Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 час назад, Vikctor сказал: 150грн/годину це грубо 1200грн за день праці підсобника. Вірю, бо й в нас приблизно така ціна. А ТС написав за 900грн за день для мурування стін та заливкі армопоясу, що якби вже не підсобні роботи. Тому я і здивувався. це ціна для мене. для інших може 1200. ось дивиться. я просто приклад наведу. Є якась контора автодор. там є штат робітників. і вони точно отримують не більше 15000-18000. Я можу домовиться з Автодор, щоб вони дали мені 4 чоловіка щоб зробити скажемо якісь роботи? звісно да. скільки їм платити. як мінімум я маю покрити витрати Автодор якщо є якись зв'язки. в моєму випадку мені зробили таку ціну на дні коли ці хлопи не мають завдань. тобто я чекав пару тижнів і потім вони 2 тижня робили Армапояс, а я по банку заплатив по 900 грн на людину на день на ТОВ. 1200/день це коли ти дзвонишь і кажешь що треба завтра 4 хлопа (не чекати 2 тижня) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, sergio сказав: І якщо в дружини буде пенсія більше двох прожитковий мінімумів. Там цілий список є, щоб за ваші 15 років труда хер ви отримали) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 56 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: це ціна для мене. для інших може 1200. ось дивиться. я просто приклад наведу. Є якась контора автодор. там є штат робітників. і вони точно отримують не більше 15000-18000. Я можу домовиться з Автодор, щоб вони дали мені 4 чоловіка щоб зробити скажемо якісь роботи? звісно да. скільки їм платити. як мінімум я маю покрити витрати Автодор якщо є якись зв'язки. в моєму випадку мені зробили таку ціну на дні коли ці хлопи не мають завдань. тобто я чекав пару тижнів і потім вони 2 тижня робили Армапояс, а я по банку заплатив по 900 грн на людину на день на ТОВ. 1200/день це коли ти дзвонишь і кажешь що треба завтра 4 хлопа (не чекати 2 тижня) 1000 була до 24 року. Це підсобник не з бодуна, який вміє користуватись інструментом і пів дня не треба над ним кружляти. Дав задачу. Іноді контролюєш.Київська облПотім, потім такі толково вже за 1000 не робили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 17 минут назад, МаТраС сказал: Там цілий список є, щоб за ваші 15 років труда хер ви отримали) Ну 35 років стажу, я вже в будь-якому випадку не встигну. Влаштуюсь на пенсії оператором в котельную. Показы манометр контролювати, щоб котел не вибухнув доба через три. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: Ну 35 років стажу, я вже в будь-якому випадку не встигну. Влаштуюсь на пенсії оператором в котельную. Показы манометр контролювати, щоб котел не вибухнув доба через три. Ну там є акція: докупи необхідний стаж)) там 21 000 рік. 420 000 косарів вам треба. Потім отримаєте 2800 щомісячно))))) поки не вмрете.ра***те 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 минут назад, sergio сказал: Ну 35 років стажу, я вже в будь-якому випадку не встигну. Влаштуюсь на пенсії оператором в котельную. Показы манометр контролювати, щоб котел не вибухнув доба через три. у нас бачу вже дискусія до пенсії пішла. не знаю яка у вас сітуація, але я навчався в універу і цей стаж рахується. 1992-1997. потім весь час офіційно. вже 33 роки є. а мені і 50 немає. але я щось обурений новинами від сьогодні. що ще 9% треба буде сплачувати щоб пенсія була 20% від середньої зп... тобто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 10 минут назад, МаТраС сказал: Ну там є акція: докупи необхідний стаж)) там 21 000 рік. 420 000 косарів вам треба. Потім отримаєте 2800 щомісячно))))) поки не вмрете.ра***те Якщо я ті бабки кинув би на депо під 16% річних, за мінусом 23% від відсотків буду мати приблизно 1% в місяць чистими, тобто 4200, що на 50% більше ніж якщо внесу ці гроші і ПФ. Змінено 27 січня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, Andrey-Bucha сказал: у нас бачу вже дискусія до пенсії пішла. не знаю яка у вас сітуація, але я навчався в універу і цей стаж рахується. 1992-1997. потім весь час офіційно. вже 33 роки є. а мені і 50 немає. але я щось обурений новинами від сьогодні. що ще 9% треба буде сплачувати щоб пенсія була 20% від середньої зп... тобто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц Я навчався практично в ці самі роки, з 93 до 98(тож в стаж теж зарахують) і полтиннік в кінці цього року буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: у нас бачу вже дискусія до пенсії пішла. не знаю яка у вас сітуація, але я навчався в універу і цей стаж рахується. 1992-1997. потім весь час офіційно. вже 33 роки є. а мені і 50 немає. але я щось обурений новинами від сьогодні. що ще 9% треба буде сплачувати щоб пенсія була 20% від середньої зп... тобто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц Беріть приклад з Сергіо) купуйте золото потрохи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, sergio сказав: Я навчався практично в ці самі роки, з 93 до 98(тож в стаж теж зарахують) і полтиннік в кінці цього року буде. Армія теж рахується. 1.5 .курочка по дзернятку)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Беріть приклад з Сергіо) купуйте золото потрохи Я в мідяху буду вкладатись За 25 років в 50 разів в гривні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Армія теж рахується. 1.5 .курочка по дзернятку)) Це мене минуло. Правда мусив 5 років в політесі чалитись з-за двох років воєнки. Зато на минулому тижні мусора з ТЦКашниками зупинили, воєнник з записом -лейтенант запасу ткнув, подивитись, сказали норм, можу їхати. Так, що я вже ухилянт в законі. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Ну ПФ это фин пирамида, позже зайдешь, больше должен будешь) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 хвилин тому, ЯД сказав: Ну ПФ это фин пирамида, позже зайдешь, больше должен будешь) "Запланована пенсійна реформа в Україні передбачає обов'язкове відрахування 9% від зарплати на накопичувальну пенсію. За розрахунками уряду, це дасть можливі збільшити розмір майбутньої пенсії." Навпаки, з 2026-го можуть зайти всі і відразу з мінусів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, delic сказав: "Запланована пенсійна реформа в Україні передбачає обов'язкове відрахування 9% від зарплати на накопичувальну пенсію. За розрахунками уряду, це дасть можливі збільшити розмір майбутньої пенсії." Навпаки, з 2026-го можуть зайти всі і відразу з мінусів. Интересно тогда. Новые люди накапливают себе, а старые пенсионеры - откуда деньги им? Из этой пирамиды не так просто выйти) И обесценивание валюты, инфляция? Я когда то, при курсе около 4грн за долляр получал 8к грн, из них 10% было бы около 200баксов. А сейчас 800 грн - это так, даже на сигареты на неделю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
entrprise Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 47 минут назад, Andrey-Bucha сказал: 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний это для пенсий слугам народа 47 минут назад, Andrey-Bucha сказал: що ще 9% треба буде сплачувати щоб пенсія була 20% від середньої зп... а это уже для своей пенсии 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Тільки що, entrprise сказав: это для пенсий слугам народа а это уже для своей пенсии То есть это будет теперь два ПФ?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 47 хвилин тому, sergio сказав: Я в мідяху буду вкладатись За 25 років в 50 разів в гривні. Я працював в 99 році після школи. 2,5 десь була наче.тягав потрохи з цеху,бо зарплату продуктами давали, а на дискотеку з масою і молоком не комільфо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 47 хвилин тому, sergio сказав: Це мене минуло. Правда мусив 5 років в політесі чалитись з-за двох років воєнки. Зато на минулому тижні мусора з ТЦКашниками зупинили, воєнник з записом -лейтенант запасу ткнув, подивитись, сказали норм, можу їхати. Так, що я вже ухилянт в законі. 😎 Київський політехнічний? Ну і що що запасу?) Ком роти на даний час наче гарний.хоча це майорська наче,але вже й молодший може.чо пустили?) Змінено 27 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, Andrey-Bucha сказав: у нас бачу вже дискусія до пенсії пішла. не знаю яка у вас сітуація, але я навчався в універу і цей стаж рахується. 1992-1997. потім весь час офіційно. вже 33 роки є. а мені і 50 немає. але я щось обурений новинами від сьогодні. що ще 9% треба буде сплачувати щоб пенсія була 20% від середньої зп... тобто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц Кажу , Руфінспетор по ходу самий правильний ,самий розумний і передбачуваний. Але ж він і спеціаліст,яких мало...а ми всі вірили, надіятись, курс нато,ЄС...реформи потьомковські))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 минут назад, МаТраС сказал: Київський політехнічний? Ну і що що запасу?) Ком роти на даний час наче гарний.хоча це майорська наче,але вже й молодший може.чо пустили?) Львівський. Пустили, бо їм зараз штурмовики потрібні. А на лейтенанта краще сержанта толкового перевести ніж піджака типа мене. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 11 минут назад, МаТраС сказал: Я працював в 99 році після школи. 2,5 десь була наче.тягав потрохи з цеху,бо зарплату продуктами давали, а на дискотеку з масою і молоком не комільфо)) Я після закінчення політеха трохи в Пентагоні (штабі, ПриВО техніком поробив, потім батя фіктивнотв в одну фірму приткнув, числитись. А так п"ять років сигареты до Польші тягав. Якраз з 99го року. Десь сотку баксів а 6-7 захздів в місяць мав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 11 хвилин тому, sergio сказав: Львівський. Пустили, бо їм зараз штурмовики потрібні. А на лейтенанта краще сержанта толкового перевести ніж піджака типа мене. Да ні.зараз кожний юніт цінний.тому, дивно,що відпустили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 4 минуты назад, МаТраС сказал: Да ні.зараз кожний юніт цінний.тому, дивно,що відпустили Так там же наверняка кроме военника ещё и бронь была (типа по уходу) о которой тактично умолчали... Его же заграницу выпускают. Змінено 27 січня користувачем eam 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 хвилин тому, sergio сказав: Я після закінчення політеха трохи в Пентагоні (штабі, ПриВО техніком поробив, потім батя фіктивнотв в одну фірму приткнув, числитись. А так п"ять років сигареты до Польші тягав. Якраз з 99го року. Десь сотку баксів а 6-7 захздів в місяць мав. В мене потім теж бізнес в 20 був, чорноватий, але благо не посадили і на навчання накопив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз