seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 5 минут назад, 90BCO сказал: А Ви та ще провокатор - тьотя Соня з Одеси... Тільки без істерик, будь ласка🙏 Та какой привет такой и ответ, ни чего личного + я вообще не истеричная . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 26 минут назад, 90BCO сказал: А Ви та ще провокатор - тьотя Соня з Одеси... Тільки без істерик, будь ласка🙏 Це де таке стоить, на Привозе!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 6 минут назад, DimaF сказал: Це де таке стоить, на Привозе!? Ага! З 2006 року! Скільки був там - і не знав🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 минуту назад, 90BCO сказал: Ага! З 2006 року! Скільки був там - і не знав🤷♂️ Я там був в останний раз у 2017, але шось не помню де він там стоить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 (змінено) 15 минут назад, DimaF сказал: Я там був в останний раз у 2017, але шось не помню де він там стоить... uk.wikipedia.org/wiki/Пам'ятник_Мадам_Стороженко Ну, далі вже самі... Змінено 30 серпня 2024 користувачем 90BCO Update Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 (змінено) 6 минут назад, 90BCO сказал: uk.wikipedia.org/wiki/Пам'ятник_Мадам_Стороженко Ну, далі вже самі... Да википедить я тоже могу, просто не могу вспомнить. Стоит он в рыбном павильоне, который я никогда не пропускал, ибо всегда всякие ништяки там покупал) Может их там несколько..) Змінено 30 серпня 2024 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 минуту назад, DimaF сказал: Да википедить я тоже могу, просто не могу вспомнить. Стоит он в рыбном павильоне, который я никогда не пропускал, ибо всегда всякие ништяки там покупал) Может их там несколько..) Они прячутся 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 29.08.2024 в 13:07, 90BCO сказав: Я от чекаю, чим оця сантабарбара зкінчиться. Виявиться, що він їїбатько? Якщо пробіл забрати, то стає зрозуміло, чим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 7 годин тому, seksinika сказав: Вот, просто если не можешь сориентироваться в выборе кровельного материального в свой "идеальный" дом олигархакурятник рукомойника и выбираешь шифер в 21 столетии то это уже как минимум не в сторону Бали смотришь, в общем обычный балабол и понятно дело слушать умных люде надо было а не на вентилятор набрасывать , гляди была бы квартира во Франике а не заброска обгаженная собаками. Просто залишу тут, вчора в темі про інвестиції прочитала, сміялась вголос...екперД з інвестицій в нерухомість 29.08.2024 в 12:23, vadimv сказав: Залишив би одну-дві хатинки (ділянки) поближче до Високого Верху, а все інше вкладав би за кордоном. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 8 минут назад, allanek сказал: Просто залишу тут, вчора в темі про інвестиції прочитала, сміялась вголос...екперД з інвестицій в нерухомість Где это написано) можно ссылку, хочу пару вопросов задать о том как бомж может советы о инвестициям в недвижимость раздавать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 (змінено) 1 година тому, allanek сказав: вчора в темі про інвестиції прочитала Є якісь зауваження/заперечення до змісту написаного? 1 година тому, allanek сказав: екперД з інвестицій в нерухомість Від експерДа чую, який "за кермом не їздить вже багато років". Змінено 30 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 41 хвилину тому, seksinika сказав: Где это написано) можно ссылку, хочу пару вопросов задать о том как бомж может советы о инвестициям в недвижимость раздавать. https://www.stroimdom.com.ua/topic/239606-tema-investitsiy-vneruhomist-pozbuvatisya-chi-kuplyati-sche/?do=getNewComment 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 58 минут назад, vadimv сказал: Є якісь зауваження до написаного? Від експерДа чую, який "за кермом не їздить вже багато років". При чем тут ездит за рулем или нет, к тому что не то что эксперт а даже более менее понимающий человек не просре... все наследное имущество оставшись в итоге бомжем как вы, а уж советы при этом давать ну просто верх безумия!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 21 минуту назад, allanek сказал: https://www.stroimdom.com.ua/topic/239606-tema-investitsiy-vneruhomist-pozbuvatisya-chi-kuplyati-sche/?do=getNewComment Зайду спрошу у "гуру" как ему удалось достичь таких вершин инвестиций . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 Тільки що, seksinika сказав: При чем тут ездит за рулем или нет Этточна, в тесле это вообще незачем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 По крайней мера в Тесле это очень значительно приятнее чем в SХ-4 и я это знаю в отличии от вас), вы лучше скажите как вы дошли до советов по поводу инвестиций в недвижимость в ЮтубАХ присмотрели или кто то из соседей рассказывал или инвестиции может у вас какие успешные были??? Вадим как можно быть таким пустозвоном как вы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 32 хвилини тому, seksinika сказав: При чем тут ездит за рулем или нет Та я, навіть, не реагую на такий закид. На відміну від експреДу по електричкам( крім інвестицій в нерухомість), про які він знає з вікіпедії, я нікому не розповідаю, як кому їздити. Дурніше мені нічого не можна було закинути. Шизофренія прогресує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 15 хвилин тому, seksinika сказав: в Тесле это очень значительно приятнее Высказывать экспертное заключение с пассажирского сиденья, не зная даже о существовании недоприводных тесл 15 хвилин тому, seksinika сказав: скажите как вы дошли до советов по поводу инвестиций в недвижимость Вы где советы увидели? Читать научитесь сначала. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 3 хвилини тому, allanek сказав: Дурніше мені нічого не можна було закинути. Шизофренія прогресує. "У меня нет привычки хамить" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 годину тому, allanek сказав: Просто залишу тут, вчора в темі про інвестиції прочитала, сміялась вголос...екперД з інвестицій в нерухомість Один дядько казав: якщо людина талановита, то у неї все в руках горить, а якщо довбоjоб - то це на все життя. Так що можна розбиратися і в електричках і в кв метрах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 Іспанія не в радість експерДу з нерухомості. Не знає, як вкусити. Чим більше намагається, тим дурніше виходить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 хвилину тому, allanek сказав: Іспанія не в радість експерДу з нерухомості. Не знає, як вкусити. Чим більше намагається, тим дурніше виходить. "отсутствие аргументов заменяем хамством. Срач, он срач и есть." (с) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 8 минут назад, vadimv сказал: Высказывать экспертное заключение с пассажирского сиденья, не зная даже о существовании недоприводных тесл Вы где советы увидели? Читать научитесь сначала. Про пассажирское сиденье это мне? При чем тут вообще это к тому что я написала по поводу того где приятнее ездить Тесла VS SХ-4 при чем любая Тесла без исключения даже 3??? Ну как же, вы не двусмысленно излагаете о том что вы бы парочку оставили а остальное за границу, вот я и спросила на предмет от куда такие познания у вас не более . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 8 минут назад, ozor сказал: Один дядько казав: якщо людина талановита, то у неї все в руках горить, а якщо довбоjоб - то це на все життя. Так що можна розбиратися і в електричках і в кв метрах. Не видя ту электричку ближе метра и ни разу не сидев за рулем, при этом все просрат... и остаться бомжом, но по прежнему набрасывать на вентилятор пытаясь раздавать советы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 10 минут назад, vadimv сказал: "отсутствие аргументов заменяем хамством. Срач, он срач и есть." (с) Вадим я же за аргументы, еще раз от куда у вас познания о правильных инвестициях в недвижимость и почему будучи таким "умным" вы остались с тем что остались, а это старя машина в ущербной комплектации, заброска во Франике и матрацы после матадоров в арендуемом бюджетном жилье??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення