Бездомный Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 44 минуты назад, delic сказал: Пани явно не здобувають в Україні, бо інакше б вже мали пристойні хатинки за межами неньки. Також панам явно не вистачає грошей на релокацію. Інакше б ця релокація вже б відбулась. а якщо мені тут подобається ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 7 годин тому, Бездомный сказав: а якщо мені тут подобається ? Мені колись і Жигуль подобався. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) 3 часа назад, Игорь&Ира сказал: Мені колись і Жигуль подобався. Нема на світі України , Немає другого Дніпра , а ви претеся на чужину (с) Змінено 8 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня (змінено) 23.02.2026 в 22:55, Vikctor сказав: В мене навіс для двох авто 7м по центрам стовпчиків. Стовпи дерев'яні 150*150. Якби не було стовпів посередині, то місця вистачало б повністю, але за їх наявності з якогось одного боку автівки треба відчиняти дверцята обережно. В принципі якщо відволікся, то торкання дерев'яних стовпів не загрожує ЛФП дверцят, але зі всієї дурі точно не відчиниш дверцята. А хіба не можна було зробити навіс ширшим всього на метр, щоб відстань між стовпами була 4 м. При такій відстані двері звичайної машини відкриваються повністю із запасом. Змінено 25 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз