Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Sydney academic used AI to write SMH opinion piece urging students to avoid using tech to ‘cut corners’

www.theguardian.com/australia-news/2026/jun/03/sydney-academic-used-ai-opinion-piece-urging-students-to-avoid-using-it-ntwnfb

так це один з кращих прикладів правильного використання ЛЛМ - воно підбирає як краще написати те що ти вигадав. просунутий редактор.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

так це один з кращих прикладів правильного використання ЛЛМ - воно підбирає як краще написати те що ти вигадав. просунутий редактор.

‘Bots have now passed human traffic online,’ Cloudflare boss laments — says agentic traffic wasn’t expected to eclipse real people until next year

www.tomshardware.com/tech-industry/artificial-intelligence/bots-have-now-passed-human-traffic-online-cloudflare-boss-laments-says-agentic-traffic-wasnt-expected-to-eclipse-real-people-until-next-year

• Хаха 1
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
3 часа назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DZXLxUTtNG9/

Помагають репетитору батьків на гроші розкручувати... 😏 

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

www.inquirer.com/jobs/remote-work-bad-for-young-workers-loneliness-20260713.html

Молоді працівники бояться віддаленої роботи більше, ніж штучного інтелекту. Нове дослідження підтверджує: саме перехід на повністю дистанційний та гібридний формат, а не автоматизація, найбільше вдарив по кар’єрних шансах молодих спеціалістів у США, пише The Philadelphia Inquirer.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

www.inquirer.com/jobs/remote-work-bad-for-young-workers-loneliness-20260713.html

Молоді працівники бояться віддаленої роботи більше, ніж штучного інтелекту. Нове дослідження підтверджує: саме перехід на повністю дистанційний та гібридний формат, а не автоматизація, найбільше вдарив по кар’єрних шансах молодих спеціалістів у США, пише The Philadelphia Inquirer.

малому теж в офісі більше подобається. мені здається молоді спілкування і тусовки не вистачає. це для мене компанія більше двох це вже натовп...

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

малому теж в офісі більше подобається. мені здається молоді спілкування і тусовки не вистачає. це для мене компанія більше двох це вже натовп...

мені в офісі більше подобається. довго працювали віддалено , то ковід, потім повномаштабний. то у мене просто дах їхав. в офісі нормально, дорога плюс колектив. хоча деякі колеги у нас до сих пір працюють дистанційно. і їм нормально. 

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
7 часов назад, hause сказал:

В ЛНУ напрямок вчитель фізики вже декілька років тому прикрили.Звичайно, що є фізичний факультет, пое сумніваюся, що після нього хтось йде вчителювати. 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

ДУП:ШКОЛА

Ігор Лікарчук ·10 год ·

Щойно завершив спілкування з директором ліцею, в якому навчаються 1 тисяча учнів.

Найбільший жах у колеги викликає організація харчування.

Приміщення їдальні максимально розширили та суттєво ущільнили столами в стільцями. Які збирали звідусіль. Але вийшло всього 180 місць.

Що буде в тому залі, коли туди забіжить натовп дітисьок, яких упродовж 20 хвилин потрібно нагодувати першим, другим, третім..? Чи навіть, якщо і з боксів?

Можливо, учні будуть заходити вервечкою, чинно, організовано, попередньо вимивши рученята та витерши їх паперовою серветко з дезрозчинлм чи висушивши в сушці? Ой, про це навіть писати смішно.

Хто буде накривати столи? Учні? Вчителі? Працівники кухні?

Які працівники кухні? Їх катастрофічно не вистачає. Навіть кухарів, не кажучи про посудомийок.

Хто прибиратиме столи та посуд після одного заходу учнів? Адже, це це не просто залишки змести у мішки для сміття, а потрібно очистити тарілки, зібрати ложки та виделки, витерти столи…

Так, можливо, складність саме цього моменту дещо спростить роздача наборів страв у боксах. Але чи готова існуюча система фабрик-кухонь цей процес забезпечити на належному рівні?

Щоправда, використані бокси із залишками каші, котлет і салатів, які обовʼязково валятимуться у всіх закутках школи - чи не проблема?

Хто буде забезпечувати порядок в їдальні, яка під вінця буде заповнена учнями? Вчителі? Та їм же також потрібно хоча б до туалетної кімнати вийти між уроками чи якусь чашку кави залити до рота?

І найголовніше: хто за все це відповідатиме, якщо щось станеться?

Немає сумніву, що директор.

Вислухав я оце все. І як людина, що має багаторічний досвід трьохразового харчування 800 учнів, сказав моєму співрозмовнику лише одне: я вам не заздрю і дуже співчуваю.

Але згадайте, панове директори, слова Тараса Шевченка про німих, які на панщину ідуть. Ви ж усі ходили на серпневі конференції і там мовчали… Тож тепер насолоджуйтеся

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...