AndryG Опубліковано: 26 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2024 2 години тому, Dendnepr сказав: В мене якась вітерок 2 Проста, що двері. 6 піддонів . Відро яблук чи томатів влазе. Зараз абрикос сушимо Єдине, що не вистачає - таймеру И чтобы при пропадании питания запоминала наработку и сколько осталось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2025 (змінено) 12.01.2024 в 00:03, Simpapula сказав: 11.01.2024 в 22:20, normal сказав: Колись тут говорили про хлібопічки, так ось: для хліба вона нафіг непотрібна А чи пробували робити білий хліб зі шматочками твердого сиру? Як на мене, це дуже смачно. @Simpapula, дякую, спробували, вийшло смачно. Змінено 30 січня 2025 користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В четвер в 13:15 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:15 Ллє крижаний дощик, пішов на город смикнути петрушки до сніданку а от кріп не такий стійкий, вмер бідолаха. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому А моя петрушка сидит в теплиці плівковій і додатково вкрита агроволокно. Але напередодні були дощі одночасно з мінусом, в ще напередодні море снігу. То навколо теплиці "крижано-сніжній" полон, і щоб добратись до петрушки, треба пошкодити плівку. Та і не факт що вона там вижила, бо морози мінус 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 3 часа назад, Nic-олаевна сказал: А моя петрушка сидит в теплиці плівковій і додатково вкрита агроволокно. Але напередодні були дощі одночасно з мінусом, в ще напередодні море снігу. То навколо теплиці "крижано-сніжній" полон, і щоб добратись до петрушки, треба пошкодити плівку. Та і не факт що вона там вижила, бо морози мінус 15 А як там ваш екзотичний овощ? чи я пропустила? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 7 часов назад, voglya сказал: А як там ваш екзотичний овощ? чи я пропустила? Якщо ви про Пепіно, то на 3-х рослинах виросло 8 плодів. 2 з них достигли в середині жовтня, але уже не на рослині в в будинку. А 6 так і залишились зелені і просто згнили. Висновок - рослина не нашого клімату. Їй не вистачило тепла літом і довжини літнього періоду. А на смак була доволі цікава. Яскравий смак дині + нотки груші. Як на мене, то краще купити/виростити диню і грушу окремо. Більше гратися не буду)) Змінено 10 годин тому користувачем Nic-олаевна 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз