igorrius Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 17 минут назад, MaxS сказал: Можливо хитрожопі європейці побачили що ціна на біржі просіла, Турчинов считает, что нефть в масло подлили конкуренты www.pravda.com.ua/rus/news/2008/04/30/4438901/ Змінено 5 годин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, igorrius сказав: Турчинов считает, что нефть в масло подлили конкуренты www.pravda.com.ua/rus/news/2008/04/30/4438901/ Вам цікаво в лайні за 2008й рік колупатися? Могли і долити конкуренти, могли аналізи фальсифікувати, якщо контроль якості на стороні покупця без даблномінайшн сюрвейора. Могли просто брудні цистерни підсунути. Як на нашій так і на тій стороні. В когось досвіду не вистачило ризики порахувати. Яке це має відношення до якості експортної олії сьогодні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, MaxS сказал: Яке це має відношення до якості експортної олії сьогодні? Якщо чесно, мене більше хвилює те, що я купую в магазині та на базарі. А щодо експорту, то нехай у експортерів та покупців голови болять, нам зараз і так є чим займатись... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 минут назад, MaxS сказал: Яке це має відношення до якості експортної олії сьогодні? а что , если раньше качество не контролировалось- то сейчас лучше стало разве ? в статье мне понравился абзац : Он отметил, что правительство поручило по этому поводу провести экспертизу украинского подсолнечного масла, поставляемого в Европу. "Я убежден, Украина производит экологически чистую продукцию" - подчеркнул Турчинов. качество не контролировалось - но он убежден. поди знай- может в доле был 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, igorrius сказав: а что , если раньше качество не контролировалось- то сейчас лучше стало разве ? в статье мне понравился абзац : Он отметил, что правительство поручило по этому поводу провести экспертизу украинского подсолнечного масла, поставляемого в Европу. "Я убежден, Украина производит экологически чистую продукцию" - подчеркнул Турчинов. качество не контролировалось - но он убежден. поди знай- может в доле был Тільки дл б може вважати що хтось умисно буде додавати нафтопродукти в свою олію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз