anatol33 Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 45 хвилин тому, denis-k сказав: плохо конечно) у меня не передает, еще и внутри двора стоит, передаю показания больше что бы компенсировать в холодные месяца и скорее передам больше за апрель, что бы по максимум пользоваться льготой и в летний период Я іноді так роблю, тільки контролери періодично перевіряють, тому не можна забагато приписати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 17 минут назад, anatol33 сказал: тільки контролери періодично перевіряють тут конечно по ситуации у меня за 5 лет владения землей контролер был только дважды 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 2 березня Поділитись Опубліковано: 2 березня Ось і я встиг оформити пільговий тариф на електроопалення. По грошам - 4 тис.грн. (3 тис за проект і 1 тис за огляд ДТЕКом і складання акту про відсутність інших видів опалення), по часу - місяць, з якого сам проект виготовили за 3 дні, а інший час пішов на очікування детеківців для огляду. Хоч в березні заплачу за опалення по пільговому тарифу, може і відібʼю витрачені 4 тис грн. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Выставили счет Запорожоблэнерго, таки да, до 2000 кВт - посчитали по 2.64 (+ночной тариф), а то, что выше 2000 кВт по стандартному тарифу. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Z1ppob2k Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня Ганяли мене як дурачка з місяць.Спочатку їм довідку з газконтори треба було що не має газу(в газконторі сказали ми їм подавали адреси і дивились на мене як ні іноплонетянина),потім коли їм приніс цю довідку,вони місяць думали чи давати мені дозвіл,коли дали дозвіл їм потрібно тепер проєкт на електропостачання і ще щоб він їм підійшов.Я забив,заніс 8000 т грн.І мені все зробили.В нашій конченій країні щоб самому щось добитись треба пройти 10 кругів пекла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Як добре, що є такі форуми: пішов читати зміни в Постанові і дізнався не тільки про зміни в тарифі "Для електроопалення", а й те, що нічний до 7 ранку (раніше чомусь думав, що до 6ї ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз