Leon Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Панове, а киньте схемку, як ви плануєте виводити кабель? я ж так розумію, що стрічка буде кріпитись прямо під навісними шафками? Де ви ставите вимикач? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Де ви ставите вимикач? Особисто в мене на витяжці встановлено вимикач. Штатний вимикач освітлення на витяжці вмикає окрім освітлення самої витяжки також і підсвітку під шафами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Скиньте в приват хто знає де по хорошій ціні можна взяти профіль. А також по рекомендуйте тип з розсіювачем, для розміщення у гіпсокартонних пристінних стельових заглибинах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Led стрічка, чи потрібно проклеювати чи ізолювати місця обрізання стрічки, це що на фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 А хтось практикував наклеїти лед ленту в нішах на алюмінієву стрічку 15Х2мм? Як вона на вашу думку будевідводити тепло? Дивлячись яка стрічка. Добавлено через 6 минут Якщо стрічка (полоса) 15х2мм в рази дешевша від профілю, то для чого використовувати в нішах профіль? [ATTACH]634170[/ATTACH] В профілі більша площа розсіювання тепла. Використовується розсіювач, який розсіює, та захищає стрічку від пилу. Добавлено через 2 минуты В мене питання, полоса буде добре відводити тепло, чи все таки профіль краще? Яку стрічку плануєте використовувати? Добавлено через 4 минуты Взавгалі планую робити кабелем 4х2.5 Такого має вистачити. З головою хватить) Добавлено через 1 минуту Скиньте в приват хто знає де по хорошій ціні можна взяти профіль. А також по рекомендуйте тип з розсіювачем, для розміщення у гіпсокартонних пристінних стельових заглибинах. Телефонуйте, розповім) всі примудрості. Добавлено через 1 минуту Панове, а киньте схемку, як ви плануєте виводити кабель? я ж так розумію, що стрічка буде кріпитись прямо під навісними шафками? Де ви ставите вимикач? Кидайте фото кухні, порекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 Фото підсвіток кухні. Це тільки мала частина зробленого, є багато іншого, його можна побачити #Svet_LED 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 Буваэ і таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 Як правильно закріпити алюмінієвий профіль, безпосередньо на гіпсокартон чи све-таки підняти його з гіпсокартону і зробити вище для кращого охолодження? Стрічка 10W/m? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 Якщо є можливість підняти - звісно піднімати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 Може гіпсокартон більше тепла відведе, ніж повітря? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 4 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2018 Як правильно закріпити алюмінієвий профіль, безпосередньо на гіпсокартон чи све-таки підняти його з гіпсокартону і зробити вище для кращого охолодження? Стрічка 10W/m? Якщо потрібно крепити, крепіть, при такій ватності стрічки нічого страшного не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 4 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2018 А ще запитання, наприклад кухня і ніша з карнизом по серед стелі. Як думаєте всетаки стрічку потрібно закрити в профіль з розсіювачем, чи можна і без нього? Жири з плити будуть туди долітати і там осідати? Стільки питань виникло, коли почав встановлювати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seva1964 Опубліковано: 4 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2018 при такій ватності стрічки нічого страшного не буде. --- Разве что будет тихонько орать на всю кухню "путинвведивайска". Здесь правильнее будет не "ватной", а удельной мощности на единицу площади (питомій потужності на одиницю площі). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 4 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2018 --- Разве что будет тихонько орать на всю кухню "путинвведивайска". Здесь правильнее будет не "ватной", а удельной мощности на единицу площади (питомій потужності на одиницю площі). Ничего орать не будет) Все давно прожёвано. Технологии не стоят на месте. Добавлено через 3 минуты А ще запитання, наприклад кухня і ніша з карнизом по серед стелі. Як думаєте всетаки стрічку потрібно закрити в профіль з розсіювачем, чи можна і без нього? Жири з плити будуть туди долітати і там осідати? Стільки питань виникло, коли почав встановлювати... Рекомендую закривати, ніши в любому випадку це притулок для пилу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chief007 Опубліковано: 5 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2018 Увидели в последних дизайнах ,что лента клеется в желоб корпуса кухни,а не в алюминевый чехол. Хочу услышать мнение профи, есть ли минусы такого крепления? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 5 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2018 есть ли минусы такого крепления? На момент оплаты оно работает. Потом меняется симка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 5 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2018 Увидели в последних дизайнах ,что лента клеется в желоб корпуса кухни,а не в алюминевый чехол. Хочу услышать мнение профи, есть ли минусы такого крепления? Есть просто врезной профиль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 5 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2018 Есть просто врезной профиль. Есть, но он стоит денег (хоть и совсем небольших). Если симку все-равно выбрасывать - можно сэкономить. Наверное ж это не единственный косяк - а косяком больше или косяком меньше какая уже разница. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 6 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 (змінено) Дорогі формучани, я вже всю голову собі зламав з вибором профіля для стель. Тикніть мене лицем в профіль, який потрібно купити і щоб був в першу чергу якісний (заглушки, кріплення, кутові з'єднання), надійний, працював так як потрібно. Такий, який ви б собі монтували б. В мене практики як у електрика дуже багато, але з профілем ніколи не працював і не хочеться вибрати і купити що не будь. На сьогоднівшній день палітра профілів просто зашкалює і вибрати з першого разу те що буде дійсно якісне дуже важко, а ще важче не передплатити... Так як ціни на профіль просто шокують, так як люди один і той самий профіль можуть продавати від 20 до 200 грн/м. Лед стірічка 10Вт/м. Планується в порядку 80м профіля використати. Є участки видимі, я думаю, що для них потрібний матовий розсіювач, а для не видимих можливо взяти прозорий? Допоможіть будь-ласка!!! P.S. Можливо хтось є зі Львова, то підскажіть куди можна під'їхати і пощупати профіль руками... Змінено 6 жовтня 2018 користувачем malyshka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 В мене практики як у електрика дуже багато. Є участки видимі, я думаю, що для них потрібний матовий профіль, а для не видимих можливо взяти прозорий? Почніть з вивчення матчастини: не профіль, а розсіювач буває або матовий або прозорий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 6 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 Почніть з вивчення матчастини: не профіль, а розсіювач буває або матовий або прозорий. Вибачте, помилився, але ви так і не відповіли на моє запитання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 Вибачте, помилився, але ви так і не відповіли на моє запитання... Я довірився в цьому питанні Svet_LED і не жалкую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 6 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 Я довірився Svet_LED і не жалкую. Добавлено через 1 минуту Я довірився в цьому питанні Svet_LED і не жалкую. Це все добре, що є кому довіритися на цьому форумі, але моє запитання не про це. Дякую, що ви намагаєтеся відповісти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 Це все добре, що є кому довіритися на цьому форумі, але моє запитання не про це. Я думаю, що тикнути лицем йому до снаги. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyshka Опубліковано: 6 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 Цитата: Сообщение от malyshka Це все добре, що є кому довіритися на цьому форумі, але моє запитання не про це. Я думаю, що тикнути лицем йому до наснаги. Чесно, я вас не розумію... Дякую за допомогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз