TaurosRMK Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16.05.2025 в 06:40, delic сказав: А, тю. Такого ж не має бути. Звісно біти бош тримаються в бітотримачі бош і так само біти мілуокі тримаються в бітотримачі мілуокі. Єдине виключення у мене це біта t50 від мілуокі. До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, TaurosRMK сказав: До речі, якщо порівнювати біти цих двох виробників, якийсь фаворит є чи і ті, і ті норм? Та як на мій не професійний погляд, то і ті і ті норм. Не знаю як ви, а я то все більше порівнюю ніж використовую Інструментальний фетіш. У бош наконечник більш мініатюрний. Шуруп на новій біті тримається дуже щільно і не випадає. У бош мені подобаються їх прогумовані бокси, вміст яких можно налаштовувати під себе. А у мілуокі як на мене ширше асортимент біт по довжині. Це щодо біт під імпакти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз