standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 21 минуту назад, BAV_Lug сказал: Хз. Мені заливали 60 см (три ряди) все норм було. Думаю і метр теж вийшло би. Але звісно важко контролювати на такий висоті наскільки бетон заповнив всі пустоти. справа не в заповненні а в вазі, в мене на цій стінці в торцях дошку вигнуло пузом по центру вагою бетона, тут коли планували що робити то в одну заливку в класичну опалубку з дерева, вона мала бути 4см товщиною, що виходило захмарно по кількості дерева (яке коштувало як крило літака так ще і незрозуміло що з ним робити після), як рахували в 2 заливки (щоб опалубка 2см) то виходило багато по монтажу та викликанню насоса, двох міксерів і тп, то зупинилися на арендованих щитах, які можуть витримати геометрію під вагою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 13 хвилин тому, standov сказав: справа не в заповненні а в вазі, в мене на цій стінці в торцях дошку вигнуло пузом по центру вагою бетона, тут коли планували що робити то в одну заливку в класичну опалубку з дерева, вона мала бути 4см товщиною, що виходило захмарно по кількості дерева (яке коштувало як крило літака так ще і незрозуміло що з ним робити після), як рахували в 2 заливки (щоб опалубка 2см) то виходило багато по монтажу та викликанню насоса, двох міксерів і тп, то зупинилися на арендованих щитах, які можуть витримати геометрію під вагою. На сколько я понял, @BAV_Lug говорил про такие Прихований текст t-b-k.com.ua/ua/bloki/opalubochniy-blok/5271-blok-opalubki-zolotoy-mandarin-510200235.html Их не разопрет и красивая наружка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 48 минут назад, ЯД сказал: На сколько я понял, @BAV_Lug говорил про такие а ну такі варіант, але питання що на 25 квадратів їх виходить треба біля 300 штук, що вже 30к, а ще нічого не заливали. Наружка мені не цікава бо мені не підходить ніяким боком, але в цілому один з варіантів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня (змінено) Нарешті фініш з бетонними роботами по "альтанці". Як жеж я залюбився з тим, 3 етапи заливки, якась астрономічна вартість, якісь терміни просрані просто вже в рази. Якось став забувати як то в будівництві відбувається. В такі моменти завжди думаю про то на скільки мені пощастило з виконробом на будинку. Але наче як найскладніший етап завершено, далі лише кашлять грошима але все +- зрозуміло. по конструкці - мелкозаглиблена лента, підпорна стінка 1м та плита на том всьому. Під плитою 30мм еппс. Тепер та тому всьому буде собиратися "каркасна" конструкція та мій улюблений габіон. Змінено 23 червня користувачем standov 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 липня Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня Повний місяць, достатньо-сонячний, від 5.5k поля сгенеровано за місяць 609квтг, з мережі добрав десь 500, з яких 180 то машина. ЗТ немає, PV працює лиге на первій фазі з підключенням на надлишки другої фази, вночі працює перша фаза від АКБ. Для мого домогосподарства, без підключення ЗТ поточна потужність мабуть десь біля оптимуму, з тз кап-затрат/профіт. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: учора в 10:26 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:26 9 років тому, якесь інше життя 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз