Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

334 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, vadimv сказал:

Ну це треба (не)реально любити плавати, щоб рік з моря не вилазити )

Для кардіо так. І тут раптом виявляється що таке плавання не буде сприяти поставлені меті 

До цієї хвилини ви навіть не знали про це.

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Для  особливо обдарованих 

Кардіо - це аеробний режим роботи м'язів тоді як анаеробний це не кардіо. 

Тобто швидке плавання не сприяє роботі серця, а повільне плавання на протязі тривалішого часу може навіть його послабити.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, karbo сказав:

Для  особливо обдарованих 

Кардіо - це аеробний режим роботи м'язів тоді як анаеробний це не кардіо. 

Тобто швидке плавання не сприяє роботі серця, а повільне плавання на протязі тривалішого часу може навіть його послабити.

На протязі - "на сквозняке"))).

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

27 минут назад, XL.pro сказал:

На протязі - "на сквозняке"))).

Абсолютна тупість мовознавців. Українська мова древніша за російську і тому це не суржик, не калька з кацапської, а вони нашу калькують.

Зрозуміло, що цим недолугим, теж хочеться їсти, отож розповсюджують всяку херню.

Англомовні молодці, вони не відмовляються ні від чого. Все своїм визнають і завойовують світ.

Якщо є такий вираз, він прижився, значить це частина української мови, як би цього не хотілося тупоголовим "мовознавцям"

"Часом в усному мовленні, у творах художньої літератури в значенні «протягом» вживають на протязі, в протягу (століть і т. ін.). «Це вже вдруге на протязі своєї тринадцятилітньої служби вона мусить через непорозуміння з попом міняти школу». (М. Коцюбинський.) «Тисячні естетичні правила поставали і щезали в протягу століть — для нас вони зовсім пропали і стали пустою формою; головне діло — життя». (І. Франко.) Цього в сучасній літературній мові уникають"

Я ж говорю що це тупоголові сучасні філологи.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, karbo сказав:

Абсолютна тупість мовознавців. Українська мова древніша за російську і тому це не суржик, не калька з кацапської, а вони нашу калькують.

Зрозуміло, що цим недолугим, теж хочеться їсти, отож розповсюджують всяку херню.

Англомовні молодці, вони не відмовляються ні від чого. Все своїм визнають і завойовують світ.

Якщо є такий вираз, він прижився, значить це частина української мови, як би цього не хотілося тупоголовим "мовознавцям"

Протягом - "на протяжении". 

"Тупоголові мовознавці" так навчали в школі 25 років тому.

Прочитавши останні пости, в будь якому питанні існують тільки дві думки: ваша і неправильна))).

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

Протягом - "на протяжении". 

"Тупоголові мовознавці" так навчали в школі 25 років тому.

Прочитавши останні пости, в будь якому питанні існують тільки дві думки: ваша і неправильна))).

Хоча поцікався коли Коцюбинський, Франко, Кобилянська писали 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, karbo сказав:

Безумовно, все індивідуально. Але говорити що повільний біг шкодить здоров'ю це трошки ну не зовсім те.

Ще додам стосовно бігу. Навіть у повільному темпі це все одно в рази прискорене серцебиття, кровоток і дихання. Але то квіточки. Ягодки в тому, що біг - це по суті серія стрибків, тобто ударне навантаження на суглоби (в основному колінні). Саме тому бігуни бігають по піску, грунту, гумових доріжках, в гумових кросівках etc. Щоб зменшити силу ударів (замість того, щоб зовсім від них відмовитися). Я це по собі теж відчуваю (при тому, що не маю надмірної ваги), що після пробіжки колінні суглоби за це зовсім не дякують.

Коротше, підсумовучи: біг - це ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ режим експлуатації організму, який короткочасно виправданий у екстрених умовах. Зловживати ним не варто.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще додам стосовно бігу. Навіть у повільному темпі це все одно в рази прискорене серцебиття, кровоток і дихання. Але то квіточки. Ягодки в тому, що біг - це по суті серія стрибків, тобто ударне навантаження на суглоби (в основному колінні). Саме тому бігуни бігають по піску, грунту, гумових доріжках, в гумових кросівках etc. Щоб зменшити силу ударів (замість того, щоб зовсім від них відмовитися). Я це по собі теж відчуваю (при тому, що не маю надмірної ваги), що після пробіжки колінні суглоби за це зовсім не дякують.

Коротще, підсумовучи: біг - це ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ режим експлуатації організму, який короткочасно виправданий у екстрених умовах. Зловживати ним не варто.

Лежу вже шостий десяток на дивані. І це таки харашо:)) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Лежу вже шостий десяток на дивані. І це таки харашо:)) 

На теплому пісочку ще краще ) Ніде так кайфово не спиться, як на пляжі під пальмою ))

IMG_9699.JPG

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, vadimv сказал:

Коротще, підсумовучи: біг - це ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ режим експлуатації організму, який короткочасно виправданий у екстрених умовах. Зловживати ним не варто.

+100

Бег нафиг не нужен, особенно в возрасте.

есть куча способов поддерживать физическую форму.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

На теплому пісочку ще краще ) Ніде так кайфово не спиться, як на пляжі під пальмою ))

Жарко сильно на пісочку. А я жару так само ненавиджу, як і холод. Взагалі нема у світі совєршенства. А жалко:)

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Жарко сильно на пісочку.

Нє, ну десь в Сахарі може і жарко. А на березі океану зовсім не жарко. Комфортні +25-27. І сонце не пече, бо легка хмарність.

IMG_9673.JPG

Посилання на коментар

6 часов назад, vadimv сказал:

Коротше, підсумовучи: біг - це ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ режим експлуатації організму, який короткочасно виправданий у екстрених умовах. Зловживати ним не варто.

Твої пізнання в галузі фізичної культури та спорту мене просто вражають))))

Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Твої пізнання в галузі фізичної культури та спорту мене просто вражають))))

Дуже аргументована відповідь, ну просто дуже...

Посилання на коментар

Можна почистити, а можна залишити  як підтвердження необхідності фахової допомоги при заняттях фізичною культурою.

Плюс в карму міському проживанню - там зали з підготовленими тренерами.

Забудовники дрімучі в цій сфері 

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, delic сказав:

Мабуть вже можна тему і почистити.

Лишилося визначитися, від кого.

Посилання на коментар

10 годин тому, ozor сказав:

Лишилося визначитися, від кого.

Звісно від того, хто закликає користуватися логікою і здоровим глуздом замість споживати лапшу від бариг, яким потрібно втюхати як не консервну банку з американської помийки, так хоча б абонемент в тренажерку і пару кросівок...

Посилання на коментар

21.11.2024 в 10:03, vadimv сказав:

Нє, ну десь в Сахарі може і жарко. А на березі океану зовсім не жарко. Комфортні +25-27. І сонце не пече, бо легка хмарність.

IMG_9673.JPG

цікаво буде почути звіт після пари років постійного проживання в тій халупі

• Хаха 2
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

цікаво буде почути звіт після пари років постійного проживання в тій халупі

Як буде такий досвід - обов'язково напишу.

Поки що можу відзвітувати, що після року проживання тут ностальгії за снігом чи бєрьозками не з'явилося )

Ну і на 75 сторінці я вже викладав фотку саме будинку (а не будки дайверів), в якому ми жили ))

image.png.7b62f1aa29bda719fba31133db6cdf2f.png

Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

і на 75 сторінці я вже викладав фотку саме будинку (а не будки дайверів), в якому ми жили

Це надзвичайно важливо всім знати де такі величні персонажі жили))) і саме тому вкрай важливо кожен день це озвучувати і бажано по декілька разів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, karbo сказав:

Це надзвичайно важливо всім знати де такі величні персонажі жили))) і саме тому вкрай важливо кожен день це озвучувати і бажано по декілька разів.

Цитата

Тайни соціальних мереж

Мало кому відомий такий факт. Коли ви постите фотку, на якій ви і, допустім, Мальдіви, то реакція вашої аудиторії розподіляється так:

1,0% - О! Класс! Гарного відпочинку!

0,5% - О! Я там теж був

98,5% - щоб ти падло сдох з своїми мальдівами...

(с)

Посилання на коментар

50 минут назад, vadimv сказал:

В мене інший, найбільш точний варіант - понти))) 

Пригадую армійську приказку- хохол без лічки как та бєз затичкі)))

Зараз це саме стосуєтьсся понтів. Пригадую як одного зустрів тут і він почав розказувати яку він хату будує в Україні. В якому крутому місці який він крутий)))

Це місце ти повинен знати, воно називається дем'янів лаз.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, karbo сказав:

В мене інший, найбільш точний варіант - понти))) 

Нє, просто в цій темі вибудована хибна парадігма або будинок, або квартира. Інших варіантів ніби і не існує. А вони ж існують (я прямо зараз це бачу з вікна).

20 хвилин тому, karbo сказав:

Зараз це саме стосуєтьсся понтів. Пригадую як одного зустрів тут і він почав розказувати яку він хату будує в Україні. В якому крутому місці який він крутий)))

Це місце ти повинен знати, воно називається дем'янів лаз.

Ну там дійсно багато понтуватих хат набудовано. Якось проїзжали там на машині. Але найбільш понтовим місцем я б назвав Нижню Апшу на Закарпатті. Там за кордоном в Румунії є село-близнюк цієї апші (теж якось проїзжали). Ото де дійсно понти в циганському стилі - з блискучими воротами, мармуровими левами, фонтанами, колонами, балконами і сходами, 3-4-поверховими палацами з позолоченою бляхою замість даху. )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...