Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Шалені соуси Tarraba з гіркого перцю та ягід

Котяра

Рекомендовані повідомлення

Теж замовлення зробив)) спробую у дома з шашликом))

 

Дякую!:beer:

Відправлю у вівторок - Базиліо та Базиліо Цитрин закінчився. Сьогодні-завтра будемо готувати другу невеличку партію.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую!:beer:

Відправлю у вівторок - Базиліо та Базиліо Цитрин закінчився. Сьогодні-завтра будемо готувати другу невеличку партію.

 

Чекатиму:beer:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зробив замовлення на сайті, чекаю на реквізити.

 

Дякую! У вівторок відправлю.

 

По питанню "звідки рецепти" - все придумано до нас;)

Ферментований соус з гострого перцю придумав Эдмунд Макайленни (соус Табаско). Хоча ферментація відома людству тисячі років:)

Аджику придумали народи Кавказу.

Рецептів ягідних соусів в інеті вагон та причеп:D

 

Я адаптував якісь базові рецепти під свій смак і маю надію, що наші смаки співпадуть!:beer:

 

Як я працюю?

Беру маленьку каструльку и готую пробний варіант. Смакуємо його за вечерею і думаю, як зробити смак ще гарнішим.

Буває беру, наприклад, персик і один вид гострого перцю і лювлю аромати - цей гарний, а цей дастіш фантастіш!

Буває приготую каструльку соуса, спробую і гур-гур на утилізацію:D З соусом "Персик Ха" так і було, поки не знайшов ту композицію, яке наразі є в склянці! І то, його тре ще удосконалити:) Ще й у підвалі маю три десятка закаток з варіаціями сливого соусу, який "ну такоє":D

Таким чином, я пропоную тільки ті соуси та смаколики, до яких в мене на 99% не має сумнівів!:beer:

 

Також, дякую людям, які пишуть відгуки і вказують на якісь недоліки! Це стимулює думати, шукати та готувати соуси ще шаленішими!:friends:

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Добрый день. А когда ждать Базиліо Цитрин, 250 мл? Спасибо.

 

Доброго и Вам!

 

Или через пару недель или в следующем году.:pardon:

Просто базилик садили для себя и грядка небольшая. На выходных срезали базилик на соус, который уже закончился. А еще и себе на зиму не закрывали.

Обычного Базиліо на сегодня осталось 9 баночек.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зробила замовлення на сайті. Ще дуже чекаємо аджику!

 

Дякую! Відправлю у вівторок!

 

Аджики будуть у середині вересня!

Також буде ще один, на мою думку, цікавий гострий продукт!:DЖ-)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я посилочку в понеділок заберу, теж мяском себе побалувати треба буде. Прохання - про нові товари пишіть будь-ласка у темі :), щоб не пропустити

P.S. такоч чекаю на аджику

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну що сказати... я такого ще не смакував... смак неповнторний. Спробували вишню часникову і базиліо... цікаво що ніхто не відзначив аромату соусів -навіть якщо ти ситий, то з таким соусом будеш хотіти їсти. Дуже дякую, чекатиму на новинки, і буду ще замовляти обовязково...
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Что у вас есть в наличии и какие поступления планируются в ближайшие дни?

 

Доброго!

Актуальное наличие и планируемые новинки всегда на сайте;) TARRABA

 

В наличии в разном количестве:

Базіліо (очень мало - несколько штук)

Вишня часникова

Агрус рум'яний

Йошта часникова

Персик Ха

Маримікс (мало)

 

Ферментированные соусы три вида будут с понедельника.

Также в ближайшую неделю-две будет сушеный молотый перец пока двух сортов Petenero и Aji Cito. Определяюсь с тарой для них:rolleyes:

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А ви куштували джем з хабанеро?Ж-)

 

Без усіляких інших добавок!!!

Тільки перець Хабанеро, цукор, лимон, винний оцет, морська сіль, часник, трохи цибуліі та бад'ян!

 

Я вчора куштував! Вчора з сиром, сьогодні с макарошками! Сам придумав, сам приготував, сам і поласував!:D

Пекельна кисло-солодка насолода для справжніх поціновувачив гострого!:beer:

 

Всього 23 баночки!

Об'єм 250 мл.

Ціна 90 грн.

 

P. S. Дуже економний смаколик! Половинка чайної ложки запалять вашу страву! Ой запааааалять:D

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Посылку получили. Соус персиковый и маринованные перцы уже попробовали. Огонь! Супер! Очень понравились!!! Константин, спасибо!
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На сайті Замовлення №40

Всього 23 баночки!

Об'єм 250 мл.

Ціна 90 грн.

1 штучку будь-ласка

Вчора з сиром

Це як? :)

 

Доречі - сливки чи аджіки ще нема?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Це як? :)

Доречі - сливки чи аджіки ще нема?

 

Ріжемо сир, потім сверху ложкою трохи джему и ням-ням!:beer:

Спочатку відчуваєшь характерний смак хабанеро, потім змішуються смаки сиру та джему, і потім у роті стає гаряче, а на обличчі з'являється посмішка:D

Жири сиру трохи збивають вогонь хабанеро але все одне гаряче!;)

 

Сливку наступного тижня планую.

Аджики - кінець вересня.

 

Замовлення відправлю у вівторок! Хабанеро Джем буде без етикетки, бо це був експромт. Дякую!

Змінено користувачем Котяра
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ферментовані соуси Tarraba вже в продажу!

Різні сорти перцю!

Різні смаки!

Різна механіка розподілу капсаіцинового божевілля у роті!Ж-)

 

Фішка ферментованих соусів Tarraba - вони максимально насичені усіма вітамінами, мінералами, амінокислотами та капсаіцином!

Чому?

Тому, що наша технологія виробництва, дозволяє переробляти перці зі шкуркой та насінням, максимально зберігаючи всі поживні речовини!

Тай ще в процессі ферментації майбутній соус набирає додаткових вітамінів та корисних речовин! Отакої!:beer:

 

Наразі в наявності три види соусів:

1) Ja-Ha (Ха-Ха) - 60% перцю Jalapeno та 30% перцю Habanero. Такий собі Habanero Light! Помірна гострота, гарний аромат перцю!

Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 75 грн.

 

2) Habanero - моносоус з перців Habanero Red, Habanero Orange та Habanero Large Brown! Перше, що ви почуєте, це вибух лави!:Yahoo!: Наче вулкан Попокате́петль дав жару у вашому роті!:D Потім горяче потроху стане теплим і видкриється смак!

Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 90 грн.

 

3) Aju Umba - моносоус з перців Aji Umba та Aji Umba Red, які виросли в передмісті Дніпра, має аромат з нотами тропічних фруктів!

Перші секунди ви відчуєте смак! Далі...О! Далі духи Суринамських лісів, звідки ці перці прибули до України, почнуть шалений капсаіциновий танець гоцаючи по ньобі, гортані та стравоходу! Шалені відчуття!

Спробуйте!

Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 90 грн.

 

Замовляйте вже сьогодні на Tarraba

і ваше життя стане більш гарячим та шаленим!

 

Далі буде...

IMG_4635.thumb.jpg.bc227357c272321063e32e4b334a5d72.jpg

20180904_103640.thumb.jpg.8b234123e3101cdeac33b906e047c4af.jpg

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хочу сказати декілька слів про новинку - джем з хабанейро. Спробував цей експерементальний соус - як завжди на висоті. Смак джему на гострота перцю дають неповнорне відчуття. спробував його у бутербродах, на тостах.. навіть діти просять помастити трошки :). Тому тепер за соуси іде війна :). Сподіваюся що він увійде у "серію" на наступний рік.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

! Далі духи Суринамських лісів, звідки ці перці прибули до України, почнуть шалений капсаіциновий танець гоцаючи по ньобі, гортані та стравоходу!

Какое описание мощное:beer:

Удачных продаж!!!

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 4 тижні потому...

Здоровеньки були, шановні!:beer:

 

Є у нас трохи новин!

У середу та четвер зібрав черновий варіант коптильні! В п'ятницю перчик чілі вже коптився на вільховій щепі.

Сьгодні, саме після цього поста, буду чаклувати пасту з копченого перцю!

Як на мене, виходить яскравий продукт з шаленим копченим ароматом!

 

Гарно буде в маринадах для м'яса чи для тушкування! Чудово, як трохи додати до першого! Смачненько зі сметанкою тай до вареників чи пельменів! Любите кетчуп - ложка пасти з копченого перцю зробить з банального кетчупа соус BBQ! Як робите свої власні соуси - теж буде у нагоді!

У продажу вже наступного тижня!

 

Також вже готові:

- Кавказ - аджика с червоного гострого перцю (без томатів, моркви, яблук та іншого);

- Мангал - соус з запеченого на мангалі червоного гострого перцю;

- Зелений Гай - аджика з зеленого гострого перцю та зелені;

- Джем Чілі - кисло-солодкий джем з червоного гострого перцю.

По останнім двом чекаю на етикетки.

 

Наступного тижня планую:

- джеми с Habanero та Aju Umba;

- джем чілі з імбиром;

- Pepas - паста с одного сорту гострого перцю та солі.

 

Далі буде...

 

P. S. Оце подумав - тре купити сала та намастити його сіллю з пастою з копченого перцю! Це повинно бути бомбезно!:DЖ-)

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

И фото, фото сюди!!!!

 

:D та надо аж у город їхать за салом. Хоча...заради сала...:rolleyes::lol:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...
Доброго дня. На сайті зробив замовлення №53, але доставка тільки НП. Чи можна відправити Делівері?
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня. На сайті зробив замовлення №53, але доставка тільки НП. Чи можна відправити Делівері?

 

Дякую! Делівері теж відправляю.

 

Усі новинки вже доступні для замовлення на сайті TARRABA

Єдине - етикетки будуть сьогодні-завтра, відправка - з п'ятниці!

 

Наступного тижня планується

1) зробити реальні фото товару на сайті;

2) один чи два соуси з манго;

3) джем з манго. Це десертний джем без перцю. Шалена солодка насолода!

 

P. S. На ФБ викладав інфо, а тут забув!:rolleyes: С манго робив ще й мармелад! Натурпродукт: цукор, пюре манго, глюкозний сироп, пектин, лимона кислота. Може теж буде в продажу!:beer:

20181023_112115.thumb.jpg.3444b5d08493ff9b2743e0fddd9edb4f.jpg

Змінено користувачем Котяра
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...