Made in USSR Опубліковано: 16 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2025 имею Стабилизатор напряжения 14 кВт Balance Professional СНО-14-12 . стал сильно занижать показания напряжения как на входе так и на выходе. Есть у кого схема ? Где там подстроечники ? и можно ли увеличить напряжение отключения ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 17 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 В 16.11.2025 в 18:56, Made in USSR сказал: имею Стабилизатор напряжения 14 кВт Balance Professional СНО-14-12 . стал сильно занижать показания напряжения как на входе так и на выходе. Есть у кого схема ? Где там подстроечники ? и можно ли увеличить напряжение отключения ? Що означа занижа ? У порівнянні з ти м що було ? Тоді в ремонт ... Самі стаби були якісні а от розробник ....коротше кажучи вже с 2014 підтримки немає. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 Все работает . НО ....показатели напряжения на стабе не верно указывают реальное напряжение. В сети выше ,а показывают ниже. Поработал ,вроде как несовпадение снизилось. Либо температурная стабилизация ...либо какие то цепи ,которые определяют напряжение поплыли. Какой ремонт ? такскать 30 килограмовую хрень не желаю. я сам себе ремонт. Схема есть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 18 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2025 23 часа назад, Made in USSR сказал: Все работает . НО ....показатели напряжения на стабе не верно указывают реальное напряжение. В сети выше ,а показывают ниже. Поработал ,вроде как несовпадение снизилось. Либо температурная стабилизация ...либо какие то цепи ,которые определяют напряжение поплыли. Какой ремонт ? такскать 30 килограмовую хрень не желаю. я сам себе ремонт. Схема есть ? Майстер....дивно що ви задаєте такі питання. Цитата Где там подстроечники ? и можно ли увеличить напряжение отключения ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2025 Я не мастер по ремонту стабилизаторов ,но знания определенные есть ,так как имею профильное образование. Кое что себе ремонтирую если есть желание. На данный момент я не знаю как там организованно это :програмно или аппаратно. Например в свой стабилизатор quant я бы не полез ремонтировать 😀 . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2025 к стати что интересно , когда стабилизатор холодный Balance , то разница показаний между истинными и то что показывает он ,значительно больше чем в прогретом состоянии ( когда какое то время поработал то выходное показывает верно ,а входное на 5-6 вольт занижает ) . Но пока меня занижение показаний устраивает ,так как он отключается при 270 вольтах( у меня версия L ) ,а 275-280 вполне очень часто у меня в сети , особенно после отключений электроэнергии . Так что он удачно для меня глючит .😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 24 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2025 В 20.11.2025 в 10:10, Made in USSR сказал: к стати что интересно , когда стабилизатор холодный Balance , то разница показаний между истинными и то что показывает он ,значительно больше чем в прогретом состоянии ( когда какое то время поработал то выходное показывает верно ,а входное на 5-6 вольт занижает ) . Но пока меня занижение показаний устраивает ,так как он отключается при 270 вольтах( у меня версия L ) ,а 275-280 вполне очень часто у меня в сети , особенно после отключений электроэнергии . Так что он удачно для меня глючит .😁 Я б на холодную включил и феном бы прошелся посмотрел на реакцию. Может какой то елемент нестабилен. И как вариант было но с вольтером - проц подыхал медленно и сдох 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2025 та посмотрю как то . Сейчас дел полно . А это хобби всего то . Тут еще UPS-0512 PHANTOM ИБП крякнул один ( у меня их три ) . Надо пересыпать ключи . Лупануло так ,что думал что электролитический конденсатор взорвался ,но нет ....... ключи навернулись. А вонял как электролит. Если сдохнет проц в данном стабе , то надо будет что то делать ибо начинка не из дешевых там . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 25 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2025 немного заглянул в богатый внутренний мир стаба . Ну что сказать изделие из тех времен когда особо не экономили . Транс медный ,неподъёмный . Приличные тиристорные модули IXYS . Подстроечников хватает тоже . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 12 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2025 Є таке питання Bluetii EB3A інколи не хоче заряджатися від мережі. Я так розумію що через падіння напруги. Чи можна його увімкнути через совковий СН-315 "УКРАИНА-2"?😑 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2025 (змінено) не желательно. Обычный релейный стаб на пол киловата -киловат стоит копейки . Купите и не морочьте голову. Змінено 13 грудня 2025 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 грудня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2025 В 13.12.2025 в 11:45, Made in USSR сказал: не желательно. Обычный релейный стаб на пол киловата -киловат стоит копейки . Купите и не морочьте голову. А якщо не новий то взагалі підберемо практично задарма. Якщо новий беріть ЛВТ 600 1000 є моделі В 12.12.2025 в 22:40, msgarry сказал: Є таке питання Bluetii EB3A інколи не хоче заряджатися від мережі. Я так розумію що через падіння напруги. Чи можна його увімкнути через совковий СН-315 "УКРАИНА-2"?😑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Калинин Опубліковано: 26 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2025 Допоможіть будь ласка. Маю стабілізатор з сервоприводом «Luxeon» KDR-10000, маю його схему з ютубу. При вмиканні йде відлік 6 секунд, далі на дисплеї "305", "307", " Н " и ця " Н " блимає разом з жовтим світлодіодом. Іноді відлік починається с 120, і коли він закінчується до нуля (дві хвилини), на дисплеї блимає "с Н". Виходить, що контролер працює, але сприймає напругу у мережі як максимальну. Розірвав стежки між виходами LM324 та входами АЦП контролера, увімкнув стабілізатор, нічого не змінилося. На виході LM324, 2 вольти якщо тестером і синусоїда амплітудою біля 3 вольт з осью 2 вольта, якщо осцилографом. На висячих входах АЦП контролера 4.65в. Прикупив нову ЛМ-ку, встановив, зрозумів, чому пишуть ще підходить тільки ЛМ від "Файрчайльд", тому що на осцилограмі з'явились дві паралельні синусоїд з интервалом 0,5 вольта, проміжок між якими чимось заповнений. Схоже, що моя стара ЛМка працює. Нового контролера з програмою немає. Підкажіть 1. Дійсно на виході ЛМкі повинна бути синусоїда, по якій контролер робить заміри вхідної напруги, чи повинна бути постійна напруга різного рівня в залежності від напруги у мережі? 2. Можливо не працюють входи АЦП при контролері, якій справно працює і як це перевірити? 3. Куди далі копати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Калинин Опубліковано: 26 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2025 Верхній знімок - LM324N "ТІ", ніжний знімок - рідна ХА17324А. З'єднав розрізані стежки, ні поведінка, ні осцилограми при ввімкненні не змінилися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 27 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2025 23 години тому, Александр Калинин сказав: . Розірвав стежки між виходами LM324 та входами АЦП контролера, увімкнув стабілізатор, нічого не змінилося. А нащо ви то зробили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Калинин Опубліковано: 29 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2025 Перевіряв по сигналу на виході LM324 справна вона чи ні. Впевнився, що справна. Тепер є підозра, що не працюють обидва канали АЦП контролера. Підкажіть, що можна зробити ще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 30 грудня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 9 часов назад, Александр Калинин сказал: Перевіряв по сигналу на виході LM324 справна вона чи ні. Впевнився, що справна. Тепер є підозра, що не працюють обидва канали АЦП контролера. Підкажіть, що можна зробити ще. Спробуйте ще підстроєчники перевірити вони там часто пересихають. Якщо проц то це біда - фото плати у вйбер киньте побачимо що можна зробити 066-3626699 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ярослав Шимко Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 Прошу скинути схему стабілізатора Luxeon LDR-1500VA 17.11.2025 в 22:27, Made in USSR сказав: Все работает . НО ....показатели напряжения на стабе не верно указывают реальное напряжение. В сети выше ,а показывают ниже. Поработал ,вроде как несовпадение снизилось. Либо температурная стабилизация ...либо какие то цепи ,которые определяют напряжение поплыли. Какой ремонт ? такскать 30 килограмовую хрень не желаю. я сам себе ремонт. Схема есть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 Ничего не понял к кому Вы обращаетесь и по какому вопросу ? Если ко мне то у меня нет схемы указанного вами стабилизатора . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 31 грудня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2025 (змінено) 17 часов назад, Ярослав Шимко сказал: Прошу скинути схему стабілізатора Luxeon LDR-1500VA Змінено 31 грудня 2025 користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: учора в 08:50 Поділитись Опубліковано: учора в 08:50 Luxeon EWR-5000 пару разів після відновлення електрики в момент увімкнення падав по помилці перевантаження. Вимикав і вмикав - далі працював стабільно. Вчора виявилось, що вже майже місяць (збільшував потужність і горе-електрики з ДТЕК перехрестили дроти) поміняні фаза з нулем. Тобто стаб з наскрізним нулем якось працював, пропускаючи фазу транзитом і нічого не стабілізуючи. Варто зараз зробити йому якесь ТО, чи хай працює, поки нема проблеми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз