TaurosRMK Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 16.05.2025 в 06:40, delic сказав: А, тю. Такого ж не має бути. Звісно біти бош тримаються в бітотримачі бош і так само біти мілуокі тримаються в бітотримачі мілуокі. Єдине виключення у мене це біта t50 від мілуокі. До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 1 годину тому, TaurosRMK сказав: До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Та як на мій не професійний погляд, то і ті і ті норм. Не знаю як ви, а я то все більше порівнюю ніж використовую Інструментальний фетіш. У бош наконечник більш мініатюрний. Шуруп на новій біті тримається дуже щільно і не випадає. У бош мені подобаються їх прогумовані бокси, вміст яких можно налаштовувати під себе. А у мілуокі як на мене ширше асортимент біт по довжині. Це щодо біт під імпакти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 10 часов назад, TaurosRMK сказал: До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Мілка - невбиваємі біти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 50 хвилин тому, #roofinspector сказав: Мілка - невбиваємі біти Ну подивимося 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня В 16.05.2025 в 00:12, delic сказал: окрім T40 і Т50... Интересно что ими крутить можно!? Где они нужны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 8 хвилин тому, DimaF сказав: Интересно что ими крутить можно!? Где они нужны? Шуруп 8х300 конструкційний TX40 Шуруп 10х320 конструкційний TX50 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 3 години тому, #roofinspector сказав: Мілка - невбиваємі біти Наверное у вас другие милоуки. Они не слизываются, да, но в импакте часто лопаются. У меня уже с 10 их лопнувших. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 14 часов назад, ЯД сказал: Наверное у вас другие милоуки. Они не слизываются, да, но в импакте часто лопаются. У меня уже с 10 их лопнувших. Милки везде одинаковые. Я на них ещё в Украине подсел плотно. Биты ломаются по тем же причинам, что и срываются головы у метизов - чрезмерное сопротивление при закручивании метиза. Решений тут два: А) предварительное просверливание Б) более "эластичные" биты которые как следствие, достаточно быстро слизываются. Под конкретную ситуацию нужно искать конкретное решение. А так, в неумелых руках и )(4й сломать можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15.05.2025 в 22:58, TaurosRMK сказав: Але можливо під час роботи імпактом стопорне кільце в бітотримачі "заскочить" і зафіксує біту. Перевірено, під час удару стопорне кільце фіксує біту. Але через те що ці біти мають чуть довший хвостовик, то фіксуються вони аж занадто добре, інколи важко зняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз