san6ka Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 240а*ч, инвертор 5-ка, тянет любую бытовуху, половинка, зачастую, не знает, что со столба ничего не приходит.Плита, чайник, микроволновка, даже духовку иногда гоняет, естественно, не стоит задача включить это одновременно, да и не бывает такого в реальной жизни. А у вас еще солнце? 240Ач на пару суток звучит как-то нереально немного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman_T Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Есть где купить лиферы за нормальную цену и качественные? Хочу их вместо свинца поставить. Ясно. Мене поки надихають такі відео і теми з diysolarforum.com/forums/diy-lifepo4-battery-banks.22/ Хоча на певний відсоток це для мене хоббі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Эту ошибку вы допустили, когда решили заняться продажами в принципе. ну да, видно сильно задело)))) Вторую ошибку вы допустили, когда решили продавать на форуме. Вашу склонность к хамству лучше всего было бы удовлетворить в обычном совковом гастрономе. да, заходите еще через лет пять))) Всеже, как покупалось у меня после https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=200876 таких лестных ваших постов в той ветке? Ничего не грызло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 в мене так само мои, которые на трекере, дали 19,3кВттта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 мои, которые на трекере, дали 19,3кВттта ща продолжится)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 ну да, видно сильно задело)))) да, заходите еще через лет пять))) Всеже, как покупалось у меня после https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=200876 таких лестных ваших постов в той ветке? Ничего не грызло? Честно, не помню, я не злопамятный особо. Да и как-то все равно на вас, работает железяка и хай себе работает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А у вас еще солнце? 240Ач на пару суток звучит как-то нереально немного. почему?, это среднее потребление, до высадки аккумов 170Вт.час, или я обязан включить все что есть в доме? Мы реально в первый год установки системы, тогда панелей еще не было, вынуждены были сидеть двое суток на этих банках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) Честно, не помню, я не злопамятный особо. Да и как-то все равно на вас, работает железяка и хай себе работает. да мне бы номерок то телефона найти, да записать, а то любой карандашик лучше самой хорошей памяти, а то опять тихонько мимо своих принципов пойдете, да еще чего закажете, а оно мне от нужно? Вы все никак понять не можете, я сам себе хозяин, меня и увольняли, и на фирму звонили, и отзывы писали))) Поймите, я сове дело знаю, и работу свою знаю, и общаюсь с точность в 100% как со мной. Вот с Вами так ка вы со мной. Не более. И я не продажами занимаюсь, отнють, я занимаюсь решением проблем в сфере электропитания. Да, продажа один из разделов этого, не без того, но иначе это не работает. Хотя иногда работает, читают меня и покупают в другом месте. Но мне хватает. Так что до встречи, Сева, А. К. Змінено 20 січня 2021 користувачем Dalet фио подтер по просьбе товарисча Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 О боже, поздравляю вас с паранойей )))) Я вообще никак ни Сева. А разглашать мое имя это нарушение всех этик продавца. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Есть где купить лиферы за нормальную цену и качественные? Хочу их вместо свинца поставить. Я сам би хотів знати відповідь на це питання. На OLX є варіант по 4000грн, але я не в курсі, що там з якістю. На Алібабі є по 87USD, поки чекаю відповідь по вартості доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 О боже, поздравляю вас с паранойей )))) Я вообще никак ни Сева. А разглашать мое имя это нарушение всех этик продавца. да у меня уже нет никаких этик, Вы сами их стерли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 почему?, это среднее потребление, до высадки аккумов 170Вт.час, или я обязан включить все что есть в доме? Мы реально в первый год установки системы, тогда панелей еще не было, вынуждены были сидеть двое суток на этих банках. Мабуть, краще ємність зазначати в кВт*год, так буде зрозуміліше. І можна вказати скільки в середньому ви споживаєте за добу (по лічильнику). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Я сам би хотів знати відповідь на це питання. На OLX є варіант по 4000грн, але я не в курсі, що там з якістю. На Алібабі є по 87USD, поки чекаю відповідь по вартості доставки. Сегодня как раз просчитывал маленькую системку, бюджетный заводской вариант, именно заводской - 485дол за 12В 100А*час. Я, правда, не знаю, это много или мало, не вникал. Просто глянул у поставщика стоимость Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 да у меня уже нет никаких этик, Вы сами их стерли Нда... Публиковать данные своих покупателей это я еще в украинском интернете не встречал. Вы меня реально шокировали. Це мєрзость. Це рєально мєрзость, тіпи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Нда... Публиковать данные своих покупателей это я еще в украинском интернете не встречал. Вы меня реально шокировали. Це мєрзость. Це рєально мєрзость, тіпи. вас ищут? Добавлено через 1 минуту к стати, ничего секретного в вашем ФИО нет, она доступна в открыто реестре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Мабуть, краще ємність зазначати в кВт*год, так буде зрозуміліше. І можна вказати скільки в середньому ви споживаєте за добу (по лічильнику). mark81, не ставлю цели задеть вас, но я еще запятые, не там где надо или вообще не ставлю . за декабрь потребление3359 ночь, 264 день, среднее посчитаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 mark81, не ставлю цели задеть вас, но я еще запятые, не там где надо или вообще не ставлю . за декабрь потребление3359 ночь, 264 день, среднее посчитаете? Мене зачіпає тільки те, що я взагалі не зрозумів суті вашого коментаря) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 прошу извинить меня, туповат, от рождения.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Сегодня как раз просчитывал маленькую системку, бюджетный заводской вариант, именно заводской - 485дол за 12В 100А*час. Я, правда, не знаю, это много или мало, не вникал. Просто глянул у поставщика стоимостьЯкщо це під ключ, то, можливо, ціна виправдана. Я ж збираю систему для себе, тому мені імпонують DIY рішення. Але не інвертор: з його вибором поки біда) прошу извинить меня, туповат, от рождения.... Все ОК) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman_T Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Я знайшов людину, яка возить ліфери, але він продає тільки по 16 штук. А це для мене забагато. Обіцяв, що на днях замовить для мене 4 штуки, коли наступну партію буде оплачувати. Якщо цікаво, напишіть мені у вайбер, 0673206916. Ціни в нього хороші і акумулятори ніби від хорошого виробника. Я сам би хотів знати відповідь на це питання. На OLX є варіант по 4000грн, але я не в курсі, що там з якістю. На Алібабі є по 87USD, поки чекаю відповідь по вартості доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Якщо це під ключ, то, можливо, ціна виправдана. Я ж збираю систему для себе, тому мені імпонують DIY рішення. Але не інвертор: з його вибором поки біда) так, то готова батарейка. Для себе я ось тож збираю Таких 3 шт буде. Прслідовно 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Я знайшов людину, яка возить ліфери .... Ціни в нього хороші і акумулятори ніби від хорошого виробника. Дякую за інформацію. Я думаю, ціни можна озвучити тут, всім буде цікаво. Те, що я знайшов, це ось: www.olx.ua/uk/list/user/10ogr/ Dalet, цікаво. Це, мабуть, ті самі "консерви" з Ніссана? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Панове та Пані. Кто хотел д̶е̶ш̶м̶а̶н̶с̶к̶и̶х̶ бюджетных ИБП Вот *троечка* настенная . Оччень бюджетная, от роду годик , уже посохло куча электролитов, каскад пошел в разнос. БАХ! И ремонт 16шт IRFB4310 + обвязка ...опуская лирику ремонт на 2000грн. Отакая она , экономия. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman_T Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Виробник Catl, 200 а*год по 86 дол, 270 а*год 110 дол за банку. Для акумулятора на 12 В потрібно 4 банки. Дякую за інформацію. Я думаю, ціни можна озвучити тут, всім буде цікаво. Те, що я знайшов, це ось: www.olx.ua/uk/list/user/10ogr/ Dalet, цікаво. Це, мабуть, ті самі "консерви" з Ніссана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mark81 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Виробник Catl, 200 а*год по 86 дол, 270 а*год 110 Дол. Це ціни вже тут в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз