Бездомный Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 44 минуты назад, delic сказал: Пани явно не здобувають в Україні, бо інакше б вже мали пристойні хатинки за межами неньки. Також панам явно не вистачає грошей на релокацію. Інакше б ця релокація вже б відбулась. а якщо мені тут подобається ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 7 годин тому, Бездомный сказав: а якщо мені тут подобається ? Мені колись і Жигуль подобався. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) 3 часа назад, Игорь&Ира сказал: Мені колись і Жигуль подобався. Нема на світі України , Немає другого Дніпра , а ви претеся на чужину (с) Змінено 8 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 23.02.2026 в 22:55, Vikctor сказав: В мене навіс для двох авто 7м по центрам стовпчиків. Стовпи дерев'яні 150*150. Якби не було стовпів посередині, то місця вистачало б повністю, але за їх наявності з якогось одного боку автівки треба відчиняти дверцята обережно. В принципі якщо відволікся, то торкання дерев'яних стовпів не загрожує ЛФП дверцят, але зі всієї дурі точно не відчиниш дверцята. А хіба не можна було зробити навіс ширшим всього на метр, щоб відстань між стовпами була 4 м. При такій відстані двері звичайної машини відкриваються повністю із запасом. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз