Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

А в нашій Одеській ОЕК як завжди безлад... Дослівно відповідь оператора колл-центра:

"Дана інформація оновлюється централізовано, тобто у Вашому обслуговуючому підрозділі. Якщо Вам надали інформацію, очікувати оновлення в кінці місяця, рекомендуємо перевірити інформацію в кінці місяця."

Дійсно перед цим був контакт з оператором місцевого підрозділу, яка сказала очікувати нових платіжок на початку листопада, щоб впевнитися в дії тарифа. 😂 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27.09.2024 в 13:46, ho4u_pizzu сказав:

Ірина 380 (97) 998 59 25 проект робив тут, сьогодні подали у Вишгороді, сказали з 1.10 буде тариф

Дякую за позитивну оцінку моєї роботи. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 годин тому, elproekt сказав:

Дякую за позитивну оцінку моєї роботи. 

ну, реально оперативно зробили як проект, а потім і в ДТЕК у Вишгороді не було питань

Посилання на коментар

скажите пожалуйста , чтоб такой тариф действовал - нужен электрокотел ?

в киевской квартире реально такой тариф получить ?

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

3 часа назад, igorrius сказал:

скажите пожалуйста , чтоб такой тариф действовал - нужен электрокотел ?

в киевской квартире реально такой тариф получить ?

ні

ні

Змінено користувачем S_Vladimir_79
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, igorrius сказал:

только частный дом ?

"Для індивідуальних та колективних побутових споживачів, які проживають в житлових будинках (у тому числі в житлових будинках готельного типу, квартирах), обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками"

Посилання на коментар

6 минут назад, S_Vladimir_79 сказал:

установленому порядку електроопалювальними установками

а что туда входит в этот список электроотопительных установок  ?

Посилання на коментар

Підкажіть чи не було ні в кого проблем з вхідною потужністю? Типу по договору заявлено одне, а по факту значно менше.

Маю догововір на 16 кВт, але зараз при запуску обладнання таке відчуття, що й 5 кВт немає. То думаю що ж буде далі коли встановиться котел? Мабуть треба йти мучити РЕС. Але хотів би якось заміряти фактичну потужність перед цим. Може хтось знає як це зробити? На лінії лише два будинку наразі. В другому ніхто навіть не живе.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Gons4eg сказав:

таке відчуття, що й 5 кВт немає.

А можете щось про ті відчуття розказати. Бо видається, що то з осінніми загостреннями пов'язано. :)

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

26 хвилин тому, porterlv сказав:

А можете щось про ті відчуття розказати. Бо видається, що то з осінніми загостреннями пов'язано. :)

Ну звісно)). Трьохфазна штукатурна машинка ледь жевріє. Хоча їй 5 кВт з головою.

Змінено користувачем Gons4eg
Посилання на коментар

Нє, воно так не працює... Який номінав вхідних автоматів у вас? Яка напруга в сусідній розетці коли "машинка ледь жевріє"?

Посилання на коментар

Дурня якась... Якщо у вас 16 кВт (без сумніву трифазний ввід), то у вас би мали стояти автомати 25 А. То звідки взялись 32?

Ну і без замірів то вам до псиіатра розказувати про "ледве жевріє" :)

Посилання на коментар

9 минут назад, porterlv сказал:

Дурня якась... Якщо у вас 16 кВт (без сумніву трифазний ввід), то у вас би мали стояти автомати 25 А. То звідки взялись 32?

Наприклад мій РЕС свого часу встановлював 32А вводний автомат при купівлі 16,1кВт потужності. У мене саме так.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Gons4eg сказал:

Підкажіть чи не було ні в кого проблем з вхідною потужністю? Типу по договору заявлено одне, а по факту значно менше...

У вас в будинку стоЯть якісь реле напруги чи стабілізатори? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

Наприклад мій РЕС свого часу встановлював 32А вводний автомат при купівлі 16,1кВт потужності.

Дивно, бо по правилах ставиться автомат найближчого стандартного номіналу. Як то на 9 кВт ставлять 16 А. Але ніяк не 20.

Чи у Вас обмеження на лічильнику?

Посилання на коментар

40 минут назад, Gons4eg сказал:

...Напругу не заміряв.

Ви-ж в курсі як "потужність" вимірюється?

Посилання на коментар

4 минуты назад, porterlv сказал:

Дивно ...

У мого кУма замовлена потужність три фази на 18 кВт. Встановлений РЕСом (і опломбований) трифазний автомат на вводі номіналом 32 Ампера.

Посилання на коментар

5 минут назад, porterlv сказал:

Дивно, бо по правилах ставиться автомат найближчого стандартного номіналу. Як то на 9 кВт ставлять 16 А. Але ніяк не 20.

Чи у Вас обмеження на лічильнику?

Немає на лічильнику обмежень. В договірному відділі свого часу при збільшенні потужності підключення побачив таблицю який автомат встановлюватимуть в якому проміжку потужностей. 32А  там мало виделку щось на кшталт 16,1-21кВт, а після 21,1кВт вже встановлювали 40А. Я ще думав чи не доплатити трохи задля автомату більшого номіналу.

• Лайк 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

51 хвилину тому, porterlv сказав:

Ну і без замірів то вам до псиіатра розказувати про "ледве жевріє" :)

То як заміряти?

Посилання на коментар

25 хвилин тому, 988888 сказав:

У вас в будинку стоЯть якісь реле напруги чи стабілізатори? 

Взагалі нічого, все напряму. Зараз заживиди машинку від стовпа щоб виключити дефектні автомати з цього ланцюжка. Але нічого не змінилося.

Посилання на коментар

41 хвилину тому, 988888 сказав:

Ви-ж в курсі як "потужність" вимірюється?

Типу клешнями? Але ж для цього треба максимально навантажити мережу. Якщо чесно, то не в курсі які ще є варіанти.

Лічильник цифровий. Не знаю чи обмежується на ньому якось "потужність"image.thumb.png.26088dd1a0558ccada839fa3e3bb4302.png

Змінено користувачем Gons4eg
Посилання на коментар

43 минуты назад, Gons4eg сказал:

Взагалі нічого, все напряму. Зараз заживиди машинку від стовпа щоб виключити дефектні автомати з цього ланцюжка. Але нічого не змінилося.

Рекомендую покликати електрика. Для початку. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...