BugS Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 1 годину тому, Andrey-Bucha сказав: цікаво яка авто? постійно? у Ауді кожен раз треба кнопку натискати. В один чех який був теж розлючений старт стопом від'єднав провід системи старт стоп від акумулятора. і вона перестала працювати назавжди 😉 Син купив якийсь девайс, сам встановив, тепер можна обирати, чи працюватиме система старт-стоп, чи буде заблокована. Якщо цікаво, спитаю, як воно виглядає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Гадаю на СТО можливо програмним шляхом відключити старт стоп. проще висмикнути дріт. там на АКБ є клеми. та на плюсовій є роз'єм як раз старт стоп. Система перевіряє заряд АКБ так як якщо заряд низький, то двигун не грушить. тому висмикнув той дріт система думає що АКБ розряджена. все просто Змінено 21 січня користувачем Andrey-Bucha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 37 минут назад, Татьяна5 сказал: На сто зробили Тігуан дизель 2,0 в мене теж Тігуан 2.0 2018. але я його замовляв. тому в мене без мочевини та старт стопу 😉 це платна опція - відмовитися від старт стоп була. зараз вже не можливо відмовитися 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Операція "Сходи" майже закінчена. Сьогодні повісив ліхтарики і залишилося тільки огородження замовити. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Попутно трохи займаюсь Сауною з електро каменкою. Залишилося зробити стелю, лежаки та підсвітку. Але трохи бракує ресурсів, тому що замовили дітям матраци та двері на другий поверх. Ще треба біля 40 т вкинути на вагонку, дошки для лежаків, електро каменку. Сподіваюсь до кінця лютого буде фініш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ми покинули 25 лютого 2022 року наш будинок у Бучі. І майже 4 роки ми живемо у досить стиснених умовах. 3 роки знімали квартиру, майже рік живемо тут у будинку студії. Літом я пообіцяв дітям, що до кінця зими вони вже будуть жити у своїх власних кімнатах. залишилося ще 4 тижня, але матраци приїдуть ... завтра. Двері до 15 лютого. Сьогодні діти заявили, що у четвер одразу як приїдуть матраци залишаються ночувати вже у своїх кімнатах 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз