ks6 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 минуту назад, Energon сказал: Так у плиточника середня двохкімнатна квартира по роботі це 100-150к по роботі Может где-то и так. У нас в городе максимум 700 грн за квадрат, ну может еще сотка набежит. Кум плиточником работает, так туалет, ванна, пол на кухне , фартук вышло тридцать квадратов с хвостиков и тридцадка гривен. Так ему на полляма надо семнадцать таких квартир в год. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 годину тому, ks6 сказав: Может где-то и так. У нас в городе максимум 700 грн за квадрат, ну может еще сотка набежит. Кум плиточником работает, так туалет, ванна, пол на кухне , фартук вышло тридцать квадратов с хвостиков и тридцадка гривен. Так ему на полляма надо семнадцать таких квартир в год. А от якщо б кожну плитку надрочувати підрізкою 45 градусв, кожний отвір, кожний різ по ціні 1 м2, п'ятикомпонентну фугу і тришарову гідроізоляцію стелі в вітальні на всяк випадок, вимикачі і розетки з плитки, то можна і на 150 т на двушці вийти. Змінено 13 годин тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому У меня в работе сейчас сан узел где нет ни одной плиты, которую просто взял из коробки и прилепил на стену. Так что случаи разные бывают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drug2 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 часов назад, BAV_Lug сказал: Якісь дивні "закидони". А вартість робіт на сьогодні дійсно стала не дуже адекватною. Раніше вартість робіт була дещо нижче за вартість матеріалів (+-). На сьогодні вона вже часто перевищує вартість матеріалів в два рази. А ще кожен "пук" стали рахувати. Наприклад банальне вкриття підлоги картоном і те рахують. Ну то самі пукайте, якщо чужі пуки Вам неадекватні. Так само з орендою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 18 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: У меня в работе сейчас сан узел где нет ни одной плиты, которую просто взял из коробки и прилепил на стену. Так что случаи разные бывают. Тому і стараюсь де можу сам. Як і автор. Ютуб є, руки не криві, інструменти окупаються за кілька підходів, якщо не вкладатися по максимально професійному... От би роботів швидше зробили з рівнем аватара хоча б, важке носити, землю копати, щебінь в бетонозмішувач кидати... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 часа назад, Energon сказал: Так у плиточника середня двохкімнатна квартира по роботі це 100-150к по роботі Это от пола до потолка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Это от пола до потолка? Одним шматком крупноформатки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 часов назад, Vitaliy67 сказал: Берете мяч и п..... Сами. И никому никаких претензий. так і роблю. ось цеглинки поклеїли самі. це коштує тут 2000 грн за кВ.м. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 часов назад, MaxS сказал: Тому і стараюсь де можу сам. Як і автор. Ютуб є, руки не криві, інструменти окупаються за кілька підходів, якщо не вкладатися по максимально професійному... От би роботів швидше зробили з рівнем аватара хоча б, важке носити, землю копати, щебінь в бетонозмішувач кидати... ось Андрію і другим поясню. Я людина з 2 вищими освітами. Ось сам зробив. тобто це перший досвід. купив станок плиткоріз за 15000. модний диск по плитці і все. тобто я можу навчитися класти плитку коли за це хотять за 1 годину більше ніж я заробляю. а ось майстри користуючись ситуацією може і гарно заробляють, але англійську мову ну точно не вивчать. але така лафа рано чи пізно закінчиться. плюс тим хто дуже підтримує пролетарії я скажу одно. я плачу за роботи чи матеріали СВОЇМИ білими грошами. з яких сплачені більше 40% податків включаючи 5% військового збору. Я скільки податків сплачують ті модні майстри? в мене фасадчики навіть відмовилися на картку прийняти. чекали 2 дня поки я зняв гроші. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 часов назад, Vitaliy67 сказал: У меня в работе сейчас сан узел где нет ни одной плиты, которую просто взял из коробки и прилепил на стену. Так что случаи разные бывают. так для того плиткарі і придумали 700 грн за кВ.м. ПЛЮС підрізка 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Про лафу, яка рано чи пізно закінчиться, особисто от лише я чую з 2007року, якщо не раніше ... Я вже скоро на пенсію піду, в з лафою як було - так і нічого не міняється А дві вищі освіти, англійська і податки вбілу - як в анекдоті про верблюдів : ну і кому треба ці ваші навороти в зоопарку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 минут назад, Andrey-Bucha сказал: так для того плиткарі і придумали 700 грн за кВ.м. ПЛЮС підрізка 😉 Там ще крім підрізки є чистовий різ, заусовка 45, кути, відкоси по ціні квадрата , в також фуговка, грунтовка і силікон по погонажу Середній квадрат там біля тисячі, якщо не робити полочок, ніш і раковин. Змінено 6 годин тому користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 минут назад, murava сказал: А дві вищі освіти, англійська і податки вбілу - як в анекдоті про верблюдів : ну і кому треба ці ваші навороти в зоопарку? ну це якось дозволяє заробляти розумом, а не руками по перше. Сплачуючи податки люди допомогають державі Сплачуючи військовий збір, Арміі яка захищає нашу країну. А "податки вбілу" допомогають подорожувати світом без необхідності покупати інвалідність і тд. цікаво що більша частина яка поливає брудом владу не сплачують податки 😉 Змінено 6 годин тому користувачем Andrey-Bucha 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Вы не любите пролетариат? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Ну то вважайте високі ціни на будівельників податком на знання англійської мови - і подорожуйте собі світом, не купляючи інвалідність Дєлов-то... Можете написати навіть якусь там колективну подяку владі, яка дозволяє вам вільно платити податки, вільно подорожувати по світу і зменшує кількість будівельників. Вся суть в тому, що в приватній будові є дуже мало речей, яких не можна зробити самотужки. Все питання в часі. Особисто я, отримавши проект і кошториси, по кінці сам собі меблі робив і тепер точно знаю причину, по якій меблярі беруть в роботу кухні і гардероби, але не прагнуть брати в роботу шафи, тумби , комоди і столи , особливо за окремими замовленнями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Вы не любите пролетариат? Помілуйтє Він очінь любіть пролетаріат, який заробляє меньше ніж він. Бо дуже тяжко відчувати себе пролетарієм умствєнного труда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Я так понимаю пролетариат отвечает тем же Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Vitaliy67 сказал: Я так понимаю пролетариат отвечает тем же У пролетарієв нема такої проблеми у пролетарієв є проблеми броні, ТЦК і замовлень. Тупі пролетарії не поняли просто, що для усунення цієї проблеми надо просто вивчити англійську, платити податки , військовий збір і не купляти інвалідність для подорожів. Все ж просто. Як тільки ти починаєш хочаб вчити англійську - життя відразу змінюється ! Одна біда - що не роби, в ціні чомусь ростуть плиточні роботи... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Пять баллов!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 минут назад, murava сказал: Вся суть в тому, що в приватній будові є дуже мало речей, яких не можна зробити самотужки. Все питання в часі. в точку. Плюс є роботи де треба помічник/помічники. але багато дійсно можно зробити самому. тому я половину робіт роблю сам, де майстер коштує за годину більше ніж година мого часу. зазвичай звісно це кваліфікована робота - електрика, опалення, плитка. а ось за останні 3 місяца дах робила бригада, фасад бригада. зараз приїхали бруківку будуть класти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому То есть Вы хотите сказать, что Вы высококвалифицированный электрик и сантехник? Про плитку скромно умолчу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 минут назад, Vitaliy67 сказал: То есть Вы хотите сказать, что Вы высококвалифицированный электрик и сантехник? Про плитку скромно умолчу ну кандидат наук по радиофизике и єлектронике. в Буче полностью електрику включая Умний дом сделал. и тут тоже. также тут полностью отопление и сантехніку сделали. все работает. по плитки тут можно спорить. конечно не идеально, под 45 градусов не берусь. санвузли будет плиточник делать которий уже клали мне плитку. но около 50 Кв.м. уже тут сам поклеил и еще до 100 впереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 минут назад, Vitaliy67 сказал: То есть Вы хотите сказать, что Вы высококвалифицированный электрик и сантехник? Для приватного котеджу в 99% випадків в цьому немає потреби. В більшості випадків те саме й стосовно плиточних робіт. Вам як і мені здебільшого платять за час. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 37 минут назад, Vitaliy67 сказал: То есть Вы хотите сказать, что Вы высококвалифицированный электрик и сантехник? Про плитку скромно умолчу квалификация должна как то подтверждаться документами (диплом, сертификат). верно? 😉 Змінено 4 години тому користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 минуты назад, Andrey-Bucha сказал: квалификация должна как то подтверждаться документами (диплом, сертификат). верно? 😉 Да немає в нього нічого. Одні понти. Що мов крутий плиточник. Такі персонажі дуже високої про себе думки. А як почати роздивлятися їх роботу, так косяк на косякі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз