Музей Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 так... от зараз можу просто сказати - я ЩАСЛИВИЙ І ми за Вас дуже раді. Костя, так Ви красень! І Ваша дружина красуня. Кохання, оптимізму, добробуту і діточок! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Так Вы хотите, чтобы весь медовый месяц человек провел на форуме, рассказывая Вам где и как познакомился?:D Вообще модератору надо тему прикрыть на медовый месяц;) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Так Вы хотите, чтобы весь медовый месяц человек провел на форуме, рассказывая Вам где и как познакомился?:D Вообще модератору надо тему прикрыть на медовый месяц;) Чем больше рядом с тобой людей, которые за тебя искренне рады, тем ты счастливее. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Какие планы на ближайшее будущее? Жена уже освоилась в Вашем хозяйстве? Какие обязанности получила в связи с новым статусом? плани..та звичайні буденні...десь в теплі краї цього року не вийде поїхати..відпустки давно вже відгуляні (( звичайно освоїлася) обовязки..ну ж не буду я навантажувати дружину походами по дрова в ліс чи копкою буряка..хоча, при потребі, з цим вона справиться. А так хто має час - той і готує їсти/закупляється і т.д. (благо з цим проблем немає..що вона шо я голодними не залишимось )) ). І що не кажіть..хоч і раніше ми жили вже разом десь 8міс....але от життя після розпису..після шлюбу...трішки інше... Хоча так..зараз все метелики і романтика...буденність ще не настала )) Нобель, так где познакомились то? А то я все пропустила банально - Інтернет. Після того, як я розійшовся з попередньою дівчиною...подав оголошення в одній із груп в ВК (місцева група знайомств Тернополя). Була переписка десь з 20-ма дівчатами..реальна зустріч десь з 8-ма..більше 1-ї зустрічі - з 3-ма...ну і одна єдина..з якою і повязав своє життя 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Только хотела у Нобеля чернослив заказать:D Желаю, чтобы ощущение бабочек долго не покидало Ваш дом...наслаждайтесь друг другом...любви, терпения, долгих счастливых лет семейной жизни...Проздравляю !!!!!:rolleyes: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Только хотела у Нобеля чернослив заказать чорнослив є...залишилось доставити в ТЕрнопіль..десь з 15 жовтня буде на місці і буду розпродувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 чорнослив є...залишилось доставити в ТЕрнопіль..десь з 15 жовтня буде на місці і буду розпродувати от і добре...ближче до 15 жовтня нагадаю... щиро за Вас радію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 кохана людина поруч...і своє..красиве і рідне місто Добавлено через 1 минуту так..адже попереду ремонт квартири в дружини ))...а далі...можливо і нові проекти ) Замечательная фотография получилась на добрую память. Вы действительно красивая , гармоничная пара. Счастья , любви, исполнения желаний. Чисто по-женски скажу комплимент уже дружині : хороший вкус, приятно видеть невесту в свадебном платье, а не в банальном корсете ! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 банально - Інтернет. А я говорил... И Нобелю,и Белоснежке. Нонче на улице знакомится-моветон. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 1 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 ..хоч і раніше ми жили вже разом десь 8міс....а Не выдержала, напишу. Какого ты тогда эти месяцы нудел здесь? С такой девушкой радоваться счастью только, а не "все погано":fool: 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 1 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 Какого ты тогда эти месяцы нудел здесь? Счастье любит тишину. Боялся сглазить;) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Варю Ша Опубліковано: 9 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2016 Ну наконец-то!!! Мы за вас безумно рады!!! Счастья вам на многая лета!:rolleyes: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 9 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2016 Вот это да! Только увидел. Безумно рад за вас! Приятно, когда у хорошего человека заслуженно складывается все хорошо. И вдвойне приятно, что чудеса на свете таки бывают! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 13 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2016 АААА!!!! Такое событие на форуме пропустила))))) Нобель, очень очень рада за Вас!!!! Счастья Вам, взаимопонимания!!! Деточек здоровеньких!!! Вот что б на всех семейных фото вы были такими же счастливыми как на этих свадебных!!! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2016 зима...красиво...хоч і "дорого" зимою утримувати будинок ( Підключив таки нарешті інтернет 100мб (оптика вже давно по селі....) + Вай-Фай 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 як то кажуть..чим би дитина не бавилась, аби дітей не наробила Один з моїх саморобних інкубаторів 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Levchenko Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 а емкость для воды как ставите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 збоку від решітки є ціла полоса місця з алюмопрофілю зроблена..просто на фото не попало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 як то кажуть..чим би дитина не бавилась, аби дітей не наробила та робіть вже, робіть!!! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 та робіть вже, робіть!!! та вже як Бог дасть 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 та вже як Бог дасть На Бога надійся, але сам не плошай! (народна мудрість). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 та вже як Бог дасть Та в цьому питаннi все ж кращє самому 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Janeva Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 Безумно рада за Вас, товарищ Нобель! Захожу на форум редко, а тут вот такие новости - очень воодушевляет! Спасибо, что радуете и вдохновляете весь форум своими профессиональными (а я считаю Вас высококлассным хозяином) и жизненными успехами, так держать! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nuht2007 Опубліковано: 29 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2017 Нобель поздравляю!!! Боже, как же приятно смотреть Ваши фото, пол года не была на форуме, специально к Вам зашла и перечитала все с июля. Желаю Вашей семье прочного грунта под ногами, надежную крышу и мирного неба над головой)))) ну, и конечно деток побольше. Я тоже могу похвастаться, стала второй раз мамой, это так классно!!! Подарите жене и себе такое счастье;) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 - 5..все..по всьому врожаї.... от тобі і сільське господарство довбана україна, де ні доріг, ні інфраструктури, ні нормальної роботи..і навіть клімат *** зна який...ненавиджу:evil::evil::evil: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз