Nesnakomez Опубліковано: 1 листопада Поділитись Опубліковано: 1 листопада В 16.01.2022 в 20:32, yurriy сказал: Аккумуляторный секатор - это для работ на винограднике, когда за день проходишь километры и делаешь тысячи резов. ИМХО дома он неудобен будет. Почему это неудобен? Излишним я бы еще понял, но почему неудобен?? У меня около 5 соток винограда и деревьев около 30. Рука устает клацать обычным секатором. Кроме того, аккумуляторный может легко резать 35-40мм, т.е. работать и как сучкорез. Это гораздо удобнее, чем еще сучкорез таскать или пилой елозить в неудобном положении. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 листопада Поділитись Опубліковано: 1 листопада 1 час назад, Nesnakomez сказал: аккумуляторный может легко резать 35-40мм Чіво..ля?!©©© Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: В середу в 18:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:33 В 05.01.2022 в 17:33, Nic-олаевна сказал: Купила секатор Центроинструмент, Маю Львове, Бако. Але цей найкращий мені в роботі. https://www.facebook.com/share/r/1DqK7yyKFF/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesnakomez Опубліковано: учора в 10:40 Поділитись Опубліковано: учора в 10:40 16 часов назад, POZITIFF сказал: Маю Львове, Бако. Але цей найкращий мені в роботі. https://www.facebook.com/share/r/1DqK7yyKFF/ В каком месте они аккумуляторные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому В 27.11.2025 в 12:40, Nesnakomez сказал: В каком месте они аккумуляторные? Є в користуванні і 3 акумуляторних секатора і акумуляторна пила. Без ручних секатора та пилки, провести якісну обрізку дерева неможливо. Акумуляторний інструмент значно допомагає на етапі чернової обрізки, але доводити до ума всі зрізи прийдеться ручним інструментом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз