Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

Цитата

10 хвилин тому,  Фрай сказав: Які дії, навіщо пересмикувати карти і казати на біле чорне? ….Це тотожні ситуації, ви реально мене тримаєте за дурника? 

Рр

Цитата

DmiVady сказав:  Я не це спитав. Питання: ви своїх дітей теж "ушльопками" називали? Експерименти вже провели?

Не вмикайте дурника і не тримайте за дурня іншого, було обговорення конкретної ситуації де була виказана ваша особиста позиція проти вчителя.

Питання мого виховання вас не стосується тому облиште дешеві маніпуляції, бо нагадує старий анекдот про «тикання пальчиком Вовочкою Наталочці в якесь місце», там також було запитання:

«…- что вьі смеетесь, а если б не пальцем, а если б в глаз?!!!»

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 хвилин тому, sergio сказав:

хто ці люди і через що треба витрачати дві години на них?

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

хто ці люди і через що треба витрачати дві години на них?

Той справа, якись професор з КШЕ. Часом з ним цікаві подкаст бувають. 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Той справа, якись професор з КШЕ. Часом з ним цікаві подкаст бувають. 

ок, спробую. тут теж цікава лекція :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, Фрай сказал:

Я не вчив булити менших чи слабших, навпаки карав за це, тому не треба мені розповідати за свою круть.

як не дивно , підбурювала до булінгу своїх  піхв'юків , в основному самотня ( розлученки )   піхвота .

спроби поспілкуватися наштовхувалися на глуху стіну . 

вони чомусь щиро вважали , що у такий спосіб ранг своїм піхв'юкам прокачують .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

30 хвилин тому, Бездомный сказав:

як не дивно , підбурювала до булінгу своїх  піхв'юків , в основному самотня ( розлученки )   піхвота

І такий був, але згадав інше.

У малого в гімназії була своя компанія з 4-го класу і вони стояли друг за друга стіною, тим паче, що могли.

Але був у їхньому класі один мальчик жертва виховання своєї еврейскої мами без тата.

Він і рухався так непевно як той хлопець на відео, якому ушльопок кидав у голову мʼячем.

От наш малий у якомусь класі взяв його під захист і не давав булити, бо знущались навіть дівчата.

А чого ж, всі круті, а воно мамина рохля, з слабкого ж можна, просто так, за компанію. Ж-) 

Після універа коли малий виріс до певного рівня він узяв того до себе у відділ, умовив послати маму нах і допоміг зняти квартиру.

Роки промайнули, вчився він добре і без мами змінився до невпізнаності, ай-тішнік чудовий, у спортзал регулярно з усіма і взагалі. зараз хлопця не впізнати, здається навіть одружився.

Навіть думати не хочу що б то був за шлімазл для суспільства аби й далі "нєушльопки" і мама "которая лучше всьо знаєт" мали свій вплив.

• Хаха 1
Посилання на коментар

о.... єврейська мама - то окрема раса :crazy:

- чим відрізняється єврейська мама від терориста ? 

- з терористом можна домовится :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...