voglya Опубліковано: 7 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2025 А мені завжди жабки були симпатичні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 липня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2025 2 години тому, voglya сказав: А мені завжди жабки були симпатичні! Саме так, жабки! ) бо жаба то щось не дуже, ото як жіночка і баба. )) Наші предки теж приписували Жабі якийсь містичний сенс. Слід зауважити, що християни сприймали цю істоту зовсім інакше — жадібність, скупість, заздрість. Водночас у слов'янських казках жаба — це зародження чогось прекрасного, нового; переродження через спокутування гріха. А так як на славʼянському календарі зараз 7533 рік то йому віри таки більше! ……………………………………………………Вітаю всіх Іванів, Івановичів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Настала чергова операція Ліквідація. Бо знову моя калюжа перенасичена рибою, а цо занадто то не здраво ні їм, ні воді. до речі, пару слів за оздоблення: камінь 1 привіз з Ялти, камінь 2 взяв на горі біля Судакської фортеці, камінь 3 привіз з Одещини, а камні 4 з Білого моря Туреччини. Відкачав воду скільки міг і заліз відловлювати та сортувати рибку По розмірам і корисності Тікають хто куди може і залазять туди де ти їх не бачиш. Отаких у діжку на розплод власний гібрид ) а це старожил, гуру водоймочки і місцевий «жеребець» ) Як упіймаю на вудку то піде на сковорідку ) А отаких нафіг з поля Знову як і у минулий раз півтора відра назбирав і відніс до місцевої водойми. Хай ростуть і радують місцевих рибалок. А цих завтра обовʼязково повернемо додому Ось тільки води наберу і ву-а-ля, але зачекаю поки нагріється до навколишньої температури бо не хочу аби рибки пневмонійку заробили Пройде певний час аби риби і рослини пережили той стрес, що я їм завдав і ожили, все буде ок. Цілий день витратив на чистку, але воно того варте. Що хочу сказати, не вірте байкам за комарів, їх у мене не більше ніж у сусідів, не слухайте за небезпеку для дітей, за майже 25 років жодна дитина ні моя ні чужа туди не впала, а відтягти неможливо. ) От у каркасному басейні висотою 1 метр!!! хрещеник заліз і шубовсьнув, ледве не втопився! І як я не люблю квіти, але свою калюжу ні на яку клумбу не проміняю. Після жаркого розпеченого асфальту мегаполісу то такий релакс, що не передати словами. Змінено 2 години тому користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз