Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 7 хвилин тому, vadimv сказав: Та я вообще молчу ) Я тупо не знаю, как можно прокомментировать заявления, что "электричества нет, но дома лучше" и что "я живу в Украине, ну кроме зимы и лета, когда я живу в Хургаде и Болгарии" )) Мне такие высоты двоемыслия и не снились ))) Вадім пише російською. І в той же час Прихований текст Ми побачили наслідки того, що 33 мать його роки на території України залишаються вулиці ковпака і інститути імені макаренка. Навіть після сотень тисяч вбитих громадян України. Необучаємі (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Вадім пише російською. А якою треба оркам писати? Ельфійською? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: А якою треба оркам писати? Ельфійською? Місцеві орки добре розуміють українську. Змінено 20 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Вадім пише російською. І в той же час Приховати вміст Ми побачили наслідки того, що 33 мать його роки на території України залишаються вулиці ковпака і інститути імені макаренка. Навіть після сотень тисяч вбитих громадян України. Необучаємі (с) Там ще щось про двоємісліє було ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Місцеві роки добре розуміють українську. Це не означає, що в мене є бажання писати їм ельфійською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Там ще щось про двоємісліє було ))) Як на мене, то спілкуватися з орками чорною говіркою абсолютно логічно і в тому немає жодного двоємислія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 38 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ухилянтка. ну может и придумают что, но на сегодня я под призыв разве что как доброволец подпадаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 38 минут назад, US7IGN сказал: Це ж як треба Болгарію та Єгипет любити... Я б не зміг ))) Такое, каждому свое, мне вот к примеру Турция ну вообще не нравится я ее как вариант поехать на море не вообще рассматриваю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 35 минут назад, vadimv сказал: Це при тому, що взимку в Іспанії тепліше, ніж в Єгипті. Не кажучи вже про Гоа, Тай і Мальдіви ) Про Болгарію і взагалі Чорне море я краще промовчу )) Вадим вам вообще лучше молчать, оно у вас писать как правило не очень получается ввиду сами знаете чего по жизни). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 3 хвилини тому, seksinika сказав: ну может и придумают что, но на сегодня я под призыв разве что как доброволец подпадаю. Не чьто, а з вас готовий боєць евакуаційного підрозділу. Рулювати вмієте, машини моцні маєте. Пора на фронт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 31 минуту назад, vadimv сказал: Та я вообще молчу ) Я тупо не знаю, как можно прокомментировать заявления, что "электричества нет, но дома лучше" и что "я живу в Украине, ну кроме зимы и лета, когда я живу в Хургаде и Болгарии" )) Мне такие высоты двоемыслия и не снились ))) Вам много чего и не снилось, но я вас не осуждаю, это всего лишь вся та ущербность вокруг вас с которой вы всю жизнь прожили, ну сами в курсе правильно)))? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Рулювати вмієте, машини моцні маєте. Пора на фронт. Там ще торгівля і володіння зброєю в активі ) Такі кадри по Хургадам і Болгаріям пропадають )) Практично La Femme Nikita ))) Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не чьто, а з вас готовий боєць евакуаційного підрозділу. Рулювати вмієте, машини моцні маєте. Пора на фронт. Вы маленько припуститесь, дабы я писала куда пора вам, вместе с Вадиком за компанию!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 3 хвилини тому, seksinika сказав: я вас не осуждаю Шото около 1000 дизлайков это подтверждают ) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Там ще торгівля і володіння зброєю в активі ) Такі кадри по Хургадам і Болгаріям пропадають )) ну так не все же жизнь на наследной недвижимости строить, надо кому то и зарабатывать тоже, да торговля оружием если надо кому то обращайтесь), машинки из США с Норвегией тоже ко мне можно, не все же бредовыми мемуарами о том как построить ущербны дом торговать пытаются). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Шото около 1000 дизлайков это подтверждают ) Это потому что вы в моих глазах полный лузер и балабол, ну вы же в курсе не раз же писала))) и так оно и есть на самом деле!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 58 хвилин тому, seksinika сказав: вы в моих глазах Я конечно очень польщен, но давайте лучше останемся друзьями ) Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Я конечо очень польщен, но давайте лучше останемся друзьями ) Нема у мене більше друзів (с) анекдот ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 32 хвилини тому, seksinika сказав: Вы маленько припуститесь, дабы я писала куда пора вам, вместе с Вадиком за компанию!!! Не пріпустітєсь, а попустітєсь. Пріпустітєсь - це ви коням своїм можете сказати. Прівєрєдлівим. Шо ж ви так погано рідну мову знаєте. Завжди цьому дивувався. Працював в міжнародних проектах з кацапами і завжди з них іздівався за незнання власної мови:) Я вже тоді підозрював, що вона запозичена і неєстєствєна для них. І це я тоді ще навіть не почав вивчати це питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 часа назад, vadimv сказал: Я конечно очень польщен, но давайте лучше останемся друзьями ) Вадим я с вами ни когда не дружила, я таких персонажей как вы на дух переносить не могу, мне хватило ваших советов по стройке на решении крыть крышу шифером в чем респект вашей супруге которой это решение не понравилось), касательно супруги мне хватило того что вы выписывали о салоне красоты, маршрутке и велосипеде с эти вот с уверенностью вы ЖЛОБЯРА))), познаний по машинам с неграми и беляшами на маршруте Суммы/Харьков тоже было достаточно как и баклашек в картах с котелком в багажнике, по поводу вашего отношения в Украине тоже хватило, вы помнится в бан с этим заехали, про мать инвалида и измененные умозаключения от чего ей там делать, до живем у моря тоже понятно, Вадим не знаю как кому а мне вы антипатичны, вы просто балабол!!! 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Не пріпустітєсь, а попустітєсь. Пріпустітєсь - це ви коням своїм можете сказати. Прівєрєдлівим. Шо ж ви так погано рідну мову знаєте. Завжди цьому дивувався. Працював в міжнародних проектах з кацапами і завжди з них іздівався за незнання власної мови:) Я вже тоді підозрював, що вона запозичена і неєстєствєна для них. І це я тоді ще навіть не почав вивчати це питання. Это я вам сказала если что а не коням, ну так для понимания!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, seksinika сказав: по поводу вашего отношения в Украине тоже хватило, вы помнится в бан с этим заехали Я бы написал, с чем я заехал в бан, но обсуждение модерации является нарушением правил форума. 9 хвилин тому, seksinika сказав: про мать инвалида и измененные умозаключения от чего ей там делать, до живем у моря тоже понятно, Надеюсь понятно, что это было вынужденное решение. Эвакуация, а не туризм по Болгариям и Египтам. Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Вадим, все кто читал ваши посты прекрасно поднимете с чем вы и куда заехалиинтересно что делать будите после того как война закончится??? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 4 години тому, seksinika сказав: Вадим, все кто читал ваши посты прекрасно поднимете Куда "поднимете ", если их потерли? Всем, кто читал мои посты, должно быть понятно, что я никогда не писал ничего хорошего про мордор и уж тем более какие-то кацапские наративы. 4 години тому, seksinika сказав: интересно что делать будите после того как война закончится??? Я скорее всего до того не доживу. Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 16 хвилин тому, seksinika сказав: Вадим вы ЖЛОБЯРА))), вы просто балабол!!! Як на мене, то жлобяра це комплімент. Я б пишався. Ну а з другим, співчуваю. балабол-мусчина, нє пєрєходящій к дєлу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз