Йердна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 26 минут назад, lastandr сказал: Мастерок по-перше, ставить удешки не на арматурки, а на спецшурупи с 6-ти граною голівкою Так, я бачив. Але він це сверлить в бетону основу. А в мене більш крихка основа, тому там як по мені тільки арматура на глибину см 15. п.Василь майстер своєї справи, ще й виноградар потужний! 🙂 Щось мені здається по шнурці з густим бетоном така собі історія... Точно не для новачків, як затягувати правилом без твердої основи??- ям нароблю з горбами, як в Сахарі бархани))) Змінено 4 години тому користувачем Йердна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, lastandr сказав: Не треба давати поганих порад... Ну, потріщить стяжка не там де авто і шо далі? Яка конкретно потрішить , де нема навантаження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, lastandr сказав: Не треба давати поганих порад... Ну, потріщить стяжка не там де авто і шо далі? Яка конкретно потрішить , де нема навантаження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 години тому, Йердна сказав: Панове, час підтискає! 1. Перше і саме головне. Без досвіду заводський бетон ви заманаєтесь рівняти. Там потрібно діяти швидко та злагоджено. Потрібні люди , самостійно ви однозначно накосячите. Це бетон , це не стяжка , його потрібно вміти рівняти. ІМХО. Якщо самостійно , краще вручну мішалкою. 2. Сітка. Сітка використовується в стяжці і використовується для запобігання усадкових тріщин вона нічого не армує , це не арматура. В бетоні вона в принципі не потрібна. Якщо все таки сітка , то 50х50х3мм , в крайньому разі 70х70мм. У верхній 3-4см частині бетону , хоч буде виконувати свою функцію. 3. Маяки. Вирівняйте основу , бажано ущільнити хоча 5-6 років лежання теж робить свою справу. Пройтись хоча б ручним ущільнювачем , щоб коли ви ходите воно під ногами не просідало. Далі стелите плівку. Потім знаходите бруківку (фЕВ) 200х100х40мм. і пластикові підставки під арматуру. Ставите на плівку одну таку плитку , на неї підставку , на підставку УД-27. Зайву висоту підставки зрізати. Якщо десь прогавили висоту , то для більш точного позіционування між підставкою та плиткою можна вкладати еврорубрероїд він має 1-1,5мм товщини , зручно. Якщо УД-27 повнорозмірна та з нормальної залізяки 0,55мм то можна через 1м. 9 годин тому, Йердна сказав: Краще брати 5-20, чим 20-40, чи не так? Ніяких 20/40мм ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Лити буду вдвох з сином. Буде міксер, мішалка не варіант. 3 минуты назад, andrey_ka сказал: Ніяких 20/40мм ! + Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Йердна сказав: Лити буду вдвох з сином. Буде міксер, мішалка не варіант. Тоді лити одним суцільним шаром. Тобто , ніяких спочатку пів-гаража 5см , а потім зверху ще 5см. Товщина має бути одразу і вся інакше ви не зможте його нормально розрівняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Так і планувалась заливка за раз) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 хвилин тому, Йердна сказав: Так і планувалась заливка за раз) Ви , мабуть , не зрозуміли про що я. Я про процес , а ви про результат. От приїде міксер , вивалить вам бетон весь одразу і ви банально не встигните дати йому раду. А треба поступово , нанесли полосу (від стіни до стіни) розрівняли , і.т.д... А міксер в цей час повинен чекати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Йердна Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому Нє-нє, ніяких вивалить, це не фундамент лити))) Буду це питання оговорювати при замовленні. Питав, скільки лоток подачи в довжину, каже до 3,5 метра_0,5 метра виступ даху. А довжина стяжки 6,3 м...((( Треба буде активно лопатою працювати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз