували в садочку електропроводку. Зв'язались з командиром ,визвали тих солдат,вони перелякані(вже була розмова з командиром), розказують як було: -Ну чинили мы проводку с рядовым Петровым, я держал стремянку, а он паял там наверху, и тут я ему говорю - "Извините, рядовой Петров, разве вы не видите, что мне на голову капает раскаленное олово?" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 (змінено) Змінено 15 грудня 2018 користувачем romikvet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Дружина: - Хочеш мене? Чоловік: - Ні. - А їсти хочеш? - Так. - А зв’язок відчуваєш? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Чоловік з відрядження повертається додому. Сексу хочеться, аж зуби зводить! Дружину хапає, і на диван … Він їй туди всунув, а у дружини пальці на ногах зігнулися. Витягнув – розігнулися. І така фігня на протязі 5-и хвилин … Сунув – зігнулися, висолопив – розігнулися … Чоловік запитує: – Та що в тебе за фігня з пальцями? - Я просто не встигла колготки зняти! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 На вулиці сваряться двоє чоловіків: - Ви - осел! - Від осла чую! Перехожий зупиняється: - Ну навіщо сваритися, якщо ви родичі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 У першому класі вчителька дає завдання: назвати і описати найціннішу річ, яка відома учням. Петрусь встав і розповів про батькову машину, Оленка – про мамине діамантове кольє. Вовочка встає і говорить: - Менструація! Вчителька аж поперхнулася: - Вовочка! Та що ти таке говориш?! Ти хоч знаєш, що це таке? Вовочка відповідає: - Що це таке, я не знаю, але упевнений, що це – щось дуже цінне, тому що коли сьогодні вранці моя старша сестра оголосила, що вона у неї пропала, мама втратила свідомість, тата схопив інфаркт, а сусід застрілився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Продам двухуровневую однушку в черте города, балкон выходит в парк, рядом транспортная развязка 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Одного разу вчителька запитує в класу: - Діти, як ви думаєте, що найшвидше на світі? Петя встає і каже: - Я думаю, це слово. Вилетіло і не впіймаєш. Потім встає Міша і говорить: - А я думаю, це світло. Включив його і воно горить, помітити не встигнеш. Потім встає Вовочка і говорить: - А я думаю, це понос! Мене ось вчора так прихопило, що я не встиг ні слова сказати, ні світло включити! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 15 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Приходить мужик до лікаря - Лікарю, в мене лікоть болить - Здавайте аналізи - Які аналізи, лікоть - Я краще знаю, аналізи потім лікоть Той плюнув і пішов додому. Там тещу попросив, жінку, дочку, сам сцикнув, води з крану добавив, ще й тормозухи хлюпнув, збовтав та здав. Через тиждень телефонують з лікарні прийти за аналізами. Заходить до лікаря і єхидно - Ну що там аналізи? - Так, шановний, у тещі цукровий діабет, але на ранній стадії. Дочка у свої 14 ту двійню, виносить без проблем. Труби пора замінити, вода з іржою. - Лікарю, а лікоть? - А, лікоть, в тебе все в порядку, тільки дружина твоя пів року назад венеричку піхватила, от тобі не дає. А ти ходиш в сортир удава давити, живете в хрущівці, там місця мало, от ліктьом і б`єшся об стіну. Мужик повісив голову і повертався на вихід. Лікар вслід - Ти цей, тормозуху заміни, розіб`єшся нахрен, а мені гріх на душу брати. 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 16 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 16 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2018 -Хочу багатого,красивого,розумного і щедрого мущину.Щоб катав мене на здорові,красиві машині в дуже дорогі ресторани.Щоб у всьому зі мною погоджувався,був завжди поряд і на інших навіть не дивився.Щоб у нашому великому будинку пахло завжди найкращими квітами , і щоб він був... -А ти ж йому що? -Пісьочку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 16 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2018 Зворушлива розповідь дитини про бабусю «Бабуся - це така жінка, у якої немає своїх дітей. Вона любить маленьких дівчаток і хлопчиків, які є дітьми інших людей. Дідусь - це теж бабуся, тільки чоловік. Він ходить гуляти з хлопчиками, і вони розмовляють про риболовлю та інші речі. Бабусям нічого не треба робити, тільки приходити в гості. Вони старі, і тому їм не можна бігати і багато стрибати. Але вони можуть відвести нас на ярмарок, і у них має бути багато грошей, щоб покатати нас на каруселі. Якщо вони з нами гуляють, то вони зупиняються, щоб подивитися на всякі речі, наприклад, на гарні листки, або на гусінь. Вони ніколи не кажуть: "Пішли швидше". Вони носять окуляри і можуть виймати свої зуби. Бабусі не повинні бути дуже розумними, тільки відповідати на такі питання, як "Чому собаки ганяють котів?", або "Де у черв'яка голова". Коли вони читають нам книжки, вони нічого не пропускають і не говорять, що цю казку ми вже читали. Кожен повинен намагатися, щоб у нього була бабуся, тому що вони єдині дорослі, у яких є вільний час для дітей 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FunnyStories Опубліковано: 16 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2018 (змінено) Дед приходит на избирательный участок, подходит к одному из членов комиссии и спрашивает: - Я могу узнать, моя жена проголосовала? - Конечно, сейчас посмотрим в списках. Да, вот она расписалась в получении бюллетеней. А что, дедушка, вы не живёте вместе? - Да нет, она у меня умерла 15 лет назад, но каждый раз приходит голосовать. А я её всё застать не могу. ************************************************** ************************************* Производители колбасы, узнав, что россияне определяют качество колбасы на кошках, стали добавлять туда мышей. ************************************************** ************************************* У мужика была игуана, он с ней играл, кормил, а потом она его за палец цапнула. Он на нее обиделся, потом смотрит: а она так на него преданно и грустно смотрит, таскается за ним по всему дому, в глаза заглядывает: "Прости мол, хозяин...". С утра он просыпается, а игуана рядом с ним сидит, смотрит грустно.Он аж расчувствовался. Однако рука у него опухла. Он игуану в охапку и к доктору. Там и выяснилось, что этот вид игуан ядовит, только яд у них очень слабый, поэтому они сначала кусают, а потом тупо таскаются за жертвой, ждут пока подохнет. ************************************************** ************************************* Змінено 16 грудня 2018 користувачем #roofinspector 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз