allanek Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 хвилини тому, irina1969 сказав: бо людині як завжди нічого не треба, а як скво бачу і чую, що треба.... Ти Юрі хочеш зробити подарунок? Тоді придивись до його звичок. Що він бере з собою і в чому оте все "баГаЦтво" зберігає. Як на мене, то окремо для котушок, сумішей для прикорму, якщо не бере готове з дому і такого більш габаритного і окремо для дрібного (гачки, поплавки, грузило та таке інше) мені б було зручніше. По ціні та де зараз дивитись, зрозуміло, що не пораджу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 39 хвилин тому, allanek сказав: Ти Юрі хочеш зробити подарунок? Тоді придивись до його звичок. Що він бере з собою і в чому оте все "баГаЦтво" зберігає. Як на мене, то окремо для котушок, сумішей для прикорму, якщо не бере готове з дому і такого більш габаритного і окремо для дрібного (гачки, поплавки, грузило та таке інше) мені б було зручніше. По ціні та де зараз дивитись, зрозуміло, що не пораджу. Мені здається, що він бере з собою все, що відноситься до теми " риба")) на ці, без перебільшення, огидні старі ящики звернула увагу, коли він все це розбирав і примусив мене нюхати якісь склянки з прикормками...я ніколи ,каюсь, не звертала уваги на ті ящики, бо моя задача : звечора приготувати поїсти на рибу, написати записку, щоб не забув і потім ту рибу приготувати, і все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А чому ти не запитаєш в нього? Такий собі психологічний тиск, мов що це таке, невже тобі зручно і таке інше? В мене спрацьовувало, бо поки я ходила колами, чоловік сам починав казати, що йому подобається оте і оте, але ж, як завжди, не на часі, бо старе ще "живе" та до нового руки не дотягуються, особливо, якщо на цінник дивиться😁. А коли вже подаруєш, то це мій "гріх", а в нього совість чиста. І всі задоволені😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Я так і зроблю час є, але зараз мені треба теорію підтягнути, от і питаю шановне панство 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Науковий підхід👋 На всяк випадок, все ж таки, подивись пошуком в бік рибацького рюкзаку, поки теорію підтягуєш))) Змінено 6 годин тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, irina1969 сказал: 🤝1. До 5 тис 2 Спінінг, вудка 3 Не зимовий ПС...слово яке красиве - фідер)) сертифікат на 5 тис грн. буде кращім подарунком, аніж робити вибір за рибака 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, irina1969 сказав: огидні старі ящики звернула увагу, коли він все це розбирав і примусив мене нюхати якісь склянки з прикормками... перша помилка. що вам дає підстави оцінювати цінність його "огидних" ящиків? зазвичай всі нові "гарні" речі йдуть на полицю оскільки тобі зручніше користуватися тим до чого ти звик і зручно. навіть новий паяльник викликає стрес на пару років поки не звикнеш і все одно рука тягнеться за старим. я б краще взяв пляшку, почав розмову на профільну тему і уважно послухав, записуючи всі згадані речі, які викликали цікавість. якщо серед них все ж таки буде новий ящик, то поцікавився яка фірма та модель має перевагу над іншими та чому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Ящик удобней (всё прекрасно видно, доступ и тд) если не надо пёхом от гаража до машины(лодки) и от машины до места ловли. А если надо пройтись то однозначно рюкзак удобней, есть даже рюкзаки-трансформеры в стул (не мега удобное кресло конечно). Если надо от машины до места ловли пройти метров от 500 то каждая единица - лишняя ходка. Хоть Бухара уже далеко не та всёж попробуйте начать оттуда 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 42 хвилини тому, tansss сказав: Ящик удобней (всё прекрасно видно, доступ и тд) если не надо пёхом от гаража до машины(лодки) и от машины до места ловли. А если надо пройтись то однозначно рюкзак удобней, есть даже рюкзаки-трансформеры в стул (не мега удобное кресло конечно). Если надо от машины до места ловли пройти метров от 500 то каждая единица - лишняя ходка. Хоть Бухара уже далеко не та всёж попробуйте начать оттуда Дякую. Ще один привід подивитмсь на рюкзак...Бухара далеко, треба в Київ їхати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз