InSAn Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, grindcoretm сказал: Aquaviva plus 6 СОР взимку значно менше обіцяного 6.2 (думаю, що при -20С - не більше 1.2). Тому брати буде більше. Закладайте як мінімум 4кВт на годину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grindcoretm Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, InSAn сказал: СОР взимку значно менше обіцяного 6.2 (думаю, що при -20С - не більше 1.2). Тому брати буде більше. Закладайте як мінімум 4кВт на годину. Тільки за останні 4 роки я не бачив більше -10 у Дніпропетровській обл. І навіть якщо вона була то це у ночі і загально мабуть не більше 10 днів + від сонця не планую постійно топити від ТН. Моя суть питання чи є сенс для мене 380в інвертора, чи правильно перебирати електро щит під інвертор однофазний. Десь пише що не рекомендується десь пишуть що можна. Тому питаю може хто має у цьому досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 хвилин тому, grindcoretm сказав: Моя суть питання чи є сенс для мене 380в інвертора А яка у вас виділена потужність? Зазвичай розглядають або 3 однофазних або 1 трифазний. Однофазний інвертор на три фази потребуватиме виділеної потужності і перекомутації в щитку. Я б таке робив лише у випадку наявності газу в будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 минут назад, grindcoretm сказал: Тому питаю може хто має у цьому досвід. У меня 3 фазы и 3-х фазный инвертор, и никакого головняка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, DimaF сказав: У меня 3 фазы и 3-х фазный инвертор, и никакого головняка. Тут питання сховане глибше, так як автор зазначив, що в нього погана мережа і необхідний стабілізатор. І тут вже треба брати до уваги купівлю одного стаба чи трьох (або ж трифазного), бо вони теж вартують не мало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grindcoretm Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 минут назад, МакДо сказал: А яка у вас виділена потужність? Зазвичай розглядають або 3 однофазних або 1 трифазний. Однофазний інвертор на три фази потребуватиме виділеної потужності і перекомутації в щитку. Я б таке робив лише у випадку наявності газу в будинку. 15квт. Мені радять один інвертор однофазний тому що у мережі проблеми з напругою. Або як альтернативу на всі сто фази ставити стабілізатори. Газу немає. 20 минут назад, DimaF сказал: У меня 3 фазы и 3-х фазный инвертор, и никакого головняка Як у вас за напругою? Чи є стабілізатор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, МакДо сказал: Тут питання сховане глибше, так як автор зазначив, що в нього погана мережа і необхідний стабілізатор. І тут вже треба брати до уваги купівлю одного стаба чи трьох (або ж трифазного), бо вони теж вартують не мало Мережа зараз у всіх мабуть погана, но купівля 3ф. інвертора не потребуе перебирки щитка. Про стаби и так зрозумило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, grindcoretm сказал: Як у вас за напругою? Чи є стабілізатор? З напругой як у всіх - погано, стабів нема, але якіхось проблем теж нема. Періодично інвертор відлючается від мережи, бо йому щось не подобаеться у входящей напруге, але поки не критично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, grindcoretm сказав: 15квт. Мені радять один інвертор однофазний тому що у мережі проблеми з напругою Тобто з однієї фази ви зможете витягти 5кВт. Беручи 1ф інвертор на 10-12кВт ви не зможете на всі гроші заряджати АКБ. То буде максимум 4,5кВт якщо в будинку працюють ТВ та холодильник. Якщо дивитися з цього боку, то більше б підійшов інвертор 6кВт. Але якщо ви хочете повноцінну СЕС, що може задовольнити ваш будинок - дивіться в сторону трифазних. Але пам'ятайте про стабілізатори і не дай бо вам знадобиться підключити генератор. Бо він має бути 3фазним, або ж купувати окремий БЖ для заряду від 1ф генератора батарейку на пряму. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз