TaurosRMK Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 16.05.2025 в 06:40, delic сказав: А, тю. Такого ж не має бути. Звісно біти бош тримаються в бітотримачі бош і так само біти мілуокі тримаються в бітотримачі мілуокі. Єдине виключення у мене це біта t50 від мілуокі. До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 1 годину тому, TaurosRMK сказав: До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Та як на мій не професійний погляд, то і ті і ті норм. Не знаю як ви, а я то все більше порівнюю ніж використовую Інструментальний фетіш. У бош наконечник більш мініатюрний. Шуруп на новій біті тримається дуже щільно і не випадає. У бош мені подобаються їх прогумовані бокси, вміст яких можно налаштовувати під себе. А у мілуокі як на мене ширше асортимент біт по довжині. Це щодо біт під імпакти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 10 часов назад, TaurosRMK сказал: До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Мілка - невбиваємі біти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 50 хвилин тому, #roofinspector сказав: Мілка - невбиваємі біти Ну подивимося 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня В 16.05.2025 в 00:12, delic сказал: окрім T40 і Т50... Интересно что ими крутить можно!? Где они нужны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 8 хвилин тому, DimaF сказав: Интересно что ими крутить можно!? Где они нужны? Шуруп 8х300 конструкційний TX40 Шуруп 10х320 конструкційний TX50 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 3 години тому, #roofinspector сказав: Мілка - невбиваємі біти Наверное у вас другие милоуки. Они не слизываются, да, но в импакте часто лопаются. У меня уже с 10 их лопнувших. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: В неділю в 22:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:59 14 часов назад, ЯД сказал: Наверное у вас другие милоуки. Они не слизываются, да, но в импакте часто лопаются. У меня уже с 10 их лопнувших. Милки везде одинаковые. Я на них ещё в Украине подсел плотно. Биты ломаются по тем же причинам, что и срываются головы у метизов - чрезмерное сопротивление при закручивании метиза. Решений тут два: А) предварительное просверливание Б) более "эластичные" биты которые как следствие, достаточно быстро слизываются. Под конкретную ситуацию нужно искать конкретное решение. А так, в неумелых руках и )(4й сломать можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз