standov Опубліковано: В середу в 10:36 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 10:36 21 минуту назад, BAV_Lug сказал: Хз. Мені заливали 60 см (три ряди) все норм було. Думаю і метр теж вийшло би. Але звісно важко контролювати на такий висоті наскільки бетон заповнив всі пустоти. справа не в заповненні а в вазі, в мене на цій стінці в торцях дошку вигнуло пузом по центру вагою бетона, тут коли планували що робити то в одну заливку в класичну опалубку з дерева, вона мала бути 4см товщиною, що виходило захмарно по кількості дерева (яке коштувало як крило літака так ще і незрозуміло що з ним робити після), як рахували в 2 заливки (щоб опалубка 2см) то виходило багато по монтажу та викликанню насоса, двох міксерів і тп, то зупинилися на арендованих щитах, які можуть витримати геометрію під вагою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В середу в 10:50 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:50 13 хвилин тому, standov сказав: справа не в заповненні а в вазі, в мене на цій стінці в торцях дошку вигнуло пузом по центру вагою бетона, тут коли планували що робити то в одну заливку в класичну опалубку з дерева, вона мала бути 4см товщиною, що виходило захмарно по кількості дерева (яке коштувало як крило літака так ще і незрозуміло що з ним робити після), як рахували в 2 заливки (щоб опалубка 2см) то виходило багато по монтажу та викликанню насоса, двох міксерів і тп, то зупинилися на арендованих щитах, які можуть витримати геометрію під вагою. На сколько я понял, @BAV_Lug говорил про такие Прихований текст t-b-k.com.ua/ua/bloki/opalubochniy-blok/5271-blok-opalubki-zolotoy-mandarin-510200235.html Их не разопрет и красивая наружка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В середу в 11:41 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 11:41 48 минут назад, ЯД сказал: На сколько я понял, @BAV_Lug говорил про такие а ну такі варіант, але питання що на 25 квадратів їх виходить треба біля 300 штук, що вже 30к, а ще нічого не заливали. Наружка мені не цікава бо мені не підходить ніяким боком, але в цілому один з варіантів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз