outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня А як там здоровля батарей? Уже за 200 циклів перевалило? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 10 годин тому, standov сказав: під дощем сонце монтують? Опитні рєбята Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 минуту назад, yur43 сказал: під дощем сонце монтують? Опитні рєбята Ну типу варіантів не було) до мене приїхали бо інша людина якій мав ьути монтаж кудись поїхала. Або так або ще пару місяців чекати, прошені дуже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 4 часа назад, outdoor24 сказал: А як там здоровля батарей? Уже за 200 циклів перевалило? Solar assistant показує soh 99, але він показує на всю збірку (4 батареї) а в батарей циклів 113/113/175/226 бо ставив не одночасно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 51 хвилину тому, standov сказав: а в батарей циклів 113/113/175/226 питав, бо думав що за 200 вже середнє значення перевалило, то цікаво чи працює теорія, що кожні 100 циклів -1%. у мене теж soh 99 на збірці з 2-х зі 181 і 189 циклами. скоро сам перевірю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 27 минут назад, outdoor24 сказал: що кожні 100 циклів -1% чисто теоретично в останніх (с) вони писали наче як 3к до 80%, тож мабуть має бути 150 - 1% ) ну чисто математично Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 12 минут назад, standov сказал: тож мабуть має бути 150 - 1% Надто багато перемінних параметрів, щоб закон вивести. У мене, на приклад, 162 цикла і 100% SOH. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 минуту назад, yurriy сказал: Надто багато перемінних параметрів, щоб закон вивести. У мене, на приклад, 162 цикла і 100% SOH. безумовно, я так зрозумів що була думка що батарея рахує досить тупо по циклам, але мабуть це не так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 минуту назад, standov сказал: безумовно, я так зрозумів що була думка що батарея рахує досить тупо по циклам, але мабуть це не так. На мою думку вимірювання внутрішнього опору є основним критерієм оцінки здоров'я комірок. А тут непочате поле для розробників BMS. У кожного своє розуміння як його оцінювати . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 минуту назад, yurriy сказал: На мою думку вимірювання внутрішнього опору є основним критерієм оцінки здоров'я комірок. А тут непочате поле для розробників BMS. У кожного своє розуміння як його оцінювати . мені здається це занадто складно, заради такого прикладного функціоналу який ні на що не впливає. Я би робив алгоритмічно, де замішані цикли, середня температура та середня глибина розряду, ну може ще середній струм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 травня Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня Цікава історія. Панелі по паспорту мають струм 18.2А short circuit (17.2 mpp), при цьому сьогодні SA вже як мінімум побачив пік 19.2 (з просадкою напруги), тобто, на київщині, автоматику в колі DC треба завжди розраховувати з запасом на крок *мінімум* 10 панелей 550Вт вже сьогодні показали пік 5.13Квт (на вулиці не жарко і сонце то виходить то ховається, ідеальні умови) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз