akineo Опубліковано: В неділю в 07:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:12 4 години тому, DimaF сказав: Назад в совок называется...) нормальний не підходить під мою кухню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 07:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:15 1 минуту назад, akineo сказал: нормальний не підходить під мою кухню. Я имел ввиду два раздельных крана, анахронизм... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 08:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:12 (змінено) 57 хвилин тому, DimaF сказав: Я имел ввиду два раздельных крана, анахронизм... ще батьківська кухня з хабаровського края. так що все автентично відновлено🤣 а електричні рушникосушарки, є нюанси у виборі? Змінено В неділю в 08:13 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 09:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:03 50 минут назад, akineo сказал: а електричні рушникосушарки, є нюанси у виборі? Там вроде ничего сложного) Подбирайте размер, цвет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 14:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:22 (змінено) Начал капать гидроаккумулятор Zilmet. Я думал это конденсат, но после того как накапало ведро за два дня, понял, что "это были не опята". Проржавел метал? Выбрасывать и покупать новый бак? Течет откуда то, где бак прикреплен к стене. Видимо по сварному шву бак/крепежные уши. В работе лет до 10. Подделки бывают? А то не знаю где покупать, цены от 9 до 14. Змінено В неділю в 14:23 користувачем LITMANENko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В неділю в 15:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:13 Воздержитесь. Хотя 10 лет - вполне понятный нормальный срок жизни. По опыту шото новый зилмет сильно не торт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 15:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:14 А чем грозит покупка не zilmet ultra-pro, а китайского нержавеющего? Китайский нержавеющий еще и дешевле прилично Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 15:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:14 1 минуту назад, murava сказал: Воздержитесь. от чего? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 15:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:16 Да похоже по сварке в районе крепежного уха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В неділю в 15:32 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:32 17 минут назад, LITMANENko сказал: от чего? От нового зилмета 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 15:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:42 6 минут назад, murava сказал: 24 минуты назад, LITMANENko сказал: от чего От нового зилмета Та я думал повторить чтобы совпали все крепежи и труба. Так что скажете насчёт недорогой нержавейки, Китай или вижу какой-то Euroaqua типа "Польша". Хотя думаю все Китай. Имеет смысл? Не воняет? Работает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В неділю в 15:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:44 Всьо работает. Если денег нет - имеет. Иногда воняет, но это случается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В неділю в 15:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:53 Если деньги есть то что, если не зилмет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В неділю в 15:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:57 (змінено) ... Змінено В неділю в 16:02 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В понеділок в 05:41 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 05:41 22 години тому, DimaF сказав: Я имел ввиду два раздельных крана, анахронизм... тепер жалкую, що не взяв однорукий)) але за 1000 грн однорукий і не варто брати, напевно. Грохе 3500 грн .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 05:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 05:45 2 минуты назад, akineo сказал: тепер жалкую, що не взяв однорукий)) але за 1000 грн однорукий і не варто брати, напевно. Грохе 3500 грн .. То взяли бы Хайбо, якщо по грошам впритик. У мене 3 Хайбо 6-й рік працюют, правда зовнішний вид трохи спортився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: В понеділок в 10:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:01 18 часов назад, LITMANENko сказал: Если деньги есть то что, если не зилмет? Speroni, Imera, Aquasystem... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: В понеділок в 11:06 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:06 1 час назад, yoojin сказал: Speroni, Imera, Aquasystem Мой зилмет 9,500-14,000 грн. Заказал Imera за 6 480. Если он еще и лучше зилмета, то я ничего не понимаю в ценообразовании. От китайского из нержавейки отговорил сам продавец. Говорит "гавно-с". Воняет и размеры меньше, 100 литров там нет, если только китайцы не смогли обойти законы физики и впихнуть невпихуемое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В понеділок в 12:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:09 20 часов назад, LITMANENko сказал: Если деньги есть то что, если не зилмет? Посмотрите на рефлекс. С ними забот меньше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз