Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зеленый тариф в каждый дом

gespenster

Рекомендовані повідомлення

Схоже встиг вскочити. В новому паспорті точки розподілу чітко прописана дата введення в експлуатацію. В законі на відео вище також фігурує термін "введення в експлуатацію". В Yasno вже після нового року планую.

image.thumb.png.c8b192eec22f6d4062dd144521af1efd.png

• Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, razzil сказав:

Схоже встиг вскочити. В новому паспорті точки розподілу чітко прописана дата введення в експлуатацію. В законі на відео вище також фігурує термін "введення в експлуатацію". В Yasno вже після нового року планую.

а зубри ставив?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, razzil сказав:

Після другого (останнього) візиту в місцевий офіс ДТЕК отримав ось такий роздрукований паспорт.

IMG_2893.jpeg

• Лайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, shneider_vova сказав:

а зубри ставив?

Значить по порядку:
24.11 був встановлений лічильник, але без модема.
27.12 приїхав робітник ДТЕКу, підключив модем та оглянув генеруючу установку. Моя інсталяція з Зубром його повністю задовільнила, особливо зручний бокс під пломбування. Подивився верхню і нижню межу спрацювання, стояло 256-196 це також влаштувало. Потім натякнув, що сам розуміє, що це шаманство навколо РН це умовність і нічого не заважає його обійти, але такі до них вимоги.

Прихований текст

telegram-cloud-photo-size-2-5449702655946516313-y.thumb.jpg.99cd0df44da242a71bd83206a028a9b1.jpg

І от сьогодні дружина отримала на пошту листа з новим паспортом точки розподілу.

• Лайк 3
Посилання на коментар

16 хвилин тому, razzil сказав:

Значить по порядку:
24.11 був встановлений лічильник, але без модема.
27.12 приїхав робітник ДТЕКу, підключив модем та оглянув генеруючу установку. Моя інсталяція з Зубром його повністю задовільнила, особливо зручний бокс під пломбування. Подивився верхню і нижню межу спрацювання, стояло 256-196 це також влаштувало. Потім натякнув, що сам розуміє, що це шаманство навколо РН це умовність і нічого не заважає його обійти, але такі до них вимоги.

Приховати вміст

telegram-cloud-photo-size-2-5449702655946516313-y.thumb.jpg.99cd0df44da242a71bd83206a028a9b1.jpg

І от сьогодні дружина отримала на пошту листа з новим паспортом точки розподілу.

а де стоїть цей бокс?

Посилання на коментар

А підкажіть плз, зелений тариф якось впливає на тариф на електроопалення? Чи вони сумісні один із одним? То тільки но отримав тариф на електроопалення, але планую в цьому році і панелі ставити + зелений тариф хочу

Посилання на коментар

25 минут назад, sidus сказал:

А підкажіть плз, зелений тариф якось впливає на тариф на електроопалення? Чи вони сумісні один із одним? То тільки но отримав тариф на електроопалення, але планую в цьому році і панелі ставити + зелений тариф хочу

Я в декабре сделал и то и то, в точке расподилу две графы одна генерирующая установка вторая отопительный прибор

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, mib сказал:

Я в декабре сделал и то и то, в точке расподилу две графы одна генерирующая установка вторая отопительный прибор

Супер, правильно я понимаю, что тогда выгоднее всего всю генерацию продавать по ЗТ, а жить за счет батарей и ночного тарифа?

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, sidus сказал:

Супер, правильно я понимаю, что тогда выгоднее всего всю генерацию продавать по ЗТ, а жить за счет батарей и ночного тарифа?

Пока генерация меньше потребления, за нее не платят, она просто вычитается из потребления в виде квт*ч

И насколько я понимаю то то что отдано в сеть забирается хоть дневным хоть ночным тарифом

Я заряжаю акб по ночному тарифу и днем подмешиваю к сети, ну и солнце в большей степени уходит на нагрузку, а то что в сеть то забирается ночью, тоесть сеть как большой акб когда солнце есть

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, mib сказав:

Тільки питання як будуть рахуватись тих 2000 кВт*год: це різниця між імпортом чи експортом чи весь імпорт.

Якщо я спожив з мережі 2200 кВт*год, але експортував 300 – я вписався в 2000 чи ні?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, volomoto сказал:

Тільки питання як будуть рахуватись тих 2000 кВт*год: це різниця між імпортом чи експортом чи весь імпорт.

Якщо я спожив з мережі 2200 кВт*год, але експортував 300 – я вписався в 2000 чи ні?

гадаю, ні, споживання то споживання і ліміт саме по ньому, але це теорія

Посилання на коментар

2 минуты назад, volomoto сказал:

Хороший вопрос, я только один раз видел ответ и то в тиктоке, вроде проданное по ЗТ спасло от превышения, но там цифра была около 50 квт*ч я сомневаюсь что за январь у меня выработка будет больше 100 так что особо не спасет, но когда то узнаем и на практике

Посилання на коментар

19 минут назад, volomoto сказал:

Впевнений що ні. Ніхто б таку шпарину не залишив би. Тільки імпорт.

Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Впевнений що ні. Ніхто б таку шпарину не залишив би. Тільки імпорт.

Но за 300 же не заплатят

Посилання на коментар

5 минут назад, mib сказал:

Но за 300 же не заплатят

Врахують. Тобто рахунок буде нижче на 300кВтг.

Посилання на коментар

52 минуты назад, Vikctor сказал:

Врахують. Тобто рахунок буде нижче на 300кВтг.

Лучше дождаться практмки, а то мы гадаем на кофейной гуще

Посилання на коментар

5 минут назад, mib сказал:

Лучше дождаться практмки, а то мы гадаем на кофейной гуще

В січні у багатьох буде можливість перевірити, бо сонячних днів явно побільшало згідно з прогнозом, якому зазвичай довіряю. З іншого боку температура в першой тритині місяця налаштовує на споживання в межах 2000кВтг.

2129373640_.thumb.png.d27b5cefec8145812ce0b8d346cfd7df.png

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

В січні у багатьох буде можливість перевірити, бо сонячних днів явно побільшало згідно з прогнозом, якому зазвичай довіряю. З іншого боку температура в першой тритині місяця налаштовує на споживання в межах 2000кВтг.

2129373640_.thumb.png.d27b5cefec8145812ce0b8d346cfd7df.png

В декабре я бы вписался но тарифа не было, а так вышло 1650 на все котел из них 600 и 250 кондиционеры, за всю историю жизни в доме у меня в каком то январе было 2200 квт*ч но это я топил в прок так как была веерка и котел просто работал без кривых и выключался по веерке

• Лайк 1
Посилання на коментар

@Vikctorкстати давно я вас за ХА не агитмровал :-) Благодаря ХА смог за месяц раз в 2-3 дня опускать температуру на 0,01 градуса и расширяя гистерезис прмйти к 23,3 - 24,3 градуса :-) Все заметили в цифрах на датчикам но никто не жаловался что стало холодно, включая меня :-)

Вчера еще поставил счетчик под ХА отдельно на котел, до этого был обычный аналоговый, теперь ХА видит все

Посилання на коментар

36 минут назад, mib сказал:

@Vikctorкстати давно я вас за ХА не агитмровал :-) Благодаря ХА смог за месяц раз в 2-3 дня опускать температуру на 0,01 градуса и расширяя гистерезис прмйти к 23,3 - 24,3 градуса :-) Все заметили в цифрах на датчикам но никто не жаловался что стало холодно, включая меня :-)

Вчера еще поставил счетчик под ХА отдельно на котел, до этого был обычный аналоговый, теперь ХА видит все

Мені не потрібен ХА. Я й з простими застосунками не дуже дружу - раптом злетів солармен і я особливо не хочу його поновлювати. Краще вже деє клауд встановлю.

Посилання на коментар

44 минуты назад, mib сказал:

В декабре я бы вписался но тарифа не было, а так вышло 1650 на все котел из них 600 и 250 кондиционеры, за всю историю жизни в доме у меня в каком то январе было 2200 квт*ч но это я топил в прок так как была веерка и котел просто работал без кривых и выключался по веерке

Без електрички я би в грудні теж вписався би в 2000грн, а з нею трохі виліз за межі ліміту. Але вайфай модуль, який я сплатив ще півтора місяці тому, мені досі не встановили - тож самі винні. Тим більше я дуже злий на ДТЕК - прокинули мене з майстром, який повинен був прийти 22 грудня і від тоді стартував би ЗТ, але не прийшов і у прідсумку я втратив 50 копійок шагів на кожной кВтг у подальшому.

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vikctor сказав:

Без електрички я би в грудні теж вписався би в 2000грн, а з нею трохі виліз за межі ліміту. Але вайфай модуль, який я сплатив ще півтора місяці тому, мені досі не встановили - тож самі винні. Тим більше я дуже злий на ДТЕК - прокинули мене з майстром, який повинен був прийти 22 грудня і від тоді стартував би ЗТ, але не прийшов і у прідсумку я втратив 50 копійок шагів на кожной кВтг у подальшому.

Можливо у «майстра» запитати за дату «огляду»? Якщо по людськи, то він зрозуміє. Якщо ні - звернення на електро пошту з поясненням причини скарги?

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, Vikctor сказал:

Мені не потрібен ХА. Я й з простими застосунками не дуже дружу - раптом злетів солармен і я особливо не хочу його поновлювати. Краще вже деє клауд встановлю.

Хорошо вернемся к этому вопросу через пару недель :-)

12 минут назад, Vikctor сказал:

Тим більше я дуже злий на ДТЕК - прокинули мене з майстром, який повинен був прийти 22 грудня і від тоді стартував би ЗТ, але не прийшов і у прідсумку я втратив 50 копійок шагів на кожной кВтг у подальшому.

Та это жуть, но мне повезло 31го числа прислали что передали постачалтнику документы на тариф отопления, но тянули как могли, если по ЗТ я пошел привычным путем через ускорителей, то по отоплению решил попробовать обычным, в итоге начал в сентябре закончил 31 го числа, и это благо что я никуда не ездил, ускорители просили за услугу 5к в итоге я в минусе 2 идя официальным путем если посчитать счета, так что все сделано так чоо бы счастлив ты не был

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...